fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars bekend van Zes maanden zonder

Zes maanden zonder? Zou jij het kunnen? Zes maanden zonder is de debuutroman van Charlotte de Monchy. Wij mogen 3 exemplaren weggeven van deze heerlijke chicklit van Nederlandse bodem mét een Iers tintje, weggeven. Kijk onderaan het artikel of je hebt gewonnen.

Zes maanden zonder

Als je op je achtentwintigste nog bij je zus in huis woont, uit verveling met je baas slaapt en een baan hebt waarbij je het grootste gedeelte van de tijd op de wc afleveringen van The Killing op je telefoon zit te kijken, weet je dat het tijd is voor een rigoureuze verandering, vindt Robin. Aangezien drank en mannen in haar leven meestal voor problemen zorgen, gaat ze met haar zus een weddenschap aan om een half jaar geen alcohol te drinken en met niemand naar bed te gaan.

Via een advertentie op internet komt Robin in contact met ene Connor McFarland, die op zoek is naar een kindermeisje in een gehucht in Ierland. Dat lijkt Robin de perfectie locatie om haar weddenschap te winnen. Ze stapt zonder aarzelen op het vliegtuig, maar Connor blijkt een totaal ander type dan ze dacht; ze hebben binnen tien minuten ruzie en de baan is ook niet wat hij haar had voorgespiegeld. Toch blijft ze, bij gebrek aan beter plan. Die impulsieve beslissing brengt haar een onverwachte vriendschap, hilarische verwikkelingen en… de kans om eindelijk de liefde van haar leven te vinden.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Charlotte-de-Monchy-portret
Charlotte de Monchy

Charlotte de Monchy (1979) studeerde Communicatiewetenschap en aan de UvA. Zes maanden zonder is haar debuutroman. Ze woont met haar gezin in Haarlem en werkt aan haar tweede boek.

Winactie

  • Gwendy van der Houwen
  • Yolanda Landman
  • Ine Willems

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

joke -

Verheug me nu al om dit boek te winnen…….!mischien?

Nel -

Lijkt me een heel leuk boek, zou het heel graag willen lezen

Ineke -

Lijkt me een heerlijk boek om lekker in zon te lezen 🙂

Silvia -

Gaaf om dit boek te kunnen winnen lezen. Ben heel benieuwd!

Brigitte -

Wil graag dit boek lezen heb nog nooi een boek van haar gelezen.

Reageer ook