fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zwangerschapsbeeldje maken? Zo gaat dat in z’n werk!

buikbeeld

Als je zwanger bent dan is dit natuurlijk een fantastische ervaring. Eentje die snel voorbij gaat, ook al voelt dat misschien soms echt even niet zo. Zeker als je in de zomer zwanger bent en last hebt van de warmte en opgezwollen voeten. Hoe het ook zij, de periode van het zwanger zijn wil je zo nu en dan best nog eventjes terughalen als de kleine eenmaal in je armen ligt. Je kunt hiervoor een prachtig buikbeeld laten maken, wat je kunt neerzetten en waar je nog regelmatig naar kunt kijken. Een zwangerschapsbeeldje maken? Zo gaat dat in z’n werk!

Buikbeeld laten maken

Het laten maken van een beeldje van jouw zwangere buik zorgt voor een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd. Je maakt een gratis afspraak tussen week 30 en 36 van jouw zwangerschap. Op dat moment ben je echt op je mooist omdat je de zwangerschap vaak heel goed kunt zien. Je maakt deze afspraak gemakkelijk online door zelf in de agenda van Buikbeeld een afspraak in te plannen wanneer het jou het beste uitkomt. Hierna volgt uiteraard een bevestiging en kan het wachten beginnen. Als de betreffende dag is aangebroken ga je naar de studio en bespreek je in een klein uurtje de mogelijkheden en jouw wensen zoals kleur, materiaal en pose. Je kunt naakt of gekleed poseren. Je maakt deze keuze altijd zelf! Kleding is wel altijd zichtbaar op het beeldje. Vervolgens wordt de scan gemaakt en moet je eventjes 2 minuten stilstaan. De scan is niet schadelijk voor jezelf, of jouw ongeboren kindje. Eventuele onzekerheden (ook al ben je mooi van jezelf) kun je bespreken en kunnen eventueel vakkundig worden ‘weggepoetst’.

 

Verschillende materialen mogelijk

De metalized beeldjes worden voorzien van een metalen coating door een ambachtelijke spuiterij. Verder zijn ze ook nog eens standaard verzwaard. Beschikbaar in brons, koper, messing, tin en zilverlook (tin). De lak beeldjes zijn ook een van de premium beeldjes. Ze hebben veel detail, en worden voorzien in een afwerking die jij zelf kan samenstellen. Wat dacht je van tijdloos (oud) brons, zwart, grijs, of goud. Zoek je iets mats, of juist glanzend? Het kan allemaal! Dan heb je ook nog de Metalfill beeldjes, welke voor 80% uit brons, koper of RVS bestaan. Met veel liefde en aandacht worden deze beeldjes geschuurd en gepolijst. Daardoor verdwijnen (bijna) alle printlijntjes en zorgt het voor een gladde afwerking. Met de kunststof beeldjes is altijd een printopbouw zichtbaar. Tijdens het printen moet men het winnen van de zwaartekracht en daarom worden overhangende delen voorzien van een steun. Ook zijn er altijd lijnen zichtbaar. De zichtbaarheid is afhankelijk van de vorm van je buik, borsten, armen en billen. Vind je dit geen fijn idee? Woodfill beeldjes kunnen geschuurd worden tot een (bijna) glad oppervlakte.

 

Wat kost een 3D beeldje?

Eigenlijk is er voor ieder budget wel een beeldje te maken. Een beeldje is 15, 18 of 20 cm hoog. Een beeldje van een zwanger lichaam kan je ook uitbreiden met bijvoorbeeld handen. Als extra (of na bestelling) kun je ook een buikbeeld vanaf 10 cm verkrijgen. Ben je geïnteresseerd in de exacte kosten dan kun je deze hier vinden.

 

Heb jij wel eens overwogen om iets soortgelijks te laten maken? We lezen het graag in de comments!

Beeld: Buikbeeld.nl

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook