fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 redenen om nu ein-de-lijk die droom-tv te kopen!

Het was een regenachtige zondagmiddag en Ward en ik lagen tegen elkaar aan op de bank. Het was een heerlijk ontspannen moment, waarbij de enige zorgen waren welke film we zouden opzetten en welke soort chips we erbij wilden eten. Toen we nét de eerste film aan wilden zetten, zei Ward iets onverwachts: “Ik ben helemaal klaar met deze tv. Pak je jas, we gaan een nieuwe kopen.”

Ietwat verbaasd deed ik wat hij zei. We stapten in de auto en nog geen anderhalf uur later hing er een gloednieuwe flatscreen in de woonkamer. Ik vond hem nogal (nou, zeg maar gerust veel) te groot, maar Ward vond dat we deze 65 inch super-de-luxe tv écht nodig hadden. Best een flink ding. Vooral als je op 70 vierkante meter woont.

Inmiddels zijn we verhuisd naar een groter huis (waar de tv stukken beter past) en hebben we er heel wat zondagen bij gehangen. Ik had eerst mijn twijfels bij deze ‘droom-tv’, maar ik moet zeggen dat ik écht om hem ben gaan geven. Ik kan het iedereen aanraden om ons gewoon lekker na te doen. Ik leg je graag uit waarom!

1. Grote televisies zijn helemaal niet zo duur meer

De tijd dat je duizenden tot tienduizenden euro’s voor een mega tv moest neertellen, zijn voorgoed voorbij. Al vanaf een paar honderd euro heb je super groot scherm!

2. Eindelijk tijd om te ontspannen? Ontspan dan ook met volle teugen!

Iedereen is druk en daar is helemaal niks mis mee. Maar, gebruik de tijd die je hebt om te ontspannen dan ook echt! Lekker een middag of avond voor de tv-hangen is soms zó lekker.

3. Je favoriete Netflix-serie is leuker op een groot scherm

Vroeger keek ik altijd Netflix op mijn laptop. Goed te doen hoor, maar stukken minder gaaf dan op de grote tv. De meeste televisies kan je tegenwoordig verbinden met internet en hebben SmartTV. Hierdoor kan je gemakkelijk naar dingen als Netflix, Youtube en Uitzending gemist kijken.

popcorn_movie_party_entertainment_food_corn_bucket_movie_theater-669137

4. Je hoeft niet meer naar de bios voor een uitgebreide filmavond

Voordat wij een kind kregen, gingen we regelmatig naar de bios. Popcorntje, beugel-biertje, een zak M&M’s erbij en het grote genieten kon beginnen. Nu we een kleine hebben die nog niet naar de bios kan, doen we deze avondjes gewoon in onze thuisbioscoop. Net zo gezellig en stukken goedkoper.

5. Je man/vriend zal je eeuwig dankbaar zijn

Oke, oke… Denken dat elke man blij is met een dikke tv aan de muur, is wat kort door de bocht. Maar ik durf te wedden dat de meeste vrouwen met een man/vriend zich er iets bij kunnen voorstellen. Dus vind je het zelf helemaal niks? Doe het dan voor hem. Mag jij binnenkort weer een mooi paar schoenen uitzoeken 😉

Overtuigd? Bekijk dan eens de prachtige tv’s van EP. Enne, ik ben heel benieuwd of jij over een paar maanden net zo veel van je mega-tv bent gaan houden als ik.

Reageer ook