fb
Damespraatjes Damespraatjes

Yes! Disneyland Parijs gaat uitbreiden en krijgt er 3 nieuwe gebieden bij!

Al weken hebben we het er thuis over: we willen naar Disneyland Parijs! Sophia is er eigenlijk nog te jong voor (6 maanden), maar we horen van veel mensen om ons heen dat het ook dan super leuk ook. Snel boeken maar. Of, misschien toch nog even wachten…? Disneyland Parijs gaat het park namelijk uitbreiden met drie nieuwe gebieden.

In 2021 start Disney met de bouw van de nieuwe gebieden, met de thema’s Frozen, Marvel en Star Wars. Wij kunnen ons goed voorstellen dat er heel veel mensen héél blij gaan zijn! Ons verbaasde het dat er momenteel nog nauwelijks tot niks van deze drie films/filmseries in het park te vinden zijn. Frozen, de Marvel superheldenfilms en Star Wars zijn immens populair!

Disney krijgt er met deze verbouwing niet alleen drie nieuwe gebieden bij, maar ook een nieuw meer en nog meer live entertainment. De ontwikkeling van het plan zal in meerdere fases worden uitgevoerd en gaat naar schatting 2 miljard euro kosten.

Wij zijn heel benieuwd naar de nieuwe plannen. En heel eerlijk: eigenlijk kunnen wij helemaal niet wachten tot 2021 om weer naar Disney te gaan. Ik denk dat we gewoon dit jaar nog gaan en ook een keer wanneer de uitbreiding klaar is. Want ja, je moet het wel goed kunnen vergelijken toch?

Ben jij ooit in Disneyland Parijs geweest? Wat vond je er toen van? Ik kan echt niet wachten om weer te gaan. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook