fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zelfverzekerd op het strand? Het last minute plan!

Zelfverzekerd op het strand

De tijd dat we allemaal in maatje 34 moesten passen is inmiddels wel voorbij, alle lichamen mogen er zijn; van groot tot klein, grof tot fijn. Body positivity heeft niet voor niets zo’n vlucht genomen de laatste tijd. Maar de ambitie om iets zelfverzekerder op het strand te lopen mag je natuurlijk wel nog altijd hebben. Wil jij voor de zomer net nog wat fitter en strakker in je bikini ten tonele verschijnen? Dan hier een plan wat géén crashdieet is maar wel zeer effectief! Zelfverzekerd op het strand? Het last minute plan!

Slim plan

Fitter worden zit ‘m vaak niet in de plannen die je hiervoor hebt, maar in de concrete uitwerking ervan. De eerste week gaat het goed om vervolgens door drukte terug te vallen in oude patronen. Ook het te snel en extreem willen afvallen is een valkuil waar veel mensen intrappen. Er zijn echter andere manieren die snel voor resultaat zorgen en waarbij je ook nog gewoon je leven kan leiden. Mooie resultaten in korte tijd worden behaald met Praz. Of het nu gaat om het bestellen van alleen avondmaaltijden of juist hele maaltijdpakketten waarbij je ook een gezond lunch bestelt, binnen de kortste keren is het resultaat ervan zichtbaar.

Hoe werkt het?

Bij Praz bestel je online zogenoemde fitness maaltijden. Het is hierbij afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren welke je kiest. Van vlees, vis tot vega; voor ieder wat wils. Ook kun je de keuze afstemmen op je doel, wil je extra veel eiwitten of juist koolhydraten? Aan jou de keuze. Zoals wel al zeiden kun je ervoor kiezen één maaltijd per dag te bestellen, maar wanneer je snel een eindsprintje wilt maken kun je ook een heel plan kiezen. Dan hoef je zelf niet meer na te denken over je maaltijden, niet te koken en ook geen boodschappen te doen. Wat je met al die extra tijd gaat doen? Trek een sprintje extra, breng een bonus bezoekje aan de sportschool of maak een ommetje; allemaal draagt het bij aan jouw droomresultaat.

Kortom, geen crashdiëten en andere nare opties om nog snel summerproof te worden. Gewoon lekker gezonde en gevarieerde maaltijden nuttigen met een volwaardig pakket aan voedingsstoffen. Een fijne en smakelijke manier om het resultaat te behalen waar jij misschien al lange tijd van droomt. En na dat eindsprintje? Dan wordt het waarschijnlijk een marathon, want je wilt niet anders meer na dit gemak van deze sport maaltijden!

Lekker in je vel

Uiteindelijk ben je op je aller mooist als je lekker in je vel zit. Dit is dan ook het aller belangrijkste! Kijk dus verder dan de calorieën, maar vraag stel jezelf de vraag: ‘hoe voel ik me na het eten van dit product of gerecht?’ Kun je hier positief op antwoorden, dan kun je het lekker eten. En van een patatje met kun je je op z’n tijd ook heel goed voelen. Zelfverzekerd op het strand? Daar heb je echt geen crash dieet voor nodig.

Afbeelding: Unsplash+

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Het is bijna eind juli. Zou dit echt nog op tijd effect sorteren voor dit zomerseizoen?

Reageer ook