fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo nodig jij je vrienden op originele wijze uit voor jouw feestje!

Iets te vieren? Wat leuk, gefeliciteerd! Als je van plan bent om hier een mooi feest bij te geven, komt er flink wat organisatie op je af. Een locatie, wie doet de catering, welke wijn schenk je en wie nodig je uit? Allemaal vraagstukken die belangrijk zijn bij het organiseren van een geslaagd feest. Vandaag willen we het met jullie hebben over één van de aspecten van het organiseren van een feestje, namelijk: de uitnodigingen. 

Sinds de komst van het internet hebben we als mensheid enorme stappen gezet. We zijn altijd en overal met elkaar in contact, kunnen altijd appen, Facebooken, Instagrammen en mailen. Top natuurlijk! Maar er kleven ook nadelen aan, waaronder het steeds verder ontbreken van een persoonlijke touch. Oke, oké… Ik snap dat een email nou eenmaal sneller en makkelijker is dan een handgeschreven brief. Maar, wat ik echt jammer vind, is dat ik bijna alleen nog maar e-vites voor feestjes ontvang.

1

Een feest geef je niet zomaar, meestal ligt er iets bijzonders aan ten grondslag. Denk aan een huwelijk, jubileum of een bijzondere verjaardag. Je steekt hierbij veel energie in de voorbereiding en uitvoering, maar waarom niet ook in een mooie uitnodiging? Het ontvangen van een échte, persoonlijke uitnodiging zorgt er ook bij je gasten voor dat de voorpret al vroeg kan beginnen.

2

Een originele kaart via de post dus. En maak je geen zorgen, je hoeft nu écht geen honderden kaarten in te slaan en dagenlang te schrijven. Kijk bijvoorbeeld eens op Fuif.nl. Hier kan je mooie uitnodigingen maken, die zij met de post voor je versturen. Ze hebben een enorm en divers aanbod van trouwkaarten, save the date kaarten, menu kaarten, bedank kaarten en nog veel meer.

3

Wat is het eerste feestje dat jij in de planning hebt staan? Wil jij hiervoor ook zelf een uitnodiging maken?  We zijn heel benieuwd naar al jouw plannen en verhalen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook