fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zorg goed voor jezelf: doe eens een hele goede schoonheidsbehandeling!

Je werkt het hele jaar hard door en dat kan soms best wel een beetje vermoeiend zijn. Je staat alleen maar ‘aan’ en je hebt het gevoel dat je eigenlijk helemaal nooit stil zit. Ook heb je weinig tijd voor jezelf of andere dingen, over omdat het gezin voorgaat. Op deze manier kom je misschien ook wel helemaal niet aan je hobby’s toe en dat is natuurlijk eigenlijk heel erg zonde. Het is belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen en zeker in periodes waar je het net iets drukker hebt dan normaal. Zorg goed voor jezelf: doe eens een hele goede schoonheidsbehandeling!

Drukke dagen

Soms heb je tijdens een hele drukke dag bijna geen moment vrij om eventjes te zitten en soms vergeet je zelfs om goed te eten. Dit is natuurlijk een beetje hoe het leven werkt, maar dat het niet heel erg goed voor je is, is een feit. Op dit soort dagen is het juist belangrijk om even wat stoom af te blazen. Probeer als de kinderen op bed liggen bijvoorbeeld eventjes een uurtje in bad te gaan liggen, of met een goed boek op de bank te ploffen. Een serie of film kijken met een reep chocolade op schoot is natuurlijk ook altijd een goed idee. 

Blijf goed voor jezelf zorgen!

Je moet altijd goed blijven luisteren naar je lichaam en aanvoelen wat jij op dat moment nodig hebt. Alleen op die manier blijf je gezond en is er een minder grote kans aanwezig om overspannen te raken. Je houdt op deze manier jouw lichaam en geest in balans. Als je dit allemaal niet doet, kan je hele vervelende lichamelijke klachten ervaren en dit wil je natuurlijk voorkomen. Waar kom jij nou helemaal van tot rust en wat vind je nou echt leuk om te doen? Het kan goed zijn om een aantal dingen uit te proberen, om er op die manier achter te komen wat echt bij jou past. Misschien heb je altijd al willen leren paaldansen, lijkt het je heerlijk om zo nu en dan een uurtje te gaan zwemmen met een vriendin, of wil je graag leren hoe je kunt macramé-en. Iedereen heeft andere behoeftes en interesses en dat is helemaal okay!

Schoonheidsbehandeling om tot rust te komen

Je kunt er trouwens ook voor kiezen om voor een goede schoonheidsbehandeling te gaan. Er zijn ontzettend veel mensen die hier enorm van kunnen ontspannen en er dus zeker baat bij hebben. Het kan ook voor jou een goede manier zijn om tot rust te komen. En dat is dus echt ontzettend belangrijk! Ga bijvoorbeeld naar schoonheidssalon in Eersel om je helemaal te laten verwennen tijdens een powder brows behandeling. Probeer dit soort dingen overigens regelmatig te doen. Gewoon eventjes aan jezelf denken dus en jezelf dit gunnen! Het mag!

Doe jij wel eens een schoonheidsbehandeling? We lezen het graag in de comments!

Afbeelding: Pexels – Engin Akyurt 

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook