fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Winterberg van Suzanne Vermeer bekend

Suzanne-Vermeer-Winterberg-cover-dp
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al snel blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld en dat zorgt voor onrust onder de familieleden. Er ontstaat een fikse ruzie omdat Isa heel andere ideeën dan de rest heeft. De volgende dag komt ze niet opdagen

Als Sophie haar gaat zoeken, vindt ze tot haar afschuw het ontzielde lichaam van Isa. Verbijsterd moet ze toezien hoe haar man Daan door de politie als verdachte wordt opgepakt. Daan houdt bij hoog en laag vol dat hij onschuldig is. Maar als dat zo is; hoe komen zijn vingerafdrukken dan op het moordwapen?
Sophie moet haar eigen angsten overwinnen en de geheimen van het hotel zien te achterhalen omdat steeds duidelijker wordt dat daar misschien het ultieme bewijs voor Daans onschuld ligt…

Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In 2002 debuteerde hij met zijn eerste thriller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om daarnaast andere boeken onder pseudoniem uit te brengen. All-inclusive (2006) was het eerste boek op naam van Suzanne Vermeer en werd meteen een bestseller. Ook voor de volgende boeken waren de reisbranche en het toerisme het uitgangspunt en inmiddels is dat het unieke handelsmerk geworden voor deze ijzersterke vakantiethrillers.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

  • Samantha van Rookhuizen
  • Linda Renkema
  • Monique Krebber
  • Mirjam den Hengst
  • Simone van Poelgeest

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

6 reacties

Lidwien -

Ow, maar dit wil ik heel graag winnen!

Simone -

Beste Damespraatjes,

Wat een verrassing: ik heb het boek Winterberg gewonnen! Vanmiddag lag het in de brievenbus. Heel erg bedankt! Kan niet wachten om dit spannende boek te gaan lezen!

Silvia -

Dit lijkt me weer een super spannend boek van Suzanne. Ben heel erg benieuwd! Ik doe dus ook graag mee met deze winactie!

Ineke -

Deze wil ik heel graag aan mijn collectie van Suzanne Vermeer toevoegen !!

Annet van Vliet -

Superleuk!!

irene niec -

Heel graag maak ik kans op dit mooie boek!

Reageer ook