fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zó leuk: Maak hetzelfde fotoboek voor jezelf én jouw geliefden (WINNAAR BEKEND!)

Het is misschien wel het minst leuke jubileum ever, maar we naderen het moment dat we precies één jaar met corona in Nederland leven. Tja, er zijn leukere dingen om te vieren maar persoonlijk vind ik dit toch wel een moment om bij stil te staan. We zagen de wereld ingrijpend veranderen, leerden leven zonder horeca, namen afstand van onze geliefden en gingen naar dingen verlangen die we altijd zo voor lief namen. Tijd voor een fotoboek! En niet alleen een fotoboek maken voor jezelf, maar ook voor jouw geliefden. 

Terugblikken op deze gekke tijd

Om deze bizarre ‘mijlpaal’ te vieren, wil ik een fotoboek maken met de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. Foto’s van de kinderen die te horen krijgen dat ze voorlopig niet naar school gaan, foto’s van zwaaien bij het raam bij opa en oma, foto’s van de meest gezellige FaceTime borrels en foto’s van het eerste mondkapje op ons gezicht. Al deze dingen werden dit jaar normaal, maar dat zijn ze natuurlijk niet. Hopelijk gaan we ooit weer terug naar het oude en dan is het wel heel bijzonder om in een mooi fotoboek te kunnen terugblikken op deze gekke tijd.

Fotoboeken cadeau doen

Eén fotoboek is eigenlijk geen fotoboek! Je bent namelijk nooit de enige die erin staat 😉 Ik vind het daarom véél leuker om het boek in ieder geval drie keer te laten afdrukken. Zo kunnen we één boek zelf houden en doen we er twee cadeau. Deze geven we bijvoorbeeld aan opa en oma (die kunnen eindeloos naar de kinderen en kleinkinderen kijken) of aan vrienden gevuld met foto’s van de gezamenlijke vakantie.

Kies een goed thema 

Een leuk fotoboek valt of staat met een goed thema. Zoals hierboven omschreven kan je voor het thema ‘coronajaar’ kiezen, maar er zijn ook veel andere (leukere, haha) dingen te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een album vol met foto’s van  het afgelopen jaar met de kinderen of een album waarin je alle romantische momenten met jouw partner bundelt. Het zorgt voor samenhang en daardoor wordt het nog leuker om er doorheen te bladeren.

Winactie!

Samen met Het Fotoalbum hadden we een hele gave winactie! We gaven namelijk een cadeaubon t.w.v. 75 euro weg. Hiermee kan je niet alleen een fotoalbum voor jezelf laten maken, maar hem ook extra laten afdrukken voor jouw geliefden. Geen zin om te delen? Je kunt van het shoptegoed natuurlijk ook meerdere verschillende albums voor jezelf maken. Dat is helemaal aan jou!

Wij hebben een winnaar gekozen. Gefeliciteerd:

Inge Bergsma-Kiezebrink

Wij nemen contact op met de winnaar.

Niet alleen fotoboeken

Wist je trouwens dat je bij Het Fotoalbum niet alleen fotoboeken kunt maken, maar ook leuke fotoslingers, kalenders, tijdschriften en speelkaarten? Ook daar worden wij heel blij van! Speel jij ook mee met onze winactie? We zijn heel benieuwd naar al jullie antwoorden!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

87 reacties

Annemiek Bosdijk -

Een mooi vierkant fotoboek, met hardcover want de foto’s moeten wel mooi blijven. Hopelijk kunnen we van de zomer weer op vakantie, dan kan ik daar een mooi boek van maken, en van vorig jaar moet ik nog een boek maken.

anne Bolijn -

Ieder jaar maak ik een jaarverslag voor mijn kinderen en en een boek voor ons zelf met alle leuke momenten. We hebben veel mooie momenten dus graag een grote boeken.

Hardcover fotoboek liggend XL

Marjanne -

Ik ga voor een hardcover vierkant fotoboek, waar ik al de foto’s van mijn eerste vakantie met mijn vriend ga zetten, maar een kaartspel met foto’s is ook heel leuk denk ik!

Elizabeth -

Voor onze pasgeboren zoon

Nicolle Asma -

Graag een hardcover. Mijn schoonmoeder is afgelopen jaar overleden. En dan zouden we graag een fotoalbum maken met de mooiste herinneringen aan haar.

Nienke -

Ik zou voor de HARDCOVER FOTOBOEK STAAND XL gaan. Ik ben nog steeds van plan om foto albums te maken voor mijn dochters van 10 en 12.

SophiaG -

Een Hardcover fotoboek met de foto’s van de twee dagen dat we vorig naar de Efteling zijn geweest met de kinderen.

Linda Smeets -

Ik zou o.a. kiezen voor het Verzamelalbum vierkant Large Exclusive. Ik zou het graag willen vullen met foto’s van ons dochtertje om vervolgens haar opa en oma die aan de andere kant van de Oceaan wonen te verrassen.

cb.dkl -

Zou graag een hardcover fotoboek staand A4 Large maken met foto’s van alle kinderen en kleinkinderen voor mijn ouders als cadeau.

Gerda -

Lijkt me geweldig omdat begin april mijn kleinzoon 1 jaar is geworden, wat zo er mooier zijn dan een prachtig SPIRAAL FOTOBOEK VIERKANT LARGE met zijn verjaardagsfoto’s! 🎈🥳🤗💝

Willemijn -

Een hardcover! Met de foto’s van het bezoek van mijn kinderen aan hun geboorteland in Zuid- Amerika en de ontmoeting met hun biologische moeder. Heel kostbaar om voor altijd te koesteren.

Marjan zuid -

Hardcover fotoboek liggend XL mijn kinderen zijn 5 en 8 en ik heb nog stapels foto’s op de computer staan. Ik wil graag nog voor beide een mooi album maken. En voor ons zelf ook een mooi album van onze vakanties.

Myrthe -

Verzamelalbum vierkant Large Exclusive ziet er schitterend uit! Hier wil ik mooie foto’s van onze lieve katjes en ons huis in verzamelen. Mijn moeder kan niet meer bij ons thuis komen en ze wil heel graag alles meemaken. Vandaar dat dit een heel bijzonder boek wordt, voor ons en voor haar.

Imke -

ik heb altijd een harde kaft om zo al mijn vakantie foto’s mooi te bewaren

Yvon -

Ook ik ga voor de hardcover. Mijn collega gaat dit jaar met pensioen en samen met mijn collega’s wil ik wil haar van alle jaren dat we samen hebben gewerkt, lief en leed hebben gedeeld een fotoboek kado geven. Het zou leuk zijn om het dubbel te maken, zodat we op het werk ook nog eens kunnen bladeren in het album

Gé Geurtsen -

Foto’s van onze kersverse zoon!

Ling -

Heel graag de hardcover fotoboek van onze laatste vakantie met allemaal mooie herinneringen. Dat wil ik graag vastleggen in het boek en vaak terug kunnen bladeren.

Marian B -

Ik zou voor een hardcover fotoboek gaan met daarin de foto’s van de afgelopen winter met vooral veel sneeuw- en schtaatspret erin!

Bert -

Mijn zoon gaat binnenkort trouwen. Zou hem daarna graag zo’n mooi fotoboek cadeau doen.

Maria -

Wat leuk! Ik zou graag een tijdschrift maken voor een goede vriendin die binnenkort 30 wordt. Uiteraard komen hier heel veel leuke foto’s in van alle feestjes die we hebben bezocht, foto’s van vroeger en foto’s van haar familie en andere vriendinnen. Een toffe herinnering!

Evie -

Ik zou geen boek, maar een fotoslinger maken van allemaal festival en feestfoto’s die ik in het verleden heb gemaakt. Zo kan ik tijdens deze rare tijden toch nagenieten van allemaal moois wat ik heb meegemaakt.

Metty -

Ik zou een hardcover fotoboek maat L willen maken vol met mooie herinneringen met mijn kleinkinderen. Zo kan ik ze toch nog een beetje zien in de tussentijd en tegelijk uit kijken naar het moment dat ik ze weer live kan zien en weer nieuwe foto’s kan maken om een boek te vullen.

Pamela -

Ik zou een verzamelalbum vierkant L /EXCLUSIVE vullen met foto’s van alle mensen waar ik van hou, zodat ik ze altijd kan ‘zien’ als ik ze mis.

M. van Meegen -

Ik zou een hardcover fotoboek maken met de foto’s van onze bruiloft volgend jaar.

maaike -

Wat een leuke actie!
Ik zou gaan voor de hardcover en deze vullen met alle schoolfoto’s van onze dochters. Ze gaan beide bijna naar de middelbare, en ik denk dat ze een album met hun basisschool foto’s erg leuk zouden vinden!

Melissa Van Stipdonk -

supertof.
ik maak elk jaar foto albums van de kinderen; dus per kind van 1 heel jaar.
nu gaan we hopelijk eind van het jaar naar disneyland, dus ik bewaar deze prijs dan heel goed om het fotoalbum te vullen met fotos van disneyland. ik zou gaan voor een hardcover fotoboek.

Fenna -

Wauw wat tof! Ik heb 5 jaar geleden een jaar in Kaapstad gewoond en als een malle foto’s gemaakt, maar er vervolgens niks mee gedaan. Dat is natuurlijk wel erg zonde, als ik deze prijs win heb ik een goede reden om er echt even voor te gaan zitten 🙂

Mandy -

Een Hardcover fotoboek met memes van mijn hondje 🙂

Ruud -

Ik zou gaan voor een TROUWFOTOBOEK, voor mijn schoonouders. Graag de Hardcover A4 staand.
Ondanks de Corona toch een super leuke dag gehad.

Petra Eggink -

Hardcover fotoboek staand A4 Large, Voor mijn moeder (76) en haar man Nol (83) die afgelopen 17 maart zijn getrouwd. Het zou dus een fotoboek van hun trouwdag worden.

Esther -

Ik zou gaan voor het hardcover Fotoboek liggend XL gaan en deze vullen met foto’s die ik gemaakt heb van vogels. De indeling zou ik dan alfabetisch doen en bij elke foto beschrijven welke vogelsoort hier te zien is samen met wat wetenswaardigheden.

Marja Legius -

De hardcover met mooie foto’s van mijn kleindochtertjes en het jongste spruitje dat nu nog onderweg is <3

Anna -

Ik zou voor de vierkante hardcover gaan en het boek vullen met alle te gekke dingen/activiteiten die we konden doen, juist door die vervelende corona. Begrijp me niet verkeerd , wij zijn net zo klaar met corona als de rest van Nederland, maar we hebben ook gave dingen gedaan die er voor de corona niet waren. Een drive-through verjaardagsfeest van m’n vriendin die veertig werd, een restaurantroute rond kerst waar we bij elk restaurant een ander lekker hapje konden afhalen, live cooking op ons oprit als verrassing van mijn vriend, online muziekfeestjes en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom, een lange periode om nooit te vergeten. Ik leg het graag vast in een van jullie prachtige boeken!

Marianne -

Ik zou gaan voor het hardcover verzamalbum vierkant. Ik zou er een geboorte boek van onze dochter mee maken.

Renilda -

Ik ga voor de soft-cover met photos van mijn kleinkinderen

Iris -

Hardcover, foto’s van mijn kinderen, de specials dagen

Will Langenberg -

Ik zou me een vierkant verzamelalbum aanschaffen met foto’s van de kleinkinderen door de jaren heen.
Heel graag doe ik mee.

Angelique -

Hardcover fotoboek voor onze zoon waar ik alleen het babyboek heb gemaakt terwijl hij pas 12 is geworden

Inge Bergsma-Kiezebrink -

Ik xou het heel leuk vinden om een tijdschrift te maken. Mijn zoons ( van 7 en 10) mogen sinds kort elke zondag koken, dus ik zou hierin foto’s van hun keukenverichtingen en gerechten zetten, en natuurlijk de meest geslaagde recepten. Lijkt me ook leuk om op te sturen naar de opa’s en oma’s 😊

Ien -

Ik zou heel graag een hardcover fotoboek (A4 formaat) willen vullen met al die foto’s die we de laatste jaren met onze mobieltjes hebben gemaakt maar die nog steeds niet afgedrukt zijn. Zo zijn er zoveel foto;s van de mooiste momenten via app gestuurd. Zo jammer als die verloren zouden gaan.

Marieka Waalwijk -

Heel graag zou ik een album maken met foto s van onze campervakanties.

lottie -

Spiraalfotoboek met mijn eerste backpackreis naar Azie! ONVERGETELIJK!

Monica -

Een hardcover fotoboek die ik kan vullen met alle leuke gebeurtenissen die dit jaar plaatsvinden.
Op 29 mei wordt mijn dochter 20, op 2 juni zijn mijn ouders 55 jaar getrouwd, op 17 juni wordt mijn zoon 23, op 14 september ben ik 25 jaar getrouwd en op 23 november wordt mijn zus 50 jaar. De hoop is dat wij wel dit alles kunnen vieren.

co -

ik zou kiezen voor het hardcoverboek en dan voor mijn camperreis door Canada. deze zou al vorig jaar mei plaatsvinden, maar door corona naar mei 2021 verschoven en inmiddels weer door corona naar najaar 2021. laten we hopen dat het dan door kan gaan en dan zou dit boek geweldig zijn!

Mariska -

Het hardcover verzamelalbum. Voor foto’s van alle leuke uitstapjes die ik met mijn moeder gemaakt heb en we hopelijk na corona-tijd nog gaan maken. Lijkt me een leuk cadeau voor moederdag: een boek met herinneringen van voor corona-tijd, met ruimte voor de herinneringen die we in de toekomst, na Corona weer gaan maken.

Kirsten -

Mijn familie is bijoux we zijn maar met zijn vier. Toch heb ik heel veel leuke foto’s waar ik met plezier. Een Hardcover fotoboek staand A4 Large zou willen creëren voor ons allemaal. Omdat veel tijdens etentjes zijn genomen lijkt het me een mooi verhaal. Ze samen te vatten met leuk wat foto’s van recepten die we koken. Er is veel liefde en tijd ook in deze plaatjes gestoken. Hoe geweldig om die dierbare foto’s te bundelen voor nu en later. Wanneer ik oud en grijs ben met alleen een poes in huis of kater. En terug denk aan het leven net voor, gedurende of na de Corona jaren. Nu weet ik wat echt belangrijk is, lieve mensen rond je vergaren!!! Wie weet zal mijn familie nog wat groter worden. Dek ik de tafel straks met meerdere borden. En haal dit prachtige fotoboek uit de kast. Trots herinneringen ophalen met elke gast. Over die goede ouwe en vreemde tijd. Liefde moet je delen en zo ook gezelligheid! Heerlijk lijkt het me weer die warmte om je heen. Maar met zo’n mooi fotoboek voel ik me zeker niet alleen!!!!

Tamara -

Spiraal fotoboek met eerste jaar van onze dochter!

Pascale -

Heel graag een hardcover fotoboek. Dan ga ik een jaarboek maken van wat we met het gezin allemaal hebben meegemaakt.

Willeke -

Een hardcover boek vierkant Large met foto’s die nog moeten komen van onze 50-jarige bruiloft die we hopelijk toch dit jaar kunnen vieren en tevens de 75 -jarige verjaardagen van mijn echtgenoot en van mij en de geboorte van jongste kleinzoon! Allemaal uitgesteld maar als het mag en kan…
GRAAG!

Sanne -

Ik zou een softcover fotoalbum of tijdschrift maken van de grappigste foto’s van mijn kinderen, makkelijk door te bladeren en lekker lachen om alle gekke foto’s!

Willem de Wal -

Ik heb het dia tijdperk nog meegemaakt, heb bakken vol dia’s op zolder van al mijn fietsvakanties in de Alpen, Pyreneeën en Dolomieten. Het wordt tijd dat ik de mooiste dia’s eens ga digitaliseren en afdrukken op fotopapier. Het zou toch fijn zijn om van geselecteerde foto’s een mooi hardcover fotoboek te maken.

Anton Hompe -

Hardcover boek ..zo veel keuze ook …maar ik hoop op veel mooie momenten met mijn kleinkinderen [ coronaproof ] kinderen en partner om er een fraai 2020/2021 jaar boek van te maken zo dat we later kunnen terug kijken op deze rare en nare periode met covid-19 en al zijn beperkingen.

Fenny -

Ik zou graag een hardcover fotoboek willen en ik zou het vullen met fotos’s van mijn bevalling. Dit is namelijk helaas niet op de normale wijze gegaan. Mijn dochtertje Flore is geboren via een spoedkeizersnede omdat ik eigenlijk erg ziek bleek te zijn. Eén dag na mijn bevalling heb ik daarom ook een open-hart-operatie gehad. Een heftige periode, een fotoboek maken zal mij denk ik helpen bij het verwerken van deze periode.

Liefs Fenny

Nelly -

Ik ga voor het hardcover fotoboek A4 Large liggend voor de foto’s van de kinderen .

Jacqueline de Waal -

Wooh ik heb nog zoveel mooie foto’s die nog een heel mooi plekje verdienen in een mooi foto boek

Nina Mol -

Ik doe mee voor de fotoslinger! Mijn kleinzoon wordt binnenkort 7 jaar!

Karolien Smeding -

Heel graag een hardcover foto album, wil hem graag vullen met foto’s van de bevalling en eerste jaar van mijn zoontje.

Angelique -

Leuk voor mijn zus in Australië

Wilma van 't Hof -

HARDCOVER FOTOBOEK LIGGEND XL, en dat 2X.
Voor mijn twee zussen.
Heb vroeger heel veel foto’s gemaakt van hun kinderen. Die kinderen zijn nu volwassen en hebben het ouderlijke nest verlaten. Lijkt me gaaf om al die foto’s in albums te plaatsen en mijn zussen daarmee te verrassen. Zitten vast en zeker foto’s tussen die ze nog nooit gezien hebben.

Geer Jonker -

Een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen toch? Verras graag mijn lieve zus met een familiefotoboek!

JS Gajadhar -

Verras graag mijn lieve vrouw met een fotoboek van de kids!

Johannes Henderikus -

Een fotoboek voor mijn lieve dochter en har kindjes. Ze is net gescheiden en kan wel wat vrolijks gebruiken!

Sien van Biessum -

Een fotoboek voor mijn dochter van en voor de kindjes ♥

Josien Hillebrands -

Een liefdesboek van mij en mijn soulmate ♥

Marleen -

Ik zou het tegoed aan mijn dochter geven voor haar elfde verjaardag zodat ze een mooi album kan maken met al haar vrienden (en natuurlijk de latten😉). En misschien is er dan nog wat over voor een mooie fotoslinger voor op haar kamer 🥰

neeltje -

ik zou het Hardcover fotoboek liggend XL
33×24 cm kiezen en vullen met foto’s van onze lieve hond die ondertussen ruim over de 14 jaar oud is, dan kunnen wij een mooi overzicht van haar leventje maken, en een super mooie herinnering voor ons aan haar.

Josephine Teijgeman -

Mijn man wordt binnenkort 50 jaar en ik zou het leuk vinden om een fotoboek ( hardcover vierkant large) maken met foto’s vanaf zijn geboorte tot aan nu.

Anita te Gussinklo -

Een verzamelalbum lijkt me wel leuk met allerlei soorten foto’s van uitjes, huisdieren ed.

Linda -

Ik ga voor een spiraalfotoboek, om een fotoboek over onze dochter te maken!

Stefany van wijk -

Ik zou een fotoslinger maken van mijn katten, recentelijk heb ik een van de katten moeten laten inslapen, en dit zou een mooie herinnering in huis zijn

Xaviera Jamie -

Het Hardcover fotoboek kies ik uit om een geboorteboek te maken van de geboorte van mijn eerste neefje bij mijn broer en schoonzus! Wat een verrassing zal dit voor ze zijn!

Lisa Alkmaar -

Ik zou zo een mooi hardcover fotoboek vullen met de foto’s van het jaar van de zwangerschap (2018) en geboorte van mijn zoontje (2019) aangezien ik deze nog steeds niet in een album heb, maar ze dat zeker wel verdienen! Was een hele speciale tijd voor ons als gezin 🙂

anja -

ik werk altijd met fotoboeken met een harde kaft om al mijn vakantie herinneringen in te bewaren

Esther -

Van de hoogtepunten van eerdere reizen, om me ergens op te kunnen verheugen.

Jan -

Onze prachtigste en leukste familieherinneringen zou ik graag vastleggen in dit mooie fotoboek.

Anneliese de Waal -

Ik vind de Spiraal fotoboek erg mooi, zou ik vullen met de foto’s van de kinderen en huisdieren ☺☺😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

Purdy -

Ik zou graag een fotoboek willen maken van mijn zoontje, door prive omstandigheden heb ik geen babyboek kunnen maken. Dit zou ik ontzettend graag nog willen doen. Ik zelf heb 1 babyboek met 3 bladzijdes dit vind ik erg jammer, en zou het leuk vinden om alsnog (baby) fotoboeken van mijn zoontje te hebben. 🍀🍀🥰

leoni -

ik zou gaan voor een Hardcover fotoboek staand A4 Large. We zijn de afgelopen jaren heel wat huisdieren verloren, door ziekte helaas maar ook een aantal door ouderdom. Het lijkt me mooi om de leuke herinneringen te bundelen in een mooi fotoboek. Zo kunnen we op elk moment het boek pakken en toch nog een beetje van ze genieten.

Cindy -

Dat wordt een hardcover fotoboek A4 Large liggend voor het weekendje weg ter gelegenheid van het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders.

Bets -

Wat een super mooie actie is dit, het zou echt waanzinnig leuk zijn om een mooi fotoalbum te vullen met foto’s van mijn kleinzoontje. Ik krijg vele leuke mooie en grappige foto’s toegestuurd en daarom lijkt het mij geweldig om er nu eens een prachtige hardcover fotoboek staand XL van te maken!!

Yvonne -

Ik zou een verzamelalbum maken ( hardcover, vierkant large) met de mooiste foto’s van ons gezin en deze 3x laten afdrukken: voor mijn ouders, schoonouders en mijn oude oma van 97 die enorm geniet van foto’s van haar kleinkinderen en achterkleinkinderen ♥️

Lotte -

Dat wordt een hardcover fotoboek A4 Large liggend voor de foto’s van het eerste jaar van mijn jongste!

Jacqueline van de Manakker -

ik zou het Hardcover fotoboek maken voor een van onze vakanties, waar ik nog niet aan toe gekomen ben

Petra -

Ik wil foto album gaan maken voor me dochter die 18 word in mei. In deze bizarre tijd een mooi herinnering geven aan haar jeugd jaren nu ze “volwassen” word.

Anita H. -

Een hardcover fotoboek met foto’s van vakanties, uitjes en stapavonden.

Natasja -

Ik zou gaan voor een Hardcover fotoboek vierkant Large gevuld met alle dierbare momenten van onze vakantie met het gezin op Schiermonnikoog. En dan zou ik er een extra laten afdrukken voor mijn moeder, die zo genoten heeft op het eiland met de kleinkinderen.

Jacqueline van de Manakker -

Ik zou voor de hardcover gaan met foto’s van onze vakantie, nog van voor Corona

Reageer ook