fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zeemansbruid, winactie met nieuwe boek Judith Visser

Wat begint als een zoektocht naar de perfecte vrouw, wordt een obsessie. Het nieuwste boek van Judith Visser, Zeemansbruid, neemt je mee in het leven van een totaal verknipt persoon. Damespraatjes mag een aantal exemplaren weggeven van dit boek. Lees onderaan het artikel wie hebben gewonnen.

Het verhaal
Ursula Klein is leuk, blond en single, heeft een goede relatie met haar collega Jeff, die nog niet zo lang geleden op verschrikkelijke wijze weduwnaar is geworden.  Iedere ochtend jogt ze met haar broer Dorian over de Erasmusbrug om daarna als rechercheur bij de Rotterdamse politie aan het werk te gaan. Maar wie is de maniakale tegenspeler van Ursula die levenloze en naakte lichamen van afgedankte vrouwen in de Rotterdamse straten achterlaat?

Vanaf het moment dat ook haar broer ongewild betrokken raakt bij deze zaak is Ursula niet meer te stuiten en is ze gedwongen haar eigen grenzen steeds opnieuw te verleggen. Kan ze nog iemand vertrouwen?

Kriebels over je rug
Zeemansbruid is een soms choquerende thriller en een adembenemende cocktail van psychologische spanning en gewelddadige liefde. Het verhaal speelt zich af in Rotterdam en leest als een trein. Voor iedere Rotterdammer een herkenbaar boek omdat veel plaatsen in de Havenstad worden beschreven. Bij het lezen van Zeemansbruid lopen regelmatig de kriebels je over de rug, zo luguber! Of je het nou wil of niet je wordt het verhaal ingezogen en hoopt zo dat het goed gaat aflopen. Voor dit boek heeft Judith Visser o.a. een dag meegelopen met de Rotterdamse recherche en onderzoek gedaan naar RealDolls, levensechte sekspoppen. Kortom, dit is echt een boek met een scherp en gedurfd randje.

Judith Visser

Judith Visser (1978) is de donkere engel van de Nederlandse thriller dankzij haar ruige bijna on-Nederlandse fantasie en directe stijl. Ze is bekend en geliefd vanwege haar succesvolle en bekroonde titels als Tegengif, Oversteken en Time-out. Van haar boeken werden al meer dan honderdduizend exemplaren verkocht.

Winactie
De winnaressen van Zeemansbruid zijn bekend:

Iris Meeuws
Nell Boersma
Nina Mol

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

nell boersma -

Ik heb van jullie het boek zeemansbruid ontvangen,spannend,mooi,vreselijk,maar het lezen waard zeker 4 of 5 sterren waard.
De twee hoofdpersonen,zus en broer maken hele bizarre dingen mee.ursula die rechercheur is en haar broer raken verward in rotterdam in een psychologisch spel van een man die hun beide levens beinvloed,op een bizarre manier.
Zonder de plot te verraden ,het is het lezen waard!!!

Nell boersma -

Leuk kijkuit naar het boek!

Coenraad -

Ik heb nog geen enkel boek van haar gelezen en ik wordt toch wel erg nieuwsgierig want bik heb al veel goeds over dit boek gehoord en gelezen. Nu zelf nog haar schrijfstijl gaan ontdekken.

irene niec -

Ik heb van Saskia Noort gelezen: Nieuwe Buren en Koorts. Beide super spannende boeken.

Reageer ook