fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wordt Love Raft jouw nieuwe favoriete datingprogramma op TV?

Online datingapps zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij (sterker nog, ik heb 10 jaar geleden mijn eigen aanstaande via deze weg ontmoet). Mensen vellen hun oordeel gebaseerd op slechts een enkele foto en ontmoeten elkaar in een drukke omgeving met veel prikkels. In het nieuwe datingprogramma Love Raft van KRO-NCRV worden tien singles de natuur in gestuurd om zo terug te gaan naar de basis van het daten: zoeken naar een diepere connectie door elkaar écht te leren kennen. Wordt Love Raft jouw nieuwe favoriete datingprogramma op TV? Wij gaan er in ieder geval voor zitten!

Love Raft: experiment in Zweden

Het Love Raft experiment speelt zich af in Zweden om te zien of de rust van de ruwe natuur uitkomst biedt in het vinden van ware liefde. Tien vrijgezellen zijn voorafgaand aan het programma aan elkaar gematcht door professionals en relatie-experts. Ze ontmoeten elkaar in Zweden, zonder hun telefoon en ver weg van hun eigen drukke sociale levens in Nederland. Na de ontmoeting horen de singles aan wie ze gekoppeld zijn en met wie ze samen een vlot moeten bouwen om de rivier te trotseren. De groep ontmoet elkaar hierna om te zien of de juiste matches zijn gemaakt of dat de vrijgezellen besluiten met een ander verder te gaan.

Behoefte aan saamhorigheid en verbinding toegenomen

In een steeds individualistischer wordende samenleving staan we vaker stil bij wat ons verdeelt dan wat ons verbindt. Terwijl de behoefte aan saamhorigheid en verbinding juist is toegenomen. De natuur heeft een positieve invloed en zorgt ervoor dat mensen kunnen ontspannen. Hoe gaat de rustgevende Zweedse omgeving de tien vrijgezellen helpen de liefde te vinden in Love Raft?

Ga jij naar Love Raft kijken? Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Love Raft is vanaf vrijdag 13 oktober dagelijks te zien bij KRO-NCRV op NPO Start en is een productie van Vincent TV Producties.

Afbeelding: ©KRO-NCRV

Reageer ook