fb

3 tips om goedkoper online te winkelen

Online shoppen is wat mij betreft de uitvinding van de eeuw. Door mijn werk heb ik doordeweeks overdag eigenlijk nooit tijd om naar de stad te gaan en ook in het weekend doe ik liever andere dingen dan door een super drukke winkelstraat te lopen. Ook vind ik online winkelen fijn omdat je veel meer overzicht in de producten hebt én je goed de kosten kunt bijhouden. En hoe lekker dat je thuis alles kan passen?! Wat online shoppen nog leuker maakt, is als je het goedkoper kan doen. We hebben daarom hier 3 tips om goedkoper online te winkelen voor je verzameld!

  1. Maak gebruik van kortingscode websites

Zie je een leuk item in een webshop? Ga dan eerst eens op zoek bij websites met kortingscodes, zoals acties.nl. Het zou maar zo kunnen dat je hierdoor dikke korting krijgt of geen verzendkosten hoeft te betalen. Het loont echt om hier even naar te kijken voordat je op ‘bestellen’ drukt!

  1. Check altijd eerst de producten in de sale

Bekijk zodra je een webshop bezoekt altijd eerst naar de producten die in de aanbieding zijn. Vaak zijn dit super leuke items, maar zijn niet altijd alle maten/kleuren nog beschikbaar. Zit het er niet tussen of wil je nog meer shoppen, dan kan je daarna altijd doorklikken naar de duurdere producten.

  1. Bestel meteen veel

Veel webshops rekenen verzendkosten. Die liggen vaak zo rond de € 5,00 en worden soms kwijtgescholden als je veel in één keer bestelt. Probeer daarom zo veel mogelijk artikelen in één webshop te bestellen om te besparen op verzendkosten. Het is echt zonde om hier veel geld aan kwijt te zijn, je steekt die € 5,00 toch liever in iets anders. Ik wel tenminste!

Heb jij nog een handige tip waardoor je goedkoper online kunt winkelen? Deel hem dan met ons! We vinden het altijd fijn om hier en daar wat centjes te kunnen besparen.

Reageer ook