fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaarten voor de Libelle Zomerweek zijn bekend

Wie had gedacht, dat het anno 2018, nog keihard nodig is om Internationale Vrouwendag te vieren? We leven nog steeds in een wereld waarin mannen en vrouwen geen gelijke kansen krijgen en het is dan ook van groot belang dat we dit blijven doen! Hoe draag jij je steentje bij aan het empoweren van jezelf en andere vrouwen?

Geloven in de kracht van de vrouw

Hier, bij Damespraatjes, geloven we in de kracht van de vrouw! We geloven dat vrouwen op dezelfde manier beloond moeten worden als mannen, we geloven dat vrouwen geholpen en gestimuleerd moeten worden om na het krijgen van kinderen weer aan het werk te gaan en we geloven dat het alle stereotypen over de klassieke man-vrouw verdeling moeten worden doorbroken.

We kwamen op YouTube een aantal prachtige video’s tegen waarin diverse bedrijven laten zien hoe zij met Internationale Vrouwendag 2018 omgaan. Wij vinden het geweldig om te zien dat grote bedrijven aandacht vragen voor de rol van de vrouw. Niet alleen bedrijven waar je dat misschien van zou verwachten, maar ook Emirates (de grote luchtvaartmaatshappij uit Dubai) doet mee. Kijk lekker mee!

Emirates vrouwen-vlucht

Emirates doet mee met hun Superwomen Airbus A380 vlucht! Op deze vlucht werken alleen maar vrouwen. Super cool om te zien dat beroepen als piloot, techneut en luchtverkeersleider dus écht niet alleen door mannen kunnen worden uitgevoerd. Go girls!

Sterke vrouwen aan het woord

Bendigo Bank laat diverse vrouwen aan het woord over vrouw-zijn, geneder equality en female empowerment. Wat een sterke vrouwen!

Kinderen maken zich sterk

Vodafone roept samen met kinderen vragen op rondom man-vrouw vooroordelen en sterotypen. En dat doen ze helemaal niet slecht!

Win kaarten voor de Libelle Zomerweek

Van 21 tot en met 27 mei organiseert Libelle weer een prachtig event speciaal voor vrouwen. Want niet alleen onszelf empoweren en strijden voor gelijke rechten is belangrijk. Ook plezier maken moeten we niet vergeten! De Libelle Zomerweek is een plek om nieuwe mensen te ontmoeten, plezier te maken met vriendinnen en gewoon even heel hard te genieten. Je kunt er uitgebreid shoppen, interessante workshops volgen, losgaan bij optredens en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Het delen van geluksmomenten met andere vrouwen, daar gaat het om tijdens de Libelle Zomerweek.

Dit zijn de winnaars van de vrijkaarten:

  • Diana Slingerland
  • Esther Jansen
  • Mascha Jongman

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op via de mail

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

96 reacties

Ari -

Vrouwen maken een zeer belangrijk deel uit van de maatschappij: ze werken, zorgen voor anderen, managen een gezin, hebben een mening in het maatschappelijk debat … Voor mij spreekt het vanzelf dat vrouwen een evenwaardige stem hebben in alle domeinen van het leven. Helaas is dat soms nog niet het geval. Daar spelen initiatieven zoals internationale vrouwendag dan een heel belangrijke rol om een duidelijk signaal te geven waarom het anders moet.

marijke mulder -

vrouwenrechtenzouden gelijk aan de man moeten zijn

Sylvia -

Omdat vrouwen (zich) anno 2018 nog steeds meer moeten laten zien om hetzelfde te bereiken als mannen. Deze extra aandacht is broodnodig en wordt ook breed uitgedragen, hetgeen we ook hebben gezien tijdens het Songfestival 2018.

Wempske -

Een vrouw kan vele dingen meer dan een man, klaagt zelden als ze ” dood ziek” zijn. Als de vrouw er niet was, was de wereld uitgestorven

Jolanda van delft -

Vrouwen horen er zeker bij ,ze kunnen met zoveel als mannen.
Ze verdienen respect!

Esther -

Ik ben helaas een van de weinige vrouwen in de IT als techneut in een internationale organisatie. Heb ook heel wat jaren ervaring.Geef hiernaast ook programmeerles aan kinderen. Ik werk gelukkig nu wel met een paar technische vrouwen, maar ook is het voor hun een verademing om vrouwen te ontmoeten. Je steunt elkaar en helpt elkaar. Soms is het niet makkelijk om je te bewegen in een mannenwereld. Daarom zet ik mij ook in voor meer vrouwen in de IT. Desondanks dat ik techneut ben, blijf ik ook moeder, vrouw van, maar houd ik ook van winkelen. Ik zou graag met mijn dochter naar de Libelle Zomerweek willen.

Rachel Winterink -

Omdat ook wij vrouwen er mogen wezen, iedereen is mooi en uniek op zijn eigen manier, en dat mogen we laten weten, dat mogen we uitstralen, Internationale Vrouwendag is helaas nodig om onszelf te bewijzen, maar dit doen we in volle overtuiging, Girl Power.

Diana slingerland -

Dit jaar hadden wij een lunch samen met de groep vrouwen die na ons zwemt deze moslimvrouwen mogen alleen zwemmen als alles geblindeerd is in het begin denk je wat een onzin maar als je met elkaar in gesprek komt dan krijg je respect voor elkaar en dat maakt de wereld toch een klein beetje beter

Jolanda van delft -

Het is en blíjft belangrijk dat we stil staan bij nationale vrouwendag.
We moeten doorgaan met onze rechten.

Gre -

Op internationale vrouwendag, dan denk je toch even na dat vrouwen even ook de aandacht krijgen! Vrouwen staan tegenwoordig ook aan de top! Vrouwen zouden gelijk behandeld moeten worden als mannen maar wat niet altijd gebeurd.En daarom al alleen verdienen we een vrouwendag! En met een libelle zomerweek wat ook eigenlijk meer voor vrouwen is, zou ik heel graag naar toe willen.

Caro -

Er zijn nog te veel meisjes die de kans niet krijgen om naar school te gaan. Dat zijn de vrouwen van de toekomst.
Kennis is macht.
Ook nog steeds in Nederland nodig.

Lia -

Er bestaat hier in Nederland nog steeds een significante loonkloof tussen vrouwen en mannen.
Als er kinderen zijn, zijn de zorgtaken vaak oneerlijk verdeeld, en in de politiek en de wetenschap zijn vrouwen nog steeds sterk ondergerepresenteerd. Hier moet verandering in komen.

Bea de Rue -

internationale vrouwendag , ook aandacht voor vrouwen die niet zo vrij kunnen zijn als de meeste vrouwen in Nederland
Ik doe graag mee voor die mooie kaartjes , ga dan gezellig met mijn vriendin

jacqueline de Waal -

Super leuk lijkt me dat om heen te gaan.

Barbara -

Omdat we daarmee aandacht vragen voor de problemen die vrouwen nog ervaren in diverse landen en opkomen voor elkaar en ook positief zo van wij zijn vrouw en wij zijn samen sterk.

Daphne -

Hoe leuk zou dat toch zijn samen met mijn moeder.
Er een heerlijke dag van maken hapje en drankje en lekker shoppen.

Coby Bot -

De nadruk leggen op 1 dag vrouwendag is helaas nog nodig, er is van metoo tot salarisering nog veel te veranderen maar de vrouwendag zou ook aflopend moeten zijn… We zijn allemaal hetzelfde…

Ramona Van Leeuwen -

Op internationale vrouwendag heb ik gewoon gewerkt, No nonsens op mijn werk…. ik werk op een mannenafdeling en ben de enige vrouw tussen 40 mannen, er zijn bij ons geen mannen of vrouwen dagen…respect voor elkaar staat los van het man vrouw patroon. Sinds vrouwen werken willen we gelijkwaardig behandeld worden, en dat gebeurd op mijn werk ook, ik verdien net zo veel als mijn mannelijke collega’s en wordt gelijk behandeld… toch ga ik graag naar de Libelle beurs…dus toch een vrouwen dingetje, dat zie ik die mannelijke collega’s van mij nog niet zo snel doen 🙂 🙂

Carolien Schilder -

op nationale vrouwendag sta je extra stil hoe bijzonder het is om vrouw te mogen zijn en niet kijken hoe belangrijk we voor een ander zijn , want iedereen is bijzonder op zijn eigen manier en we hebben elkaar nodig man en vrouw , moeder en kind om te genieten van alle mooie momenten in het leven en daarom zou ik heel graag met mijn dochter naar de Libelle zomerweek gaan !

Angela -

Naast mijn werk ben ik moeder, schoonmaakster, boekhouder, tuinvrouw, wasvrouw, secretaresse, verpleegster, taxi, etc. Ik wil een man dat wel eens zien doen allemaal. elke dag weer, zonder klagen en met veel plezier.

Els Timmers -

Er is de laatste jaren meer aandacht voor de positie van de vrouw (#metoo, salarissen), maar zolang vrouwen niet hetzelfde behandeld worden als mannen en er een grote groep kwetsbaar is in de wereld, is het echt nodig om onszelf op de kaart te blijven zetten.

Tineke -

Dat zie je nu weer in de zorg, eerst heel veel vrouwen ontslaan en dan ineens komen ze erachter dat ze de vrouwen weer nodig hebben, want de meeste mensen worden ouder en van het kabinet moeten ze langer thuisblijven, geen bejaardentehuis meer te bekennen, dus hup vrouwen school je om of doe vrijwilligerswerk, nog beter.

Daphne -

Toch blijft het heel erg bijzonder dat vrouwen minder verdienen dan mannen!

Bianca -

Vrouwen zijn niks minder dan de man! Ik werk in een mannenwereldje en nog steeds wordt er vaak gedacht dat wij vrouwen iets niet kunnen. Gelukkig werk ik er samen met nog 3 vrouwen en laten we ze het vaak zien en merken dat het ook anders kan en dat niet alleen de man belangrijk is! Want laten we eerlijk zijn,als er geen vrouwen waren waren er al zeker geen mannen op de wereld!

Karen -

Ik vier altijd 8 maart, maar voornamelijk omdat het mijn verjaardag is. Aandacht besteden aan onterechte ongelijke beloning vind ik belangrijk. Maar alleen uitgekozen worden voor een functie omdat ik vrouw ben? Kijk naar mijn kwaliteiten en kies me dan.

Lottie -

Omdat, anno 2018, het een schande is dat er nog steeds ongelijkheden bestaan tussen genders!

Robin -

Lees een hoop slappe hap hier, snap niet helemaal waarom hier een aparte dag aan gewijd moet worden. Volgens mij zijn Nederlandse vrouwen helemaal niet ontevreden over hun leven. En mannen hebben ook geen mannendag. Snel ophouden met die onzin.

Marina -

Omdat er nog zoveel vrouwen in de wereld niet de vrijheden hebben die wij in Nederland allang hebben verworven. In veel landen zijn vrouwen en meisjes minder waard dan mannen en jongens en dat mogen we niet accepteren! Er is nog een lange weg te gaan en daarom is Internationale Vrouwendag belangrijk!

Marloes -

Het is belangrijk omdat er nog veel ongelijkheid is in de wereld. Ik heb het idee dat we in de westerse wereld langzaam de goede kant opgaan maar in andere gebieden is er nog veel winst te halen.

Nicky -

Heb er een wijntje op gedronken geloof ik 🙂

Adriana de Ruiter -

Omdat we het nog steeds nodig hebben om één dag apart te zetten en ons te realiseren hoe belangrijk en onmisbaar vrouwen eigenlijk zijn! Hoe bijzonder het is dat we kinderen op de wereld zetten, ze verzorgen en opvoeden en ondertussen ook gewoon werken en het huishouden doen. Hoe we belangeloos ons volledig geven voor de liefde van ons leven en hoe we vriendinnen zijn… Hoe vrouwen in deze wereld zichzelf staande houden en het talent hebben om ongeremd te genieten van de kleinste dingen…
Die éne dag dat we er speciaal bij stilstaan is eigenlijk veel te weinig, maar het is een begin…

chris de haas -

het is belangrijk omdat in het hedendaagse leven , vooral de man centraal staat. dus op deze dag zijn wij het middelpunt en laten we zien dat we ook meetellen

Diny Frijters -

Zolang vrouwen structureel niet dezelfde kansen en hetzelfde salaris krijgen voor gelijk werk, blijft het tijd voor een internationale vrouwendag. We gaan langzaam de goede kant op, maar we zijn er nog niet!

Joke v Diemen -

Natuurlijk is een vrouwendag fijn, heerlijk leuke vrouwendingen doen zo als naar de Libelle zomerweek met mijn dochter en schoondochter toppie

Nency -

Ik heb niets met internationale vrouwendag………….

marjan -

Internationale vrouwendag is belangrijk, omdat ook anno 2018 er nog steeds ongelijkheden zijn. Van herhaling leren we, dus dat we er ieder jaar bij stil staan is een heel goed.
Wat mannen kunnen, kunnen vrouwen ook.

Sandra Visser -

Ik vind vrouwendag belangrijk omdat in deze tijd moeten vrouwen naast het opvoeden van hun kinderen ook nog werken. Daarnaast zijn ze vaak de spil van het gezin. Al deze verantwoordelijkheden is soms niet makkelijk en daarom vind ik dat de vrouw op deze dag zeker in het zonnetje gezet mag worden.

Barbara -

Omdat hiermee aandacht kan worden gegeven aan de problemen die er nog zijn, zoals ongelijke betaling dit jaar.bv

Anita H. -

Om de aandacht te vestigen op de ongelijkheid. Belachelijk eigenlijk, dat dit nog nodig is.

Angelique Gijsbertse -

Vieren doe ik vrouwendag altijd samen met mijn vriendinnen. Omdat het heel belangrijk is dat vrouwen elkaar.inspireren steunen en motiveren.

Jan -

Omdat gelijkwaardigheid een zeer belangrijk goed is .

miranda -

omdat de salarissen nog niet gelijk zijn en omdat ik morgen 18 jaar getrouwd ben met mijn vrouw

Nancy van Heck -

Vrouwen moeten vechten voor hun rechten en wij moeten ook gewoon de rechten kunnen krijgen. Want gelijke werkzaamheden ook gelijke lonen.

marijke mulder -

eigenlijk moeten mannen en vrouwen gelijke rechten en plichten hebben en wat gezellig en met respect naar beiden toe

roos -

Vrouwen en mannen zijn gelijk, een goed begin begind bij jezelf.

Nicole -

Wij kunnen zoveel meer dan alleen maar achter het fornuis staan tegenwoordig.
Mijn leven is al wat makkelijker dan mijn moeder het had.
en Mijn toekomstige dochter gaat het weer beter doen dan mij.
omdat wij vrouwen van elkaar leren en elkaar helpen om het beste uit elkaar te krijgen <3

-

Ik vind het eerlijk gezegd maar onzin met een hoog Social Justice Warrior gehalte. Dat gejank moet maar eens afgelopen zijn, mannen en vrouwen zijn nu eenmaal niet hetzelfde.

marij brand -

Who runs the world???? GIRLS 😉

Margret -

Gelijke rechten/gelijke kansen

Anneliese de Waal -

Vrouwen moeten meer voor zich zelf opkomen, we zijn net zo belangrijk als mannen, misschien nog wel belangrijker 🙂 . Daarom vind ik het ook belangrijk dat we het zelfde salaris verdienen als de mannen, dat is deze tijd niet meer normaal dat een man meer verdient dan een vrouw.

Petra -

Zolang er nog steeds ongelijke behandeling van vrouwen in de wereld is, is het belangrijk om er extra aandacht aan te geven. T is mooi om te zien dat meerdere sterke vrouwen zich hier sterk voor maken.

Anita -

Het zal altijd wereldwijd een belangrijke dag blijven !

Esther Jansen -

Ik vind Internationale Vrouwendag belangrijk, omdat anno 2018 mannen en vrouwen nog steeds niet gelijkwaardig behandeld worden. Zeker in het bedrijfsleven is dat het geval. Zo hoorde ik gisteren op het nieuws dat de directeur van een grote, bekende onderneming wederom geen vrouw wordt. De topfuncties worden nog steeds voornamelijk bekleedt door mannen. Ook de salarissen tussen de twee geslachten is nog steeds niet gelijk. Eigenlijk belachelijk in 2018…Ook op seksueel gebied worden de vrouwen vaak minderwaardig bevonden. En dan doel ik op seksuele intimidatie. Denk maar aan het recente #metoo. Al met al vind ik dat mannen een streepje voor hebben in de samenleving. En dat kan gewoon niet meer. Het is goed dat er een speciale dag is om extra aandacht te vragen voor deze ongelijkheid. In de hoop dat iedereen op een dag gelijk zal zijn. En tot die tijd blijven wij strijden! Internationale Vrouwendag vind ik dus een mooi initiatief en ik hoop dat de mensen wakker worden geschud! Er is echter één week waar de vrouw wél centraal staat en in het zonnetje wordt gezet: de Libelle Zomerweek. Ook een goed initiatief!! Leuk om eens met mijn lieve moeder heen te gaan!! #girlpower !!

Janine -

Omdat vrouwen nog steeds worden ondergewaardeerd!

froukje bruinsma -

het is niet verkeerd om aandacht te vragen voor gelijkheid. In Nederland komt het voor, maar vooral ook in andere landen worden vrouwen ernstig onderdrukt. Het is goed om hier bewust van te zijn. De culturen te snappen, dan pas kun je voorzichtig kijken of je er iets aan kan doen.
Je kan vanalles willen, maar het moet ook kunnen. Ervan bewust zijn is dan al heel belangrijk.

Nelly -

Zolang de salarissen nog zo ongelijk zijn, is de vrouwendag nodig

Bianca Veenboer -

Super gezellig lijkt me dit samen met Jacqueline en Daphne lekker shoppen en genieten.

Nina Mol -

Dat er ook aan vrouwen wordt gedacht in minder ontwikkelde landen en landen waar de vrouwen onderdrukt worden.

jacqueline de Waal -

Vrouwen zijn gelijk aan mannen.
Ze horen ook aan de top.

Annemarieke -

Tja, meer gelijk zou fijn zijn. Wanneer is het nationale mannen dag?

Ellen -

In Nederland hebben we voor vrouwen al veel gelijkheid. Belangrijk is dit ook zo te houden of misschien nog te versterken. Wereldwijd is dat zeker nog niet overal zo

jacqueline de Waal -

Wauw we willen er super graag heen ik samen met Henk en Daphne en Bianca het lijkt ons een heel leuk uitje!

Mar -

Omdat er wereldwijd nog steeds veel vrouwen worden onderdrukt.

Anna -

Omdat wij meer erkenning moeten krijgen in hoe geweldig wij zijn…!!!

Oma Will -

Omdat vrouwen nu eens op de eerste plaats moeten komen en meer gewaardeerd moeten worden.
Ook de beloningen in banen moeten zo snel mogelijk gelijk getrokken worden.
En meestal is het ook zo: Vrouwen kunnen 10 dingen tegelijk en een man zegt: Ho,ho, ik ben al met iets bezig, rustig maar………dat is toch zo, of niet dan !!

Dino Neutel -

Achter iedere sterke man staat een sterke vrouw!!!!!!!!!!!

Nurse -

Omdat mannen en vrouwen gelijk zijn maar op heel veel plekken in de wereld moet nog veel gebeuren om dit te bewerkstelligen.

Myrthe -

Vrouwendag vindt ik heel erg belangrijk omdat we op die dag gezamenlijk aandacht kunnen vragen voor de vele onderdrukte vrouwen. Maar dat niet alleen, we kunnen ook aandacht vragen voor de sterktes van vrouwen, haar kracht.

Maria -

Er aan werken dat iedereen gelijke kansen voor man en vrouw, net als ik, normaal vind, daarvoor is zo’n dag!

tjerkje schelhaas -

Vrouwendag is erg belangrijk. Helaas zijn er nog veel vrouwen op deze wereld die onderdrukt, mishandeld of gekleineerd worden. Om hen in t zonnetje te zetten en aandacht te geven. Heel goed.

