fb
Damespraatjes Damespraatjes

Yes! Seizoen 5 van House of Cards staat op Netflix en Mara gaat vanavond alle afleveringen kijken.

Het kijken van films en series bij ons thuis is nog nooit zo lastig geweest. Sinds mijn zwangerschap kan ik geen enge, spannende en shockerende beelden meer verdragen. Bij spannende films waar ik normaal gesproken gek op ben, loop ik nu overprikkeld weg. Doe mij maar een romantische komedie of een kinderfilm, haha! Toch is er één serie die Ward en ik nog wel samen kijken, namelijk House of Cards. Een paar maanden geleden hebben we seizoen 1 tot en met 4 in één ruk uitgekeken en we keken al lang uit naar vandaag (30 mei 2017). De dag dat Netflix seizoen 5 van House of Cards online gooit.

Het is nu 10:45 uur en Netflix heeft hem er inmiddels opgezet zag ik. De verleiding om NU te beginnen met kijken is enorm groot, maar ik houd me in. Ward en ik hebben afgesproken vanavond samen op de bank te duiken, hier lekker te eten en alle nieuwe afleveringen te kijken. In totaal bestaat dit seizoen uit 13 afleveringen, die allemaal ongeveer een uur duren. Als ik heel realistisch ben, denk ik niet dat het gaat lukken om ze allemaal te kijken, maar we gaan zeker ons best doen.

Super spannend

Vorig seizoen eindigde weer heel spannend. Het net rondom Frank Underwood begint zich langzaam maar zeker te sluiten en ook de moord op journaliste Zoe Barnes dreigt uit te komen. Toch lijkt hij geen macht te verliezen en Claire Underwood stelt zich zelfs kandidaat als vice-president bij de verkiezingen van 2016. Ik kan echt niet wachten om te zien hoe dit allemaal gaat lopen in het nieuwe seizoen.

Op 1 mei publiceerde Netflix de trailer van het nieuwe seizoen. En oh… Wat wordt het spannend!

Op het internet circuleren al heel wat recensies over het nieuwste seizoen. Wat we lezen, is dat bepaalde dingen die momenteel écht gebeuren rondom president Trump, ook gebeuren in de serie. Echter, de serie werd geschreven en opgenomen voordat deze dingen écht plaatsvonden. Ik ben natuurlijk heel benieuwd waar dit precies over gaat en hoe groot de gelijkenissen zijn.

Hoe ga jij kijken?

Om stipt 19:00 uur zit ik met mijn bord op schoot op de bank. Ben jij ook van plan om het nieuwe seizoen in één keer uit te kijken? Of vind jij het leuker om elke avond één aflevering te zien? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook