fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wolkenkrabber in LA heeft een glazen glijbaan op de bovenste verdieping van het gebouw

Ik durf best veel. Ik ben niet bang voor achtbanen, spring van hoge rotsen en ook voor spinnen en slangen ben ik niet bang. Maar als ik deze foto’s en video zie, word ik toch wel een beetje bang. De US Bank heeft op haar wolkenkrabber in Los Angeles een glazen glijbaan vanaf de bovenste verdieping laten bouwen. En het is werkelijkwaar te bizar voor woorden!

De Skyslide bevindt zich op zo’n 300 meter hoogte. Even ter vergelijking: het hoogste gebouw van Nederland (de Maastoren in Rotterdam) is 165 meter… De Skyslide is helemaal van glas gemaakt en biedt een prachtig (en voor veel mensen angstaanjagend) uitzicht over Los Angeles.

In de talkshow van Jimmy Kimmel hebben ze aandacht besteed aan de glijbaan. Hij laat zijn assistent Guillermo de glijbaan proberen. En dit vindt het hartstikke eng! Bekijk hier hoe hij de glijbaan mag proberen:

Zou jij op deze glijbaan durven? Het lijkt mij heel eng, maar wel heel gaaf. En daarbij: hij zal ongetwijfeld erg veilig zijn. Althans, dat hopen we dam maar… Haha!

Lees ook: Binnenkijken in de miljoenenvilla van Jennifer Lopez

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook