fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 manieren om de passie terug te brengen in de slaapkamer

Vorige week schreven we over redenen waarom mannen geen zin meer hebben in seks. Maar, jullie zijn vast ook wel benieuwd naar manieren om de passie weer terug te brengen! Wij gingen op zoek naar antwoorden en hebben 5 manieren gevonden het vuur weer te laten vlammen! Heb jij nog goede tips & trics? Let us know!

1. Bespreek je behoefte

Zoals we in het vorige artikel al aangaven, is het bij heel veel stellen ‘normaal’ geworden om niet meer intiem te zijn. En niet iedereen heeft hier problemen mee. Geef aan je partner aan dat jij er wél behoefte aan hebt om dit stukje weer terug te brengen in de relatie. Er is een grote kans dat hij dit zelf ook graag wil, maar het moeilijk vindt om daarover te beginnen. Trek daarom de stoute schoenen aan  en vertel hem dat jij er samen voor wil gaan!

2. Weet wat je aantrekkelijk vindt aan je partner

Waar ben jij ooit verliefd op geworden? Was het die ondeugende lach, zijn gespierde armen of zijn nonchalante houding? Schrijf die dingen eens op voor jezelf en schenk weer bewust aandacht aan deze eigenschappen. En houd dit niet voor jezelf! Geef hem een complimentje waarbij je verwijst naar die eigenschappen… Wedden dat hij ze dan met nog meer plezier laat zien?

3. Verlaat je comfortzone

Elke dag hetzelfde eten gaat vervelend. En zo is het ook met seks. Ga eens opzoek naar nieuwe ideeën! Verdiep je in nieuwe plekken, standjes en misschien zelfs wel rollenspel. Wees hier wel serieus in en leef je in! Hierdoor voelt hij zich ook meer op zijn gemak om met je mee te doen. En wees ook andersom serieus, ook als hij misschien iets bedenkt wat jij zelf niet zou bedenken. Wees natuurlijk wel eerlijk! Het is niet de bedoeling dat je je schaamt of ongemakkelijk voelt.

4. Maak plezier samen

Focus niet alleen op het plezier in de slaapkamer, maar ook daarbuiten. Doe elke week wat leuks samen om de hele relatie weer wat meer ‘flair’ te geven. Naast de mooie eigenschappen die je vroeger al bij hem zag, ga je ook hele leuke nieuwe dingen zien. Enne, misschien voel je binnenkort zelfs wel een verdwaalde vlinder door je buik vliegen?

5. Just do it!

En last but not least: doe het gewoon! Hoe langer je wacht met het intiem zijn, hoe groter de kans is dat het nooit meer terug komt. Zorg ervoor dat je de sfeer samen weer lekker te pakken hebt, dan komt alles goed.

Heel veel succes!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook