fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zin in een fancy vagina komende zomer? Vijf tips om down under te pimpen!

vagina pimpen

De tijd van grote plukken shag tussen onze benen, hebben we ver achter ons gelaten. Sinds jaren is de trend smooth, een run way of een fancy figuurtje. Wat is hip op het moment? Met wat kan je prima voor de dag komen? Wij zochten het uit en hebben wat ideetjes op een rij gezet.

Wat voor een coupe de vagina van je collega of vriendin heeft is nou bepaald niet een onderwerp dat je tijdens koffie even tussen neus en lippen bespreekt. Waarom eigenlijk niet? Wij vrouwen kunnen van elkaar leren, elkaar advies geven en op ideeën brengen. Want er zijn niet veel vrouwen meer die er alleen voor zorgen dat het haar dat uit de randjes van hun onderbroek piept wegscheren en de rest van hun driehoek betapijt laten.

Vriendin Esther

Ik vroeg een paar van mijn beste vriendinnen hoe het er bij hen down under bij lag. Vriendin Esther scheert al jaren alle haren weg. “Ik wil het zo smooth mogelijk hebben. Ik vind dat frisser en vind het fijn als mijn vriend ook lekker is geschoren.” Marianne heeft een soortgelijke poes. “Ik heb een streepje laten staan. Een run way noemt mijn man dat altijd grappend. Als ik dat haarstreepje er afscheer voel ik me net een meisje van tien met een kale pussy. Dus dat doe ik niet.”

Je kunt je foef op verschillende manieren opleuken. Wij zochten uit hoe en wat allemaal mogelijk is.

Strasssteentjes op je vajayjay

Houd je van bling bling? Dan is het mogelijk om je venusheuvel op te vrolijken met strasssteentjes. Vajazzle wordt het opplakken van glittersteentjes genoemd. Vajayjay is een ander woord voor vagina en ‘ling’ is afgeleid van bling. Je kunt het zelf doen, lekker een avondje fröbelen maar er zijn ook salons waar je het kunt laten doen.

Facial voor down under

Heb je na het ontharen last van ingegroeide haartjes of rode bultjes? Dan is de vajacial misschien een goede oplossing. Als eerste krijg je een Brazillian wax, een methode om met wax je schaamhaar te verwijderen. Tijdens de vajacial wordt gekeken of je ingegroeide haartjes, mee-eters of puistjes op je venusheuvel zitten. Daarna wordt de boel goed gereinigd en begint de behandeling. Met een naaldje worden verstopte haarzakjes opengeprikt en ingegroeide haartjes los getrokken. Een verkoelende creme na afloop en je zult zien dat het aantal ingegroeide haartjes aanzienlijk vermindert.

Figuurtjes op je venusheuvel

Het makkelijkste is alles wegscheren of een streepje laten staan. Leuk kunnen figuurtjes zijn. Er zijn sjablonen te koop waarmee je een hartje of sterretje of andere figuren in je schaamhaar kunt scheren. Je moet het sjabloon boven je schaamstreek leggen en met je scheermes ga je er langs om zo het figuur te krijgen.

Verf je schaamhaar

Sommige vrouwen hebben al op jonge leeftijd grijs schaamhaar. Als je geen voorstander van kaal bent, kun je je schaamhaar kleuren. Dat kan gewoon met haarverf.  Met vaseline smeer je de plekjes in waar je geen verf wilt hebben en breng de verf vervolgens aan. Kies voor de minimale intrektijd en spoel het daarna voorzicht af met een washandje.

Tattoo op je driehoek

Vouwen die per se goed geschoren willen zijn, maar het wel een kale toestand vinden, kunnen een tattoo overwegen. Steeds vaker worden venusheuvels met een kunstwerkje gesignaleerd. Van weelderige bloemen tot kattenogen… je kunt het zo gek niet bedenken. Wel even tanden op elkaar als het plaatje wordt gezet….

Wat vind jij van de trends? Zou jij het doen? Of heb jij al een fancy vajayjay? Laat het ons weten, praat mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook