fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 dingen die het hoverboarden zo leuk maken

Met allerlei moderne dingen de laatste jaren is het soms moeilijk bij te benen wat nou echt leuk is en wat binnen een paar maanden weer verleden tijd zal zijn. Iets wat in ieder geval wel heel populair is, is de hoverboard. Een hoverboard is vooral in Amerika een grote hit, maar ook in Nederland wordt hij steeds populairder. Het is een board dat automatisch rijdt en waarbij je zelf alleen maar hoeft te staan. Lekker makkelijk toch? Er zijn vijf dingen die het hoverboarden zo leuk maken, dus lees snel verder!

1. Het budget is natuurlijk heel belangrijk. Zo zijn er veel technologische dingen die er tof uitzien, maar die niet te betalen zijn. Gelukkig valt het bij een hoverboard reuze mee. Zo heb je er een voor 200 euro. Klinkt wellicht als een groot bedrag, maar ze gaan lang mee en je zult er wel veel plezier van hebben. Ze zijn er ook in hogere prijsklassen, maar als je een simpele hoverboard wilt, kun je gaan voor een in de lagere prijsklasse.

2. Het is het supergemakkelijk. Je hoeft geen stap meer te zetten dankzij een hoverboard en wie wil dat nou niet? Een dagje winkelen en je zult geen pijn meer hebben aan je voeten aan het eind van de dag. Het is dus ook ideaal voor mensen die niet goed ter been zijn maar geen probleem hebben met gewoon staan, want meer dan dat doe je niet op een hoverboard. Je bepaalt zelf wanneer je de hoverboard gebruikt, maar hij is prima te gebruiken op de stoep of een fietspad. Als je snel even de stad in wilt of gewoon even geen zin hebt om te lopen, dan pak je toch gewoon je hoverboard?

3. Zodra je onder de knie hebt hoe je de hoverboard moet gebruiken, kun je er ontzettend veel leuke dingen mee. Zo kun je er leuke trucjes mee doen en kun je er zelfs mee dansen! Op YouTube zijn veel video’s te vinden waarbij een hoverboard gebruikt wordt om mee te dansen. Dat is nog eens wat anders dan met de voeten op de vloer.

4. Het is een kwestie van oefenen, maar voor je het weet heb je het al onder de knie. Het is namelijk snel geleerd. Zo zeggen ze dat je een halfuurtje nodig hebt en je dan al redelijk vooruit kan komen zonder eraf te vallen.

5. Het is geschikt voor jong en oud. Het is niet iets dat alleen gebruikt kan worden door jongeren, maar het kan door iedereen worden gebruikt. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is wat evenwicht en je bent klaar om te gaan. Of je hem nou wilt gebruiken voor lange afstanden, ermee wilt dansen of het gewoon eens uit wilt proberen: de hoverboard is een van de leukste dingen die onlangs op de markt zijn gekomen. Probeer jij er ook een uit?

Reageer ook