fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 originele tips om je huis in de sfeer van de feestdagen te krijgen

Ja! De feestdagen staan eindelijk weer voor de deur. Op 5 december vieren we eerst Sinterklaas en knallen daarna kei hard door naar de kerst. Hebben we alle kerstdiners weggewerkt? Dan staan de oliebollen voor Oud en Nieuw al weer klaar! Ik vind het altijd een hele gezellige periode, waarbij ook mijn huis niet mag achterblijven in de feestvreugde. Wil je dit jaar eens wat anders dan ‘gewoon’ een kerstboom en wat extra kaarsjes? Lees dan even mee!

1. Ga voor een onconventionele kerstboom

Houd jij wel van een beetje originaliteit? Skip dan de ‘gewone’ kerstboom en kies voor een onconventionele kerstboom. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een kerstboom knutselen of een gave kerstboomposter ophangen. Eerlijk is eerlijk, dit is een stuk origineler dan een gewone kerstboom.

boom

2. Kerstverlichting in een stolp

Stolpen zijn helemaal in en wij snappen goed waarom! Het is een creatieve manier om ‘normale’ dingen tentoon te stellen. Zo is het leuk om bijvoorbeeld een cactus onder een stolp te zetten, maar door er kerstverlichting in te stoppen, maak je jouw stolp een perfecte sfeermaker voor de feestdagen.

bron: Pinterest (The Honeycomb Home)

bron: Pinterest (The Honeycomb Home)

 

3. Verlicht de gang

Waarom alleen de woonkamer versieren? Het is ook mooi om de gang te decoreren met verlichting. Een gegarandeerd succes wanneer je gasten hebt die bij jullie thuis de feestdagen spenderen.

bron: Pinterest (SheerLuxe)

bron: Pinterest (SheerLuxe)

4. Kerstliedjes

Visualiseer je favo kerstliedjes door middel van posters. Wij zijn helemaal weg van deze It’s the Season en Cold Outside posters van Princandy. Aanrader voor de kerstmuziekliefhebbers onder ons (ook ik hoor met veel trots bij deze groep mensen, haha!).

liedjes

5. Andere mooie posters

Je zag hier boven al de kerstboomposter en de kerstliedjesposter. Deze zijn allemaal afkomstig van Printcandy. Printcandy levert stijlvolle posters die jouw huis binnen no-time in dat warme feestdagen-sfeertje krijgen, zonder aan originaliteit te verliezen. Wij vinden het echt prachtig.

posters

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook