fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjeskorting: een luxe vakantie in Friesland

De dames van Damespraatjes hebben al heel wat vakanties doorgebracht op het rustieke aan het water gelegen It Wiid . Een geweldig park midden in de natuur (Nationaalpark de Olde Faenen), gecombineerd met eindeloze watersportmogelijkheden vanuit je eigen bungalow. Dit samen met alle wellnessfaciliteiten in je bungalow maakt de vakantie helemaal compleet! Maar er zijn nu ook wellness mogelijheden buiten je bungalow: onder andere de buitenspa!

Vorig jaar hadden we op Damespraatjes een super leuke winactie met Bungalowparkt It Wiid. Sinds kort zijn de Bled Wellness de luxe VIP en de Tobke Wellness de luxe VIP, vrijstaande VIP bungalows met luxe buitenspa-jacuzzi in de verhuur. Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 respectievelijk 6 personen en zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Verder is er een luxe Red-cedar Finse sauna, zonnehemel, luxe tuinmeubilair, buitendouche etc. Er is heel veel belangstelling voor deze bungalows, dus boek snel!! Er zijn nu ook extra grote bungalows, geschikt voor 10 + 2 (tot 12 jaar) met buitenspa-jacuzzi.

Damespraatjes is heel blij dat we een kortingsactie hebben kunnen opzetten met It Wiid.

Je krijgt 15% korting op it Wiid op de huizen met buitenspa bij rechtstreekse telefonische boeking bij het type Tobke Wellness de luxe VIP, Bled Wellness de luxe VIP bij aankomst tot en met 17 december. Wil je hier gebruik van maken bel dan 038 – 3856300 of mail naar [email protected] o.v.v. korting via damespraatjes.nl.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook