fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor de film The Circle zijn bekend

Zin om lekker een avondje naar de bioscoop te gaan? Ja? Dan bof je, want wij mogen 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor The Circle, een steengoede film met Emma Watson en Tom Hanks in de hoofdrollen. De film gaat op 11 mei in premiere in de Nederlandse bioscopen. Kijk onderaan het artikel of je 2 vrijkaartjes hebt gewonnen.

The Circle

Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij The Circle, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma.

Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken. The Circle is de verfilming van het gelijknamige hit-boek van Dave Eggers.

Met onder andere Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Ellar Coltrane, Bill Paxton en Patton Oswald.
Regie: James Ponsoldt

Trailer

Win vrijkaartjes via Damespraatjes

Wauw! De winactie voor The Circle heeft maar een paar dagen gelopen en toch hebben we super veel reacties gekregen. Blijkbaar willen we deze film allemaal heel graag zien :-). We hebben de volgende winnaars geselecteerd:

  • Robin
  • Brigitte
  • Enita

We zullen vandaag al contact met jullie opnemen voor het adres waar de kaartjes naar toe gestuurd kunnen worden. De verwachting is dat je ze deze week al binnen hebt zodat jullie de film snel kunnen zien. Winnaars, laten jullie ons nog even weten hoe de film was? En heb je geen kaartjes gewonnen en ga je wel naar The Circle, dan zouden we het ook leuk vinden om jullie reacties te lezen.

Heb je dit keer niet gewonnen? Blijf meespelen, want we geven regelmatig filmkaartjes weg, maar hebben ook nog een paar andere prijsvragen lopen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

70 reacties

anja -

leuk eens naar en verrassende film te gaan met een vriendin

Mariska -

om eens lekker een avondje uit te gaan met mijn man

cbdkl -

Super hoofdrolspelers dus zal wel een mooie film zijn.

Danique -

Dit lijkt me een gave film, maar ook best eng omdat wat er daar gebeurd ook echt zou kunnen, daardoor nog bijzonderder.

Anja -

Een avondje film is goed voor mijn cirkel

Annet Langeler -

ik win graag twee kaartjes omdat, dit thema helemaal van deze tijd is! En het maakt me vast meer bewust, zodat de cirkel weer rond is!

A. de Groot -

Een film kijken met darin Emma is geen straf denk ik. Zou dus graag kaartjes winnen omdat te kijken of mijn voorstelling goed is.

Anouk -

Deze film heeft alle aspecten in zich van onze huidige maatschappij…
Het feit dat mensen dit verhaal herkennen zegt al genoeg. Ik denk dat het verhaal bij kan dragen aan bewustwording en je doet nadenken over je eigen (openbare) gegevens.
En dan ook nog eens Tom Hanks, mijn favoriete acteur… én Emma Watson, feministe nummer 1.
Ik zeg ‘gouden combinatie’. Zou het ontzettend leuk vinden om met gratis kaartjes naar de bios te huppelen 😉

Liefs,

Anouk

Enita -

Een boeiend onderwerp die mogelijk realiteit kan worden, want met alle camera’s die overal hangen, kan het. De trailer raakte me en ik ben benieuwd hoe dit in de film een halt wordt toegeroepen. Want dit wil je gewoon niet :).

Nancy -

Mijn dochter en ik zijn groot Emma Watson fan! Ik zou dan ook meenemen 🙂

Marian -

Kan ik ‘r lekker met m’n dochter heen!

Nancy van Heck -

Ik heb de trailers vaak van deze film gezien. Ik wil heel erg graag deze film zien samen met mijn vriend. Want het lijkt mij een heel erg mooie film door de goede acteur Tom Hanks en goede actrice Emma Watson in speelt. En ik weet gewoon dat de films waar Tom Hanks in speelt vaak een erg mooie, goede en ook spannende film kan zijn en deze zal ook erg goed zijn aan de trailer te zien.

Marian B -

Ik zou samen met een vriendin gaan. Ons spreekt dit verhaal wel aan en we houden gewoon erg van een avondje uit. Eerst even eten en dan naar de film en erna nog een drankje doen. Altijd gezellig!

Linda Meester -

Zou er graag met mijn man heen gaan, even lekker er tussen uit in die mooie bioscoop in Hilversum

Anne -

Heel graag zou ik mijn dochter hiermee willen verrassen omdat zij een paar maanden geleden met mij naar de film zou gaan maar de avond ervoor erg ziek werd en weken in het ziekenhuis heeft gelegen.Die kaartjes zijn verlopen maar wat zou het leuk zijn om nogmaals een poging te wagen en zeker voor een bijzondere en boeiende film die we zeker allebei graag willen zien.

TheOneAndOnly.. -

Zou graag de kaartjes willen winnen zodat ik me vriendin kan verrassen met deze film. Ze is een enorme fan van Tom Hanks en Emma Watson.
Ben zelf erg geinteresseerd in deze film omdat het onderwerp heel erg van nu en de toekomst is. Privacy en het verlies ervan door bedrijven die alles wat we online doen willen weten en opslaan.
En natuurlijk vanwege Bill Paxton. Deze man is ff geleden overleden en dit is waarschijnlijk een van zijn laatste rollen. R.I.P. Mr. Paxton.

Jeannette de Jongh -

Tom Hanks is een geweldige acteur, dit belooft wat voor deze film, ik wil er dolgraag met mijn dochter heen. Zij heeft nu examen en kan binnenkort wel wat ontspanning gebruiken.

Mar Berger -

Het lijkt me boeiende film, wil hem graag zien.

jacqueline -

Lijkt me een geweldige film wil hem heel graag zien samen met mijn dochter!

Silvia -

Omdat ik helemaal getriggerd ben door de trailer en graag deze fantastische film wil bekijken met mijn partner!

Anneliese de Waal -

Dat lijk me een erg leuke film om met mijn dochter naar toe te gaan, ik waag graag een kansje 🙂

Sophia Grootjans -

Dit lijkt me een geweldige film

lottie -

uniek verhaal, goede cast en mooie beelden!

Wendy -

Ik zou de kaartjes heel graag willen winnen, omdat ik dan m’n vriend (die het boek echt te gek vond) er dan mee naartoe zou kunnen nemen!

Jeanne -

Mooie trailer die mij boeit. Wil ‘m dolgraag zien.

Margo -

Lijkt me een bijzondere en spannende film.

Renée -

Ik vind de trailer erg boeiend en ben heel benieuwd naar deze film.

Paula -

Emma Watson ken ik van de Harry Potter films. Ben benieuwd hoe ze het in deze film doet, die mij erg interessant lijkt.

Jolanda -

Ik heb de trailer al een paar keer voorbij zien komen en ik wil deze film dolgraag zien.

Bea -

Een heel interessant gegeven en ik ben erg benieuwd naar de boodschap erachter.

Margo -

Ik heb het boek gelezen en ben erg benieuwd hoe het verfilmd is.

Angela -

Ben erg geïntrigeerd door hoe iemand zich kan laten leiden door de massa en niet voor zichzelf staat. Ben erg benieuwd naar deze film

Barbara Beun -

Ik heb de trailer gezien, lijkt me erg goed, dus ik doe graag mee voor een kansje!!

Michael noo -

Ben heel erg nieuwsgierig naar deze film. In onze huidige tijd waarin privacy steeds minder lijkt te worden lijkt me dit een boeiende film om te zien hoe het ook kan gaan met je privacy

Saskia -

Emma Watson laatst gezien in Beaty and the Beast en dat was een aangename verassing. Nu is het oud en nieuw samen met Tom Hanks en ik zou de film inderdaad supergraag willen zien.

Robin -

Ben enorme fan van de schrijver van het boek, dus wil wel ontdekken hoe ze het omgetoverd hebben tot een film. En Emma Watson he, daar word ik altijd blij van.

mies -

Ik zie haar nog steeds als het meisje uit Harry Potter, maar na deze trailer ben ik benieuwd hoe ze het doet in de “grote mensen wereld” en kan ik mijn beeld bijstellen

Remco B -

Een heel interessant en actueel thema en hele goede acteurs en actrices. Verder ben ik dol op ronde dingen: poffertjes, pizza, pannenkoeken, voetballen, de Ronde van Frankrijk, door Amsterdam met de rondvaartboot enz.

Lies -

Ik vind Emma Watson zo`n onwijs goede actrice! Ik ben dan ook enorm benieuwd naar deze film en zou hier heel graag met mijn bestie heen gaan!

Corinne de Graaf -

Lijkt mij een goeie film.En dan gaat mijn man ook een keer mee.

Nicky -

Lijkt me zeker de moeite waard, lekker erheen met een vriendin!

Brigitte Havekotte -

Mijn man heeft dochter Lisanne van 19 jaar het boek laten lezen. Nu de film uitkomt willen ze die heel graag zien. Fascinerend en angstaanjagend werkelijk!

Z. Kumru -

Een van mijn favoriete actrices

anja -

deze film zou ik erg graag kijken

Jan van Lievenoogen -

Lekker samen met mijn partner er weer eens lekker tussenuit, genietende van deze geweldige film.

Lucie -

Ik heb het boek op aanraden van mijn zoon gelezen, fascinerend gegeven! Daarom zou ik graag met zoonlief samen naar deze film gaan, want zonen willen eigenlijk nooit met mams shoppen of stappen, maar samen naar de bios wel! Voor een gedenkwaardige filmavond!

Anita te Gussinklo -

Lijkt me een hele goede film.

Marianne van der Maarel -

Ik wil de film heel graag zien, omdat ik het doodeng en tegelijk fascinerend vind, wat de techniek en internet allemaal kan, dat we straks alles te weten kunnen komen van iedereen met 1 druk op de knop. Vind het heel boeiend!

Vera Limpens -

Geweldig goede acteurs en een niet alledaags verhaal dat me aanspreekt, juist doordat het vragen oproept. Ik hoop te winnen! Liefs Vera

Iris -

Mijn tweelingzus en ik zijn gek op films, helemaal in de bioscoop met een grote bak popcorn voor ons. Het is al veel te lang geleden dat ik haar gezien heb, dus ik zou haar hier heeel graag mee verassen

Marco Beks -

Ik heb de trailer expres niet bekeken omdat ik juist verrast wil worden in de bios.
En zou graag 2kaartjes winnen omdat ik best groot fan ben van Tom Hanks en mijn vriendin sinds de Harry Potter films van Emma Watson en we wel een avondje uit naar de bios kunnen gebruiken

Irene Niec -

Mijn kleindochter en ik zijn groot fan van Tom Hanks, graag gaan we samen naar de film

Vivian -

Die wil ik heel graag zien, zag een voorstukje en ben erg benieuwd.

Romy van den Berg -

Ik ga de trailer niet bekijken, omdat ik de laatste tijd erg mijn best doe om films in te gaan zonder er al te veel over te weten. Uit een trailer kun je vaak al zoveel informatie halen. Waarom ik naar deze film wil? Nou, Emma Watson speelt erin en ik ben al meer dan de helft van mijn leven fan van haar. Ook al zou de film heel slecht zijn (wat me niet zo lijkt) kan ik altijd nog genieten van de beeldschone Emma Watson.

-

Trailer is veelbelovend, ik doe mee!

Dineke Wiersema -

Die film wil ik wel graag zien!

Ling Choi -

Ik ben bijna jarig en zou graag met mijn man naar deze film willen gaan. Het is lang geleden dat we naar de film zijn geweest. Hopelijk gunnen jullie ons een leuk uitje

Sandra -

Al een paar een voorstukje gezien, lijkt mij een geweldig interessante film!

marij brand -

ben fan van alle films…. ga graag naar de bioscoop en het liefst de sneakpreview… zodat je niet weet hoe de film gaat 🙂

Anouk -

Ik wacht al tijden op deze film. Het boek was écht top. Duimen voor de vrijkaartjes 🙂

Connie Flipse -

Deze film wil ik heel graag zien

Nina -

Lijkt me echt een super spannende film!

Maris -

Cyber Security is mijn vak!

Jacqueline de Waal -

Ik wil deze film heel erg graag zien lijkt me super gaaf!

Daphne -

DE FILM THE CIRCLE lijkt me heel erg spannend

Anna -

Ik vind Tom Hanks een geweldige acteur!

Nina Mol -

Ben meteen geboeid na deze trailer! Nu wil ik ‘m ook erg graag helemaal zien!!

Willeke -

Oei oei dat wordt weer een avondje naar de bios, ontzettend benieuwd naar deze film 😀 😀

Marijke -

Dit lijkt me een interessante film! Ik zou hem graag gaan zien!

Jacqueline van de Manakker -

Dan zou ik er heerlijk met mijn dochter van kunnen genieten

Reageer ook