fb
Damespraatjes Damespraatjes

Yes! Het nieuwe seizoen van Gilmore Girls staat op Netflix

Voor ons gevoel hebben we hier veel te lang op moeten wachten, maar ein-de-lijk staat het nieuwste seizoen van Gilmore Girls op Netflix; Gilmore Girls: A Year in the Life. Oke, officieel is het geen nieuw seizoen, maar een miniserie. Je gaat terug naar Stars Hallow, waar alle favorieten uit de originele serie voorbij komen. Hoe gaat het met Rory en haar carrière? Zijn Lorelai en Luke nog bij elkaar? En zouden Rory en Logan ooit weer een setje worden? 

Alles afzeggen dit weekend!

Alle vier de afleveringen van de miniserie staan sinds vandaag op Netflix. Eigenlijk hadden we afspraken staan, maar die zijn we massaal aan het cancelen. Eten, drinken en vrienden komen volgende week wel weer. Haha! En vallen we in slaap, dan passen we een échte Gilmore oplossing toe: koffie, koffie en nog eens koffie.

Netflix wist ons hier goed op voor te bereiden door laatst alvast even alle oude seizoenen van de serie online te knallen. Bijna heel vrouwelijk Nederland heeft de serie (opnieuw) helemaal bekeken. Slimme zet, want zo hebben ze de hele wereld weer aan het Gilmore Girls-en gekregen.

Verwachtingen

Wat verwachten we van het nieuwe seizoen? Ik heb geen idee! Maar we hopen in ieder geval op de snelle gesprekken tussen Rory en Lorelai, de heerlijke relletjes tussen Lorelai en haar moeder en natuurlijk al die heerlijke, romantische scènes.

Voorproefje!

Wil je alvast een voorproefje voordat je dit weekend inlogt op Netflix? Bekijk dan alvast deze trailer van Gilmore Girls: A Year in the Life!

Ga jij dit weekend ook kijken? Of ben je misschien al wel begonnen? Mocht je de oude afleveringen nog niet hebben gezien, ga dat dan dit weekend doen! Er zijn 7 seizoenen verschenen, de een nog leuker en hartverwarmender dan de ander. We zijn heel benieuwd naar jullie mening over deze nieuwe mini-serie. Laat ons jouw mening weten in de comments onder dit artikel.

Reageer ook