fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo krijg je korting op de spannende producten van Pabo!

Mag het van jou best wel wat spannender in de slaapkamer? Dan zijn er een heleboel manieren om dit voor elkaar te krijgen. Zo is het altijd goed om dit tegen je partner te vertellen, ook al is het misschien spannend om tegen hem te vertellen. De kans is best groot dat hij het alleen maar leuk vindt dat jij wat nieuwe dingen wilt proberen, je hoeft je er echt niet voor te schamen. En er zijn heel veel stellen die samen experimenteren. Met je partner praten is niet het enige wat je kunt doen, we hebben nog een paar tips voor je! 

Fantasieën

Probeer er in het gesprek met je partner achter te komen wat hij leuk en spannend zou vinden in de slaapkamer. Laat ook merken wat jouw fantasieën zijn en peil hoe hij erover denkt. Veel mannen zijn gek op een kinky rollenspel, waarbij hij of jij de touwtjes in handen neemt. Bij veel sekswinkels hebben ze wel spullen die jullie kunnen gebruiken bij het rollenspel, zoals blinddoeken, touwen, spannende kleding, zeepjes en nog veel meer. Ga eens bij zo’n winkel langs of laat je via internet inspireren.

Speeltjes

Is een uitgebreid rollenspel niks voor jullie en voelen jullie je hierbij niet op je gemak? Misschien vinden jullie het dan wel spannend om met wat speeltjes aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een vibrator, dildo of love balls. Er is heel veel en ik weet zeker dat er ook iets voor jou tussenzit. Zelfs als je misschien nu denkt dat het niks voor jou is… Wie weet wil je daarna nooit meer anders!

Lingerie

Last but not least: een goede vrijpartij begint altijd met mooie lingerie! Mannen zijn er gek op! Als jij een spannend sexy setje aan hebt kan je partner niet wachten om deze zo snel mogelijk bij je uit te trekken. Het is echt een onderdeel van het voorspel.

Korting

Je kunt de bovengenoemde producten op heel veel plekken kopen. We snappen het als je dit te privé vindt en liever niet een drukke winkel inloopt. Op internet heb je veel online shops waar je op je gemakje kunt ontdekken wat jij leuk vindt. Wij zijn vooral blij met Pabo, deze shop is zeer uitgebreid en vrouwvriendelijk. Wil je korting op je producten? Zo krijg je Pabo korting bij bespaardeals! Pabo verstuurt altijd discreet, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je buren of huisgoten zien wat je hebt besteld. Daarbij krijg je dus tot 20% korting met de speciale Pabo kortingscodes.

Reageer ook