fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 ideeën om de kinderkamer nog leuker te maken

Kinderen vinden het heerlijk om lekker op hun kamer te spelen. Waar de volwassenslaapkamer vooral voor slapen en relaxen wordt gebruikt, wordt de kinderkamer een stuk multifunctioneler ingezet. Het is dan ook leuk om er samen met de kids iets leuks van te maken. Ze spenderen er tenslotte erg veel tijd. We hebben 5 leuke ideeën voor je op een rijtje gezet, waarmee je de kinderkamer nog leuker kunt maken!

1. Behang

Behang is een makkelijke en leuke manier om de kinderkamer wat extra’s te geven. Je kan natuurlijk samen met je kind naar de bouwmarkt gaan, maar wist je dat er ook speciaal kinderbehang is?  Dit is behang met vrolijke kleuren en fijne patronen.

kinderbehang 1
kinderbehang 2

2. Verlichting

Je kan in de kinderkamer ‘saaie’ lampen ophangen, maar kinderen vinden het veel leuker om een wat meer bijzondere lamp te zien hangen of staan. Felle kleuren, grappige ontwerpen en bijzondere materialen zijn eigenschappen die uiterst geschikt zijn voor kinderlampen. Ga voor een kwalitatief goede lamp om ervoor te zorgen dat ze niet snel kapot gaan. In een kinderkamer wordt tenslotte gespeeld!

kinderlamp 2
kinderlamp 1

3. Beddengoed

Wil je de kinderkamer snel een nieuwe look geven? Koop dan een mooie nieuwe set beddengoed. Het is simpel te vervangen en kost relatief weinig geld. Bij Flinders hebben ze een groot aanbod van super schattig kinderbeddengoed.

kinderdekbed 1
kinderdekbed 2

4. Opbergen

Kinderen hebben speelgoed. Veel speelgoed! Hoewel speelgoed leuk is om mee te spelen, kan het ook voor heel veel troep zorgen. Het is dan fijn om veel plekjes te hebben om het kwijt te kunnen wanneer er niet mee gespeeld wordt. En wie zegt dat dit saai moet zijn? Maak het opruimen een beetje leuker door voor creatieve opberg oplossingen te kiezen.

Opbergen 1
Opbergen 2

5. Accessoires

Tot slot kan je de kinderkamer helemaal afmaken met leuke accessoires! Denk hierbij aan vloerkleden, kussentjes, stickers en nog veel meer. Het is leuk om samen met je kinderen een aantal items uit te kiezen die hij/zij leuk vindt en graag wil hebben.

Klede
Kussens 1

Alle producten op de foto’s zijn verkrijgbaar bij Flinders. Hier hebben ze naast mooie artikelen voor in de kinderkamer ook nog heel veel gave spullen voor de rest van het huis!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook