fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vier geweldige last-minute meivakantie aanbiedingen met extra Damespraatjes korting

Heb je tot het allerlaatste moment getwijfeld of jullie deze meivakantie nog weggaan? En als je gaat wil je dat zeker niet voor de hoofdprijs doen, maar het liefst wel luxe, niet te ver van het strand, mooi weer en veel te doen in de omgeving? Goed dat je dan nog even hebt gewacht. Wij mogen jullie namelijk via Zomersfrankrijk.nl een mooie extra korting aanbieden op 4 bestemmingen in het zuiden van Frankrijk.

Het zonnige zuiden van Frankrijk

Op onderstaande bestemmingen wordt in de meivakantie tot 25% Lente-korting gegeven op een aantal vakantieparken met appartementen en woningen met zwembad in het Zonnige Zuiden van Frankrijk.  In het achterland van de Cote d’Azur en niet ver van zee, in de bossen aan de Atlantische Kust of in Cap d’Agde op loopafstand van de Middellandse Zee? Let er bij het boeken wel op dat je de Damespraatjes kortingscode gebruikt voor de extra korting van € 50 (zie onderaan dit artikel).

Welke bestemming spreekt jou het meest aan? Hier onze top 4

1. Résidence Château de Camiole, Callian, Provence Côte d’Azur

In de Zuidfranse streek de Var pronkt boven op een heuvel het, typisch Provencaalse dorpje Callian met het Chateau Camiole. Halverwege deze heuvel en met een weids uitzicht over de omgeving bevindt zich sinds april 2010 het Chateau de Camiole Resort & Spa. Een vakantiepark met luxe en comfortabale villa’s en appartementen.

Het vakantiepark biedt een wijds uitzicht over de Var heeft een gunstige zonnige ligging. Het park is opgezet als een Provençaals dorpje. Compleet met een dorpspleintje, fonteinen en terrasjes en uiteraard met een groot zwembad dat eigenlijk uit 2 gedeeltes bestaat en beschikt over een waterval en een kinderbad.

2. Résidence Nakâra Cap d’Agde, Languedoc Roussillon

In de gezellige badplaats Cap d’Agde ligt de gloednieuwe résidence Nakâra. Dit luxe vakantieadres ligt vlakbij het langgerekte zandstrand van de Middellandse Zee en is in een hypermodern designjasje gestoken. Résidence Nakâra bestaat uit een aantal witte vierkanten gebouwen met veel glas en strakke lijnen. In deze gebouwen bevinden zich charmante hotelkamers en luxe suites. Ze bieden veel comfort en zijn voorzien van fijne faciliteiten, zoals gratis WiFi, een flatscreen en een knusse zithoek.

Om de grote witte gebouwen heen liggen lagere gebouwtjes. Hier vind je mooie, ruime appartementen in allerlei soorten en maten; ideaal voor iedere gezinssamenstelling.

Résidence Nakâra Cap d'Agde, Languedoc Roussillon

3. Allée des Dunes, Ondres, Aquitaine

Résidence l’Allée des Dunes ligt midden in een pijnboombos en op een kilometer afstand van het dorpje Ondres. Het appartementencomplex ligt in de bossen en biedt voor ieder wat wils. Voor de zon liefhebber is het strand dichtbij, maar ook voor sportievelingen is er veel te doen. Fietsen, wandelen, golfen, vissen en paardrijden zijn slechts een greep uit de verschillende mogelijkheden in de omgeving!

Ondres is een gezellig klein badplaatsje met een breed fijn zandstrand dat langzaam in zee afloopt. De bekende badplaats Biarritz ligt op ongeveer 26 kilometer. Het is een plek van veel kleuren: het schitterende blauw van de oceaan, het groen van de wouden, de stranden en natuurlijk de zon.

Allée des Dunes Ondres Aquitaine

4. Villas Château de Camiole, Callian, Provence Côte d’Azur

In de Zuid Franse streek de Var pronkt boven op een heuvel het, typisch Provençaalse dorpje Callian met het Chateau Camiole. Halverwege deze heuvel en met een weids uitzicht over de omgeving bevindt zich sinds april 2010 het Chateau de Camiole Resort & Spa. Een vakantiepark met luxe, comfortabele villa’s en appartementen.

Het vakantiepark biedt een weids uitzicht over de Var heeft een gunstige zonnige ligging. Het park is opgezet als een Provençaals dorpje. Compleet met een dorpspleintje, fonteinen en terrasjes en uiteraard met een groot zwembad dat eigenlijk uit 2 gedeeltes bestaat en beschikt over een waterval en een kinderbad.

Villas Château de Camiole

Boeken met Damespraatjes kortingscode

Super gaaf vinden we het dat we onze lezeressen op de bestaande Lente korting een extra korting van € 50 per boeking mogen geven. De kortingscode is: DP-Lente2016

Ga je boeken vermeld dan deze code in het veld bij de opmerkingen. Ook kun je bellen met Zomersfrankrijk.nl. 023 551 22 91, Ma. t/m vr. 09:00 – 17:30 uur.

Meer info en boeken

Reageer ook