Yes! Het nieuwe Damespraatjes e-book ‘Lef’ is nu gratis te downloaden!

Lef, wat is dat precies? Is het de aller hoogste berg durven beklimmen? Is het elke dag je eigen weg gaan? Of is het keuzes maken die je normaal niet zou maken? Het hebben van Lef kan in kleine dingen zitten, zo hebben we wel gezien tijdens onze laatste blogwedstrijd waar 119 mensen aan meededen. 119 verhalen, elk over een andere manier van lef hebben en tonen.

Uit deze 119 verhalen heeft een vakjury, bestaande uit Yvette Cramer (uitgeefster Uitgeverij Totemboek), Giselle Ecury (schrijfster) Sandra Blikslager (hoofdredacteur Damespraatjes) de beste verhalen geselecteerd. En jullie kozen de winnaar!

Cover boek lef

Rebecca Heuvelmans is de winnares geworden met haar blog “Gesprek met jezelf”, op de voet gevolgd door de bloggers Fien Hiel en Desiree Janssen. In het e-book zijn 10 verhalen opgenomen, van: Marjolein van den Diepstraten, Judith ten Damme, Hervé Deleu, Adriana de Vroomen, Roos, Rebecca Heuvelmans, Alice Bakker, Irene Janszen, Fien Hiel en Desiree Janssen.

Het e-book Lef is NU te downloaden via de button onderaan de pagina. Weet je niet goed hoe je een e-book moet downloaden? Kijk dan even naar deze instructie.

We wensen jullie heel veel leesplezier toe!

 


Reageer ook