fb
Damespraatjes Damespraatjes

11 haarproblemen die alleen brunettes kennen

Ik heb blond haar en ik moet zeggen: daar ben ik blij mee. Een paar jaar geleden heb ik het een keer bruin geverfd en dat was helemaal niks. Blond past bij mij en dat zal tot ik grijs word zo blijven. Dat neemt niet weg dat ik rood, bruin en zwart haar ook mooi vind. Heel mooi zelfs. Maar niet voor mij dus. 

Met elke haarkleur heb je andere voor- en nadelen. Zo vind ik op elk zwart kledingstuk minstens honderd haren terug. Aan de andere kant: verder die je geen plukken haar in de douche na het wassen van mijn haar. Bij brunettes is dit precies andersom.

We hebben hier een leuke video met 11 haarproblemen waar alleen brunettes tegenaan lopen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook