fb
Damespraatjes Damespraatjes

17 dingen die je nog meer met een condoom kan doen

Oke, we weten allemaal waar condooms voor worden gemaakt: het beschermen tegen ongewenste zwangerschappen en seksueel overdraagbare aandoeningen. Maar, zoals bij alles op deze wereld, heeft een condoom een stuk meer toepassingen dan de bovengenoemde twee. Zo kan je hem gebruiken als waterdichte sok en kan je er je telefoon waterproof mee maken. Ook je schoenen poetsen of hem als cold pack gebruiken zijn dingen die je er mee kunt doen. 

Thaitrick maakte een hele handige video waarin ze 17 dingen laten zien die je nog meer met een condoom kunt doen. Dit zijn ze!

17 dingen die je nog meer met een condoom kan doen

1. Hoesje voor om je fruit
2. Dingen aan elkaar vastmaken
3. Pot opener
4. Elastiekje
5. Cold pack
6. Selfie houder
7. Katapult
8. Waterproof sokken
9. Telefoon of camera waterproof maken
10. Schoenen poetsen
11. Blikjes cover
12. Mobiele wc
13. Bloemenvaas
14. Drijver voor vishengel
15. Waterproof pleister
16. Firestarter
17. Stress bal

Wil je weten hoe al deze trucjes werken? Bekijk dan de onderstaande video waar ze in de bovengenoemde volgorde worden gedemonstreerd.

Best handig he? Nou zal je de ene tip ongetwijfeld nuttiger vinden dan de ander, maar ik weet zeker dat er een paar tips bijzitten die jij goed kan gebruiken. Zo zal ik zeker een paar met water gevulde condooms in de vriezer leggen om er een coldpack van te maken én zal ik in het zwembad mijn telefoon waterproof maken. Leuk om ook rondom het zwembad foto’s te kunnen maken, zonder dat je telefoon kapot gaat.

Heb jij nog meer tips?

Wat vond jij de handigste truc? En welke juist niet? Weet  jij misschien ook nog wat handige dingen die je ook met een condoom kunt doen? We zijn heel benieuwd! Laat het ons in de comments onder dit artikel weten. Wie weet hebben we er allemaal wat aan?

Reageer ook