fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zelf cupcakes versieren, piece of cake!

Ook al is het niet echt goed voor de lijn of mijn gebit, cupcakes gaan er bij mij altijd wel in! Heerlijk met stukjes chocolade, fruit of noten meegebakken in het cakeje. Maar, niet alleen het cupcakedeeg kan je lekker aankleden, ook de bovenkant van de cupcake versieren is een steeds populairdere bezigheid!

Versierde cupcakes zijn nog mooier en lekkerder dan kale cakejes. In magazines en op internet zie ik vaak de meest mooie dingen. Toch is voor mij de drempel te hoog om het zelf te maken, het ziet er moeilijk en tijdrovend uit. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn! Dr. Oekter heeft een productlijn met allerlei (eatable) tools om het cupcake versieren stukken makkelijker en nog leuker te maken.

YouTube kanaal


Oke, we hebben de goede producten. Het enige wat we nog missen is een inspiratiebron en een goede leraar. Ook dat heb ik gevonden! Op YouTube vond ik het CupCakes versieren kanaal.

Het YouTube kanaal Cupcakes Versieren is een kanaal voor én door cupcakefans. Dit wordt de plek om inspiratie op te doen voor leuke nieuwe cupcakes. Je vindt er allerlei verschillende cupcake how-to video’s, allemaal gemaakt door cupcakefans. Van de Nederlandse CupCakeSterren* tot aan bloggers en allerlei andere cupcake video’s waarmee we de cupcakefans nog beter kunnen voorzien van inspiratie en kennis. Je leert er allerlei technieken; van een mooie toef, een cupcake boeket tot aan het maken van een kerstboom. Het kanaal bevat een goede balans tussen basis how-to filmpjes en how-to video’s voor de meer gevorderden cupcake bakkers.

Zelf beginnen
Zo als je ziet: zelf cupcakes decoreren is een piece of cake met de producten van Dr. Oekter en het CupCakes versieren YouTube kanaal.

Have fun!

Reageer ook