fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo lief: Katten van onze lezeressen testen Whiskas brokjes!

Een tijdje terug begonnen Sammie en ik aan ons Whiskas avontuur. Heel eerlijk, ik had al tijden geen Whiskas in huis gehad dus was benieuwd hoe Sammie hierop zou reageren. Zeker gezien ze niet een makkelijke eter is. Het is altijd even zoeken. Maar zodra ik de zak openende had ze er meteen oor naar, of beter gezegd een neus voor!

Whiskas 3

Wat vindt Sammmie?

Ik heb de eerste twee dagen alleen maar de Whiskas brokjes gegeven om te kijken hoe ze zou reageren. De brokjes an sich zijn een succes maar ze gaf ook meteen aan dat ze toch ook echt natvoer wil hebben. Ik denk dat dit voor haar beter en makkelijker te verteren is. De combinatie bleek de truc. Elke ochtend krijgt ze een bakje natvoer van variërende merken (dat werkt het best bij Sammie) en er staat altijd een bakje met Whiskas brokjes voor haar klaar. Elke drie dagen vul ik deze vers bij, als die niet al eerder leeg is gegeten;-).

Sammie is al 16 jaar oud, dus ze eet de senior brokjes voor katten vanaf 7 jaar. Maar Whiskas heeft voor iedere levensfase van je kat een passende variant met gezonde, lekkere, evenwichtige en complete voeding. Hoe fijn! Zo zijn de brokjes voor kittens van 2-12 maanden kleiner zodat een kitten ze makkelijker kan eten en zorgt de extra calcium voor de ontwikkeling van sterke botten en een gezond gebit. Brokjes voor volwassen katten vanaf één jaar bevatten extra omega 6 vetzuren en zink voor een gezondere vacht en helpen de extra mineralen met het ondersteunen van gezonde urinewegen. Brokjes voor senior katten vanaf 7 jaar bevatten extra taurine en vitamine E waardoor het natuurlijke afweersysteem ondersteund wordt en dragen bij aan een gezond hart.

`whiskas 4

Wat vinden de Damespraatjes test-katten?

Wat heel erg leuk was in deze periode waren de vele inzendingen van anderen die Whiskas samen met ons hebben geprobeerd. Wat een boel kattenliefde! Dank voor alle inzendingen op #whiskasmoment. We hebben alle catselfies met een grote glimlach zitten bekijken. Het is echt heerlijk om te zien dat de baasjes, maar natuurlijk vooral de katten blij waren met de brokjes van Whiskas. Het liefste en harigste panel ter wereld. Bekijk al deze foto’s maar eens!

whiskas catselfies

Whiskas brokjes ook gratis proberen?

Wil jouw kat ook de brokjes van Whiskas proberen? Je kan je aanmelden om een gratis sample te proberen

Meld je aan voor een gratis sample!

Liefs, Jane & Sammie

Jane Shaw is co-founder van House of Awareness en holistisch coach. Met beiden wil ze laten zien dat een bewust en mindful leven voor iedereen is. Connecten met jezelf en daar echt naar leren luisteren kan op allerlei verschillende manieren. Daarin is geen goed of fout, het gaat om het vinden van jouw manier. Met House of Awareness willen ze mensen daarbij helpen door te inspireren met verhalen, te laten ervaren met oefeningen en hulp te bieden door te verbinden met coaches & therapeuten.

Whiskas, met meer dan 50 jaar ervaring en uitgebreide kennis van katten en voeding, is ontwikkeld door specialisten en dierenartsen in dieronderzoekscentrum Waltham. Deze onderzoekers doen baanbrekend onderzoek naar voeding voor huisdieren, waarbij ze letten op de smaakperceptie, gebitsverzorgde en –reinigende werking, verteerbaarheid, en voedingswaarde van de producten. Interactie tussen mens en dier is heel belangrijk en gaat altijd voor. Van de 300 werknemers bij Waltham verzorgen 180 mensen de dieren fulltime. Er wonen 170 honden en 340 katten. Ze hebben allemaal een naam en na 8 jaar bij Waltham zullen ze worden geadopteerd en een eigen thuis krijgen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Cindy -

Meneer Jason is nogal kieskeurig dus wij baasjes zijn heel benieuwd of hij dit wel zal goedkeuren.

Ted van Brenk -

Wimpertje zou heel erg graag ook de brokjes willen uittesten hij heeft nog een zusje en broertje hier rond lopen.
Hij beloofd ze ook brokjes te laten proeven.

Hele fijne dag van Wimpertje gewenst

Reageer ook