fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo scoor je een voordelige sportoutfit van de mooiste merken

Op welke moment van de dag sport jij het liefst? Persoonlijk vind ik een workout tussen 10 en 11 uur ’s ochtends het prettigst. Mijn ontbijt heeft dan een beetje kunnen zakken, ik ben goed wakker, heb net mijn tweede kop koffie op en zit nog vol energie. Op dit tijdstip voelen mijn workouts het lekkerst en geven ze mij een sterk gevoel voor de rest van de dag. Helaas kan ik niet altijd precies op mijn voorkeursmoment sporten. Gelukkig heb ik op dat soort momenten een andere motivatie om er hard tegenaan te gaan: een te gekke outfit!

Belang van goede sportkleding

Om echt lekker in een workout te komen, moet mijn sportkleding goed zitten. Heb je eens hardgelopen met een broek die steeds van je billen zakt? Of squats gedaan in een legging waarvan je vermoedt dat hij doorschijnt? En een yoga-sessie met kleding die constant in je gezicht hangt? Allemaal zeer onprettig én het staat je lekkere workout in de weg. De focus verschuift van hetgeen waar het om draait (fijn sporten) naar een irritatie (kleding die niet goed zit). Een goede sportoutfit is dus meer dan er alleen goed uitzien.

Nog steeds perfect

Mijn favoriete sportmerk is toch wel Nike. Regelmatig maak ik uitstapjes naar andere merken, en hoewel dat ook niet altijd slecht bevalt, val ik vaak toch terug op mijn lievelingsmerk. De kleding van Nike (en andere kwaliteitsmerken) is wat duurder dan sportkleding uit het lagere segment. Toch moet ik wel toegeven dat ik de kwaliteit vaak wel vele malen beter vind. Zo heb ik een Nike sportlegging -die ik met korting kocht- al ruim 4 jaar in de kast liggen. Ik draag hem 3 keer per week -ook tijdens mijn zwangerschappen- en hij zit nog steeds perfect.

Online voordelig shoppen

Om toch wat op de kosten te besparen, koop ik mijn merk sportkleding altijd met korting. Een fijne website hiervoor vind ik SuperSales. Hier zie je van 262 webwinkels waar de hoogste kortingen te krijgen zijn. Fijn als je op zoek bent naar een sportoutfit, maar ook voor cosmetica en gewone dames-, heren- en kinderkleding kan je er terecht.

Outlet winkels

Ook vind ik het shoppen in fysieke outlet winkels vaak prettig. Zo kan je de kleding direct passen en de stoffen voelen. Het enige nadeel aan een outlet winkel is dat ik het vaak onoverzichtelijk vind en dat het lastiger is om prijzen met elkaar te vergelijken. Online gaat dat toch een stuk eenvoudiger.

Praat mee

Wat vind jij prettige sportkleding? En waar koop je dat zo voordelig mogelijk? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook