fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 redenen om vandaag nog een nieuwe sidetable te kopen

Eettafels, bijzettafels, keukentafels en sta-tafels… Wat zijn er toch ongelofelijk veel soorten tafels. Je zal wel denken: moet ik er dan ook nog een sidetable bij kopen? Nou, je moet natuurlijk helemaal niets, maar ik hoop je er in dit artikel wel van te kunnen overtuigen dat een mooie, goede sidetable alles behalve een overbodige luxe is. 

5 redenen om vandaag nog een nieuwe sidetable te kopen

1. Het is praktisch

Als goedgeorganiseerde huisvrouw (haha!), ben ik dol op praktische spullen. Ik heb een hekel aan slingerende spullen en ik sta er dan ook om bekend alles een vast plekje te geven. Een sidetable is één van die handige, vaste plekken waar je iets op kunt bergen. Denk bijvoorbeeld aan een sidetable naast de voordeur, waar iedereen zijn sleutels op kan leggen! Hoe fijn dat ze dan niet meer door het hele huis liggen en altijd kwijt zijn?

sidetable-victorian-lbrown-combi-vnwhmindi-lightbrown

2. Je kunt hem voor veel verschillende dingen gebruiken

Je kunt hem dus als handige opbergplek voor je sleutels gebruiken. Maar ook als tv-meubel is het gaaf! Ook zag ik een keer iemand die er een in de keuken had staan. Hier had ze allemaal potjes verse kruiden op staan, hartstikke leuk en origineel. Een sidetable leent zich ook bij uitstek als plek om foto’s, beeldjes of andere interieur accessoires op tentoon te stellen.

sidetable-simple-metal-metaal

3. Het voegt echt iets toe aan je interieur

Niet alleen is het een praktisch en multifunctioneel meubelstuk, het is ook nog eens een mooi item! Hoe leuk om zo’n gezellige sidetable te hebben? Zelfs als je hem niet echt een functie geeft, staat hij geweldig in je huis.

sidetable-riverwoods-120cm-rgrey-combi-clearmindi-rustic-grey

4. Je kunt ze in elke stijl krijgen

Landelijk, modern, Scandinavisch, industrieel of klassiek: er is een sidetable voor elke interieurstijl. Denk bijvoorbeeld aan een robuust exemplaar van metaal, of een klassieke sidetable van luxe eikenhout. Een witte of crèmekleurige sidetable doet het vaak goed in een landelijk interieur. De keuze is aan jou 🙂

sidetable-simple-metal-16-la-metaal

5. Ze zijn voor elk budget verkrijgbaar

Is een sidetable alleen voor mensen met heel veel geld? Doe niet zo mal! Voor elk budget is er een mooie en passende sidetable te krijgen. Bezoek eens een (online) woonwinkel om te ontdekken wat bij jou wensen en budget past.

sidetable-juar-140cm-hout-naturel

En, heb je ik kunnen overtuigen? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Reageer ook