fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 dingen die je nooit mag dragen naar een bruiloft

Heb je binnenkort een bruiloft? Dan is het alvast goed om na te denken over wat je gaat aantrekken. De New Yorkse website Purewow stelde een handig lijstje op. Graag delen we dit met jullie.

1. Een witte jurk. Wit op een bruiloft is echt voorbehouden aan de bruid. Probeer wit-tinten zoveel mogelijk te vermijden. De bruid zal je dankbaar zijn.

Lees ook: Mag je wel in het zwart naar een bruiloft?

2. Nieuwe pumps met stiletto-hakken. Natuurlijk moet je echt helemaal zelf weten wat je op zo’n dag aantrekt, maar je voeten gaan helemaal stuk als je je toch op dit soort hakken waagt. Je staat en loopt een groot deel van de dag en je danst vermoedelijk tot de zon ondergaat. Wil je die schoenen toch aan? Loop ze dan in ieder geval goed in!

3. Iets wat misschien te gewaagd is. Check voordat je weg gaat of je niet al te veel inkijk hebt in je decolleté of onder je jurkje. Er worden die dag foto’s gemaakt vanuit de meest onmogelijke posities. Op een trap, bij een sketch, tijdens een dans. Houd hier rekening mee.

4. Iets wat buiten de dresscode valt. De bruid en bruidegom hebben vermoedelijk serieus nagedacht over de kleding die gedragen moet worden op hun grote dag. Trek je iets aan wat buiten deze door hun aangedragen dresscode valt, dan kan dat als een belediging worden opgevat. Houd het aan de veilige kant. En van belang bij twijfel over een dresscode: beter overdressed dan underdressed!

5. Rammelende sieraden of handtas. Het geluid van sieraden kan vooral tijdens de trouwceremonie heel veel afleiding geven. Zeker als je ook nog in de buurt van de video camera zit kan het zijn dat het bruidspaar nog jaren naar jouw gepingel van je oorbellen zit te luisteren. Haha, eigenlijk ook wel weer grappig!

Wat vinden jullie van deze bovenstaande tips. Misschien wat te tuttig voor jou? Zullen jouw familieleden en vrienden misschien een stuk relaxter zijn en kun jij aantrekken naar een bruiloft wat je wilt?

Wij zijn heel benieuwd naar jullie reacties! Ook als je een keer een echte blooper hebt begaan.

Kijk ook: Rappers crashen bruiloft

rappers-crashen-bruiloft

Reageer ook