fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zó bespaar je slim geld op fashionitems

Gisteren was ik voor het eerst sinds een hele lange tijd weer eens in de stad. Het was uitverkoop bij de Bijenkorf en mijn vriend had kleding nodig. Of ik zin had om mee te gaan. Goed, prima, geen probleem. Dacht ik… Totaal verkeerd gedacht! Begrijp me niet verkeerd, I love de Bijenkorf. Mooie merken, prettig personeel en een groot aanbod. Maar, we kunnen wel zeggen dat mijn vriend niet de enige was die nog even voor het einde van het jaar wat kleding uit de sale nodig had. Binnen een half uur zijn we half overspannen de winkel verlaten (wel met een volle tas gelukkig).

Het hele jaar door korting

Het zette me aan tot nadenken. Kan dit nou niet slimmer? Tijdens de sale trekt iedereen massaal naar de winkels, waardoor je de goedkope items eigenlijk nog steeds duur betaalt, namelijk; met je geduld. Ook niet ideaal lijkt me. Toen kwam ik Shopkorting tegen, een website waar je het hele jaar door kortingscodes voor allerlei winkels kunt vinden, korting C&A bijvoorbeeld. Maar ook heel veel andere merken!

Besparen op jouw favoriete fashion items

Heel fijn, want zo hoef je niet te wachten op de sale van warenhuizen en jouw favoriete winkels om wél voordelig te winkelen en geld te besparen op fashionitems. Hadden we dat gisteravond nou maar geweten, haha! Dan had ik mijn dag een stuk rustiger en relaxter kunnen afsluiten.

Hoe doe jij dit? Laat het ons weten!

Hoe doe jij dit? Wacht jij normaal gesproken op de sale in winkels en warenhuizen? Of shop je gewoon altijd alles wat je leuk vindt (kan ook natuurlijk, haha)? We zijn heel benieuwd naar hoe jullie hier mee omgaan. Laat het ons weten in de comments onder dit artikel. We vinden het altijd erg leuk om jullie reacties en suggesties te lezen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook