fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo geef jij jouw moeder Covid-proof een mooi Moederdag-cadeau

Dit jaar vieren we voor de tweede (en hopelijk laatste!)  keer een Covid-proof Moederdag. Mijn kindjes zijn jong en wonen nog thuis. Met mijn kids zal Moederdag er dus redelijk normaal uit kunnen zien. Lekker samen ontbijten en hopelijk krijg ik ook dit jaar weer een paar mooie knutsels van ze :). Met mijn eigen moeder kan ik niet knuffelen en zij kan ook niet al haar dochters ontvangen. Jammer, maar zo is het nu eenmaal. Omdat ik haar toch een onvergetelijke dag wil bezorgen, ben ik op zoek gegaan naar een origineel en Covid-proof Moederdag-cadeau. 

We hebben een aantal leuke ideen verzameld, waarmee jij jouw moeder tóch in dat welverdiende zonnetje kunt zetten!

Chocolade bezorgen

Ik ken niemand die niet dol is op chocolade! Mijn moeder vindt het ook erg lekker en dus staat een cadeautje met chocolade zeker hoog op de lijst. En dan niet zo’n reep uit de supermarkt, maar een bijzonder chocolade cadeau. Je kunt de moederdag chocolade online bestellen en vervolgens veilig bij haar thuis laten bezorgen. Sowieso vind ik het altijd leuk om chocolade naar vriendinnen en familie te sturen. Laatst werd er bij mij ook chocolade bezorgd. Echt zo blij word ik daarvan!

Thuis uiteten

Als gezin uiteten gaan is een mega leuke Moederdag-activiteit. Maar tenzij er een wonder plaatsvindt, vermoed ik niet dat we snel weer mogen. Tijdens dit Corona-jaar hebben wij thuis de culinaire bezorgmaaltijden helemaal ontdekt. Zo lieten we al eten van Ron Blaauw, Rijks en Encore thuisbezorgen. Leuk om dit ook bij je moeder te doen! Zo kan ze toch nog een beetje uit eten.

Bloemen

Bloemen geven is misschien niet het meest originele idee; het is wel een leuk idee! Het leuke van een bos bloemen, is dat je er vaak wel tot twee weken van kan genieten. Ook zijn er veel partijen die de bloemen gewoon bij jouw moeder thuisbezorgen.

Brief

We schrijven bijna nooit meer brieven naar elkaar. Grijp deze unieke Moederdag aan om jouw moeder een waardevolle brief te sturen. Vertel haar wat je voor haar voelt, waarom ze zo belangrijk voor je is en doe er een foto van vroeger bij. Ze zal zich zó geliefd en speciaal voelen, dat dit een Moederdag wordt om nooit te vergeten.

We hopen dat volgend jaar alles weer normaal is. Gelukkig is iedereen er inmiddels redelijk aan gewend geraakt dat we moeten kijken naar wat er wél mogelijk is. Heb jij nog leuke Moederdagtips voor ons? Deel ze dan in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook