fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 situaties waardoor een man interesse in een vrouw verliest!

Naast een vrolijke club vriendinnen, zie ik regelmatig mijn mannelijke vrienden. Kerels waarmee ik het leven door kan nemen. Die me al heel lang kennen, weten hoe ik in elkaar steek. Met sommige van hen praat ik over seks, met andere over boeken en met allemaal over het leven in het algemeen. Dat zijn heel andere gesprekken dan ik met mijn vriendinnen heb. Ik vind het fijn de mannelijke kant over bepaalde dilemma’s te horen.

Laatst zat ik met Ed in de kroeg. We hadden het over vrouwen. Ed is al lang single. Soms heeft hij een scharrel. Een vaste relatie ziet hij niet zitten. Teveel gedoe. Hij wil zich niet binden. Eerder had hij wat langere relaties. Maar na een tijdje verloor hij de interesse in de dames die hij daarvoor het absolute einde vond.

Onder het genot van een biertje hadden we het erover. Ik vroeg hem waarom hij na een tijdje geen interesse meer had. Ha! Of ik even had, lachte Ed. Ja hoor. Ik zat prima en was heel benieuwd naar wat hij te vertellen had. Ik deel het graag met jullie.

Volgens Ed verdwijnt de interesse in een vrouw, als:

  1. ze maar een ding wil: seks. Vond ik gek. Want ik dacht juist dat mannen dat prima vonden. Niet dus zegt Ed. Volgens hem is het opwindend als hij moeite moet doen voor een vrouw. Dat ze hard to get speelt maakt hem alleen maar hongeriger.
  1. ze je probeert te veranderen. Vrouwen die eigenschappen in het begin door de vingers zien omdat ze denken: aaah, dat mep ik er later wel uit. Werkt niet, zegt Ed. Je kunt een man niet veranderen. Als vrouwen dat proberen, is het niet zelden einde oefening.
  1. ze je het gevoel geeft je niet nodig te hebben. Vrouwen zijn steeds mondiger en zelfstandiger geworden. Prima ontwikkeling. Maar mannen vinden het charmanter als ze af en toe voor Tarzan kunnen spelen. Dat je ze nodig hebt om die lamp op te hangen. Om dat veel te strakke dekseltje van die pot augurken er af te krijgen. Doe dus gewoon alsof je niet zonder hem kunt leven.
  1. ze opeens begint te zeuren over het vele werken dat je doet. Je werkt hard. Daardoor kan je je prinses regelmatig uit eten nemen. Haar die handtas geven waarnaar ze al maanden kwijlend naar kijkt. In het begin had ze alle begrip voor je drukke baan, maar nu jullie wat langer een relatie hebben, begint ze te morren. Dat ze je te weinig ziet. Dat je het wel heel vaak over die leuke secretaresse hebt. Weg ermee, zegt Ed. Werk is belangrijk voor mannen. Gaat altijd voor het meisje.
  1. ze nooit meer zin in seks heeft. Ja, toch weer seks. Sleur ligt altijd op de loer en kan een relatie killer zijn. Wie regelmatig een goede pot seks heeft, gaat gelukkiger door het leven. Een vrouw waar alle erotiek is uitgeramd, is zo oninteressant volgens Ed. Dus dames: zorg ervoor dat jullie er appetijtelijk uit blijven zien, hem verrast in bed. Hoe? Dat verzinnen jullie zelf wel.W

We zijn vooral benieuwd naar onze mannelijke lezers: wanneer verliezen jullie je interesse in vrouwen? En dames: wanneer verslapt jullie aandacht bij mannen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel

Reageer ook