fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zin om wat leuks te doen, maar geen idee wat? Lees dan snel deze tip!

Over het algemeen werk ik gewoon lekker door in het weekend. Helemaal geen straf, mijn werk is namelijk super leuk! Ik schrijf bijna altijd over leuke en/of interessante onderwerpen, dus werk voelt niet vaak als écht werk. Maar, zo nu en dan heb ik eens een heel weekend vrij. Niks gepland, geen verplichtingen en alles is mogelijk. En nou net tijdens dit soort weekenden heb ik geen idee wat ik moet doen. Maar ik kwam een handige tip tegen: kaartjes.nl.

Deze website verkoopt niet alleen kaartjes voor concerten, musea, musicals, voorstellingen en alles waar je nog meer kaartjes voor nodig hebt, Nee, het is ook een geweldige website om geïnspireerd te raken als je iets leuks wilt doen!

Hoe werkt het? Je kan zoeken binnen een specifieke categorie, bijvoorbeeld concert, film, attractie, dierentuin, museum of iets actiefs. Maar je kan ook zoeken op stad als het vooral belangrijk is dat het een beetje in de buurt is. Echt heel erg handig!

Schermafbeelding 2016-02-26 om 15.27.41

Bijvoorbeeld: Ik wil iets leuks doen in Amsterdam, maar ik heb geen idee wat. Het is lekker weer, dus ik ga liever niet naar een museum of voorstelling. Dan typ ik in dat ik iets wil doen in Amsterdam en dan klik ik aan dat ik graag wat actiefs wil doen. Eén van de dingen die hieruit komt is Segway rijden. Super cool en iets waar ik nooit zelf op gekomen was. Ook handig: je kan meteen kaartjes kopen.

Hebben jullie ook weleens het probleem dat je iets leuks wil doen, maar eigenlijk niet goed weet wat? Kijk dan dus zeker even op kaartjes.nl!

unnamed

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook