fb
Damespraatjes Damespraatjes

4 tips om je bed er nog mooier uit te laten zien

bed niet opmaken

Mensen die s’ ochtends hun bed opmaken zijn overdag productiever. Niet alleen is het in het kader van deze informatie heel handig om je bed netjes op te maken, maar het ziet er natuurlijk ook een stuk mooier uit. In Nederland maken veel mensen hun bed vrij simpel op, maar in landen als Amerika, gaan ze helemaal los. En ik moet zeggen: dat is leuk om te zien én je krijgt er zin van om in je bed te gaan liggen. Hier 4 handige tips om je bed er nog mooier uit te laten zien!

1. Beddengoed

Eén van de makkelijkste manieren om je bed er meteen mooi uit te laten zien, is door mooi beddengoed aan te schaffen! Kijk bij het kopen van beddengoed goed naar de kleur van je slaapkamer, vloer en gordijnen. Het is natuurlijk leuk om een zuurstokroze dekbed te kopen, maar als dit niet matcht met de kleuren van je slaapkamer, zal het nooit een mooi resultaat geven.

2. Opmaken

Maak je bed zo strak mogelijk op en zorg dat het dekbed geen kreukels heeft. Weet je niet goed hoe je dit moet doen? Bekijk dan eens dit instructiefilmpje waarin je ziet hoe hotelbedden worden opgemaakt.

3. Kussens

Als je beddengoed eenmaal om je bed zit, is het leuk om je bed te bedekken met een aantal sierkussens. De meeste mensen vinden dit niet zo lekker slapen, dus halen ze er ’s nachts vaak weer af. Heb je geen zin om ze er ’s nachts af te halen? Kies dan kussens waarop je comfortabel kunt liggen.

4. Plaid

Gooi tot slot nog lekker een plaid over je bed. Dit ziet er uitnodigend uit en maakt je bedje nog warmer. Ook is dit een goede manier om de look van je bed wat vaker af te wisselen. Het is tenslotte niet zo heel handig om meerdere keren per week je bed te verschonen.

Hebben jullie nog handige tips voor ons? Laat het ons zeker weten! We zijn altijd super benieuwd!

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Sanne -

Een mooi en schoon bed maakt het erg aantrekkelijk om in te slapen. Als je naar een beddenzaak gaat kan je alles vinden wat je nodig hebt om hiervoor te zorgen.

Reageer ook