fb
Damespraatjes Damespraatjes

Opkrabbelen nadat je op je bek bent gegaan, winactie

Zojuist is het boek ‘Opkrabbelen nadat je op je bek bent gegaan’ van Karin Ramaker verschenen. Een no-nonsense zelfhulpdoeboek met bijzondere vormgeving dat lezers uitdaagt anders naar hun dip te kijken. Door middel van originele doe-opdrachten trekt Karin Ramaker de lezer spelenderwijs uit zijn of haar dip. En met de QR-codes in het boek kan de lezer de resultaten van deze opdrachten online delen en met andere lezers in contact komen. Karin Ramaker is creatief ondernemer. Damespraatjes mocht een aantal exemplaren onder haar lezeressen verloten, lees snel verder voor de winnaressen.

Aan de hand van valpartijen uit Karins eigen leven en dat van 5 meeschrijvers geeft het boek tips hoe je om kunt gaan met de tegenslagen in je leven. Belangrijk onderdeel van het boek zijn de creatieve krabbel- en doe-opdrachten, want erover lezen is één ding, maar er praktisch wat aan doen is een volgende stap. Door middel van QR-codes kunnen lezers de resultaten van de opdrachten met elkaar delen op de bijbehorende website. Zo zie je dat je niet de enige bent: vallen en opkrabbelen doen we allemaal!

Vallen en opkrabbelen
Iedereen maakt valpartijen en struikelmomenten mee in het leven, maar weinigen durven ervoor uit te komen. Jammer, want het helpt als je weet dat je niet de enige bent en dat je er echt wat aan kunt doen. Karin Ramaker (1973), creatief ondernemer, schreef het boek dat ze zelf had willen lezen toen ze in een dip zat, maar niet kon vinden.

Niet lullen maar poetsen
In haar recht-voor-z’n-raap schrijfstijl laat Karin, die creatieve, praktische blogworkshops geeft en inspirerende exposities en evenementen organiseert, zien hoe je je door moeilijke periodes heen kunt slaan. ‘Niet lullen maar poetsen’ luidt haar devies. Juist door doelgerichte actie te ondernemen kun je opkrabbelen nadat je op je bek bent gegaan.

Verkrijgbaar
Het boek is sinds 6 december verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Meer informatie is te vinden op www.scriptum.nl of www.opkrabbelen.info

Opkrabbelen nadat je op je bek bent gegaan
Karin Ramaker
ISBN 978 90 5594 840 6
Winkelverkoopprijs €19,95
Uitgeverij Scriptum

WINNEN
De uitslag is bekend! De winnaressen van dit geweldige boek zijn:

– Betsy Witten
– Erica Brands
– Sylvia Kuijsten

Niet gewonnen? Niet getreurd!
Damespraatjes heeft regelmatig leuke acties en prijsvragen. Wij nodigen je dan ook van harte uit om Damespraatjes te blijven volgen en volgende keer weer kans te maken.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook