fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zelf een website maken moeilijk? Met deze tool kan IEDEREEN een prachtige website maken én beheren!

‘Wat hebben jullie toch een mooie website!’ zeggen veel mensen als we het over Damespraatjes hebben. En ik moet eerlijk zeggen dat ik dit helemaal met ze eens ben ;).  De website is gebouwd door een bedrijf uit Amersfoort en we zijn super blij met wat ze voor ons hebben gemaakt. Het plaatsen van de artikelen en het doorvoeren van kleine aanpassingen op de website, dat doen we wel helemaal zelf. En dat is veel makkelijker dan je denkt!

Waar je vroeger heuse programmeer-skills moest bezitten om een website te bouwen en te beheren, is dat tegenwoordig vaak niet meer nodig. Voor grote en specialistische websites is het aan te raden om een bureau in te schakelen, maar voor kleinere en meer standaard websites kom je zelf waarschijnlijk een heel eind. Maar hoe werkt dat dan en waar doe je dat?

Zelf je website ontwerpen

Eén van de plekken waar je zelf een prachtige website kunt maken, is de Websitemachine. Hier kies je zelf de indeling, de sfeer en de lettertypes. Daarnaast voeg je je eigen teksten, foto’s en linkjes toe. Op deze manier maak je zelf een website die er strak en professioneel uitziet. Gaan niet al die websites op elkaar lijken dan? Nee! Dat komt doordat je bij de Websitemachine zo veel verschillende thema’s, sferen en lettertypes hebt, dat er meer dan 1.200 mogelijkheden zijn! En hier komen steeds meer mogelijkheden bij. Bang zijn dat je niet origineel bent, hoeft dus niet.

Voordat je definitief voor een website kiest, kan je vrijblijvend aan jouw concept-idee blijven sleutelen. Je kan de voorbeeldsite gewoon opslaan!

Wat ook heel fijn is, is dat je een door jou gekozen domeinnaam aan de website kunt hangen. Je checkt eerst of hij beschikbaar is en geeft dit door aan de Websitemachine. Zij registeren vervolgens de domeinnaam en zorgen ervoor dat jij met jouw website aan de slag kunt.

Schermafbeelding 2018-10-24 om 16.20.22

Wat krijg je nog meer?

Het gebruik van de Websitemachine kost € 19,95 (exclusief BTW) per maand. Ben je na de eerste drie maanden niet tevreden? Dan kan je kosteloos opzeggen. Wat krijg je voor die € 19,95? Naast je prachtige website nog heel veel meer! Zo zit hier je domeinnaam bij en kan je kiezen uit meer dan 50 e-mailaccounts. Je beschikt over 1.000 MB opslagruimte en 10.000 MB dataverkeer en je kunt jouw statistieken inzien. Je kunt je website te allen tijde bewerken en je website zelf optimaliseren voor zoekmachines. Heel fijn! En dat allemaal zonder enige kennis van software of HTML. Kind kan de was doen 🙂

Wat nou als je hem wilt omzetten naar een op maat gemaakte website? Of als je hulp nodig hebt bij het inrichten van jouw zelfgemaakte website? Dan is dit mogelijk! Websitemachine heeft ook échte mensen klaarstaan die je uit de brand kunnen helpen!

Is dit wat voor jou?

Zou jij op deze manier je website willen maken? Of besteed je het liever uit? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook