fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo creeër je een high-tech badkamer

Al jaren droom ik van een nieuwe badkamer. Onze huidige badkamer is heel gedateerd en het bad moet eigenlijk echt worden vervangen. Ook hebben we (op de douche na), helemaal geen tegelwerk op de muren. Je kunt je wel voorstellen hoe dat gaat, een geschilderde muur naast een badkuip waar elke dag twee jonge kinderen inzitten. Dat moet beter, maar we hebben de tijd en het geld er nog niet voor vrij kunnen maken. Laatst keek ik naar een badkamer van Wooning. Daar werd ik nou blij van! En als we dan toch de badkamer aanpakken, dan lijkt het mij leuk om dat heel modern en met de nieuwste snufjes te doen. In dit artikel vertel ik alles over het creëren van een high-tech badkamer!

Wc met bidet

Ik ben dol op luxe hotels en restaurants! Natuurlijk om de chique sfeer, mooie kamers en vaak goede restaurants, maar ook om de bijzondere overdadige inrichting. Zo zie je in veel top-hotels dat ze wc’s met bidet hebben. Hierbij veeg je je billen niet af met wc-papier, maar laat je het lauwwarme water het werk doen. Afdrogen hoeft niet; ze hebben namelijk een ingebouwde föhn. Thuis zou ik er niet zo snel een laten installeren, maar als ik er dan een keer opzit, ga ik er helemaal voor. Wat een luxe zeg! Snel naar een Sanitairwinkel dus.

Slimme weegschaal

Ja, dit heb ik wel: een slimme weegschaal! Deze weegschaal verbind je via blootooth met een app op je telefoon of tablet. Als je op de weegschaal gaat staan zie je niet alleen je gewicht, maar ook je vetmassa, spiermassa, vetvrije massa, visceraal vet, lichaamsleeftijd, BMI, watergewicht, BMR en nog veel meer. Ik vind dat heel fijn, want alleen je gewicht zegt vaak niet zo veel. Dankzij een slimme weegschaal krijg je meer informatie dan bij een gewone weegschaal en heb je dus beter inzicht in je gezondheid.

Handsfree zeepdispenser

Een handsfree zeepdispenser is precies wat de naam doet vermoeden: een automatische zeeppomp. Je stopt er batterijen in, vult het dispenser en klaar is Kees! Heel fijn als je niet met je vieze handen zeep uit een pompje wilt pompen. Ook geschikt voor iedereen die nou eenmaal dol is op gadgets, haha!

Slimme badkamerspiegel

Deze gadget heb ik niet, maar staat wel hoog op mijn wensenlijst; een slimme badkamerspiegel. Je kunt natuurlijk gewoon in de spiegel kijken, je tandenpoetsen en je make-up opdoen. Maar wist je dat je er ook de weersverwachting op kunt bekijken? En dat je er zelfs muziek op kunt afspelen. Op sommige modellen kun je er ook video’s en foto’s op bekijken. Lijkt mij dus een heerlijke gadget voor in onze nieuwe badkamer.

Praat je met ons mee

Welke van deze high-tech badkamer gadgets zou jij wel willen? Of houd je meer van een niet-zo-digitale badkamer? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we altijd heel erg gezellig!

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Bovenste afbeelding: Unsplash+

1 reactie

Vixx Tegels -

Thank you for sharing. These innovative ideas are incredibly useful in today’s modern world.

Reageer ook