fb
Damespraatjes Damespraatjes

3 manieren hoe jij een zitzak in je huis kan integreren

Ik heb het nooit onder stoelen of banken gestoken, maar ik ben gek op zitzakken. Op een klein her-vul incidentje na, heb ik alleen maar goede ervaringen ermee. Momenteel staat mijn favoriete roze zitzak bij mijn ouders thuis, maar wanneer de zon gaat schijnen ben ik niet van dat ding in de tuin af te slaan. Ik neem me al lang voor om een nieuwe zitzak voor in mijn nieuwe huis aan te schaffen, geen roze maar een wat modieuzere die goed bij ons interieur past. Eigenlijk kan je alle kanten op met zitzakken! 5 manieren hoe jij een zitzak in je huis kan integreren :

1. In de huiskamer

Zoals ik al zei wil ik graag een zitzak of een poef in de huiskamer. Het zit/ligt super lekker én het ziet er zo gaaf uit. Kijk nou eens naar deze foto, wat lijkt het me heerlijk om daarin weg te doezelen. Lekker de kaarsjes aan, muziekje op en snoozen maar. Wie doet er mee?

De zitzak op de foto is HIER te bestellen!

2. In de tuin/balkon

Zoals ik al zei is de tuin zomers echt mijn favoriete plek om te relaxen in mijn zitzak. Ik kan goed zelf de vorm van de zak bepalen en daardoor kan ik makkelijk wisselen tussen liggen en zitten. Ik moet natuurlijk wel makkelijk van dat lekkere cocktailtje kunnen genieten 🙂 Een vriend van me heeft een zitzak op zijn balkon. Is best handig als je wat minder ruimte hebt, omdat je hem zo aan de kant kan schoppen.

De zitzak op deze foto kan je HIER bestellen!

3. In de kinderkamers

Kids lijken soms alles te willen slopen. Maar heb jij ooit geprobeerd om een zitzak kapot te gooien tegen de muur? Ik wel: het kan niet! Zitzakken zijn voor kids lekker om op te hangen, maar ook om mee te spelen. Prop hem in de zelfgemaakte hut, doe alsof het een schip is of maak er een bunker van. Echt leuk!

De zitzak op deze foto kan je HIER bestellen!

Alle zitzakken uit dit artikel zijn gewoon online te bestellen en bekijken bij www.ikwilzitzakken.nl. Echt een aanrader als je een mooie, kwalitatief goede zitzak wil aanschaffen.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook