fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zwaar verguld, Chantal van Gastel

Zwaar-verguld-chantal-van-gastel-dp
Het is me een paar keer overkomen dat ik verliefd werd op één van de hoofdpersonen uit een boek. Je zult wel denken, dat is raar. Maar toevallig hoorde ik laatst iemand hetzelfde vertellen en het bleek ook om dezelfde hoofdpersoon te gaan, namelijk Dex uit Zoek het maar uit van Chantal van Gastel. Toch geweldig als je dat als schrijfster voor elkaar weet te krijgen. Bij het nieuwste boek van Chantal van Gastel,  Zwaar verguld, overkwam me dit niet, maar wel leuk dat Dex in dit boek even langs kwam.

Zwaar verguld

Eindelijk heeft Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben gekregen. Ze gaan trouwen! Voor het eerst in haar leven heeft Isa eigenlijk niets te wensen over. Maar dat geldt niet voor haar dierbare vrienden. Floor en Mas worden overvallen door de extreme vroeggeboorte van hun kindje. En Stijn heeft zijn werk in het buitenland, waar hij zo van houdt, opgegeven om te investeren in zijn relatie met Bram. Maar maakt dit hem wel echt gelukkig?

Dan zijn er nog Isas ouders en schoonouders, die iets heel anders verstaan onder een kleine en intieme bruiloft dan het aanstaande paar zelf. Isa neemt zich voor haar grote dag door niets of niemand te laten verpesten. Zolang ze maar in die ene perfecte bruidsjurk past. Ze is vastbesloten om een happy end te krijgen, voor haar en al haar vrienden. Maar is dit wel voor iedereen weggelegd?

Chantal-van-Gastel-portret-Gerry-Hurkmans
Chantal van Gastel

Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!Zwaar beproefd!Geknipt voor jou en Zoek het maar uit. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Kijk voor meer informatie en interviews ook eens op www.chantalvangastel.nl of volg haar op Twitter @chantalvgastel.

Aantal pagina’s: 320
NUR code: 340
ISBN: 9789044338638
Uitgeverij The House of Books
Prijs: € 16,95

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

sandra-blikslager-foto_katjamali-m
Recensie: Sandra Blikslager

Sandra is hoofdredacteur van damespraatjes.nl. Naast haar werk als hoofdredacteur schrijft ze zelf graag. In 2010 verscheen haar boek Moeders langs de lijn, Handboek voor de Voetbalmoeder, waarvan in 2013 de derde druk verscheen. Ook werkte zij mee aan diverse andere publicaties, waaronder een boek over Curacao. Sandra is in 1963 geboren, is afgestudeerd politicologe en heeft 3 dochters. Haar hobby’s zijn lezen, sport, films kijken en met haar man kijkt ze bijna iedere avond Pauw en Witteman.

 

Reageer ook