Sandra Raino -

In Nederland is het grootste probleem dat wij niet gelijk beloond worden, in veel landen stelt de vrouw niets voor en heeft zij alleen bestaansrecht als zij een goede man treft… laten wij daar ook bij stil staan…

Esther pijfers -

Het is jammer dat het nog steeds nodig is….. jammer dat er zelfs in Nederland nog verschil is in salaris bv…. kansen op de arbeidsmarkt…. maar belangrijker is om op te komen voor de vrouwen in landen waar het verschil zo veel groter is…. waar vrouwen nog echt minderwaardig zijn

anja -

ik werk in de zorg een echt vrouwen beroep terwijl er ook echt wel wat meer mannen in de zorg mogen werken

Anita te Gussinklo -

Internationale Vrouwendag: een dag om even stil te staan bij de rechten van de vrouw. Want ondanks dat we in 2018 leven, is er soms toch nog een behoorlijk verschil te zien tussen de rechten van mannen en vrouwen.

C. Thonissen -

Omdat vrouwen nog steeds op allerlei gebied een achterstand hebben

Linda -

Werkzaam in een vrouwensector, nog altijd duidelijk te zien aan het salaris.

Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) -

Omdat ik mijn dochters dan echt duidelijk kan maken dat ze alles kunnen worden wat ze willen

Anne Bolijn -

Een  man weet niet wat hij mist 
weet niet wat hij mist 
weet niet wat hij mist 
een man weet niet wat hij mist 
maar als ze er niet is 
als ze er niet is 
weet een man pas wat hij mist

PETRA -

Ik denk dat het helaas nog steeds nodig is om de aandacht te vragen voor de ongelijke positie die vrouwen nog in de huidige maatschappij hebben, al verschilt de problematiek volgens toch mij ook wel per land, in ons eigen landje is JAMMERGENOEG nog steeds vaak sprake van een verschil in beloning voor dezelfde arbeid en de verwachting omtrent zorgtaken en mantelzorg. In andere landen is dit dan weer in de rechtspositie bij huwelijken,het recht op onderwijs en bv erfrecht. Vrouwendag moet wat mij betreft gevierd worden, om even stil te staan bij alle dingen die er al bereikt zijn in ons eigen land, maar ook om even stil te staan wat er nog heel veel te doen valt omtrent de verschillen in recht, gelijkwaardigheid en emancipatie in ons eigen land, maar ook in andere landen op de wereld

Angelique Bogaard -

Alle mensen zijn gelijk waarom verschil tussen man en vrouw?

Tineke -

Dat de mannen zonder vrouwen geen toekomst meer hebben.

Marijke -

Omdat er best weer eens aandacht mag zijn voor de positie van vrouwen, niet alleen in Nederland, vrouwen staan nog altijd vaak op de tweede plaats!

Mascha jongman -

Ik vind dat belangrijk, om juist aan te tonen hoe belachelijk is dat we nog zo’n dag nodig hebben… dat daar de nadruk op gelegd wordt zou juist niet nodig moeten zijn. Vrouwen mogen veel meer opstaan en hun mond open trekken. Emotioneel trekken ze zich vaak zoveel aan wat hun omgeving van hen vindt, terwijl ze juist prachtig zijn en zich voor niemand hoeven aan te passen of weg te cijferen… ze zijn krachtiger dan ze denken dat ze zijn.
En ik hoop met heel mijn hart dat het binnenkort niet meer nodig is.

chucky1012 -

Omdat vrouwen net zo sterk zijn als mannen en gelijk behandeld moeten worden als hun.
Ze ook dezelfde banen als mannen kunnen hebben en zeer hoog opgeleid zijn.
Het is niet fair dat over diverse dingen nog steeds onderscheid word gemaakt en ze niet gelijk als behandeld worden.
Dit hoort allang verandert te zijn.
Vrouwen zijn een manusje van alles……

Miranda -

omdat vrouwen vaak de motor zijn in elk gezin! Daarnaast is het zo dat vrouwen steeds vaker, tot mijn grote vreugde, een gelijkwaardige baan aan hun man hebben. Ik ben er met wat trots op dat het ook zo bij ons geregeld is, maar het is maar wat druk soms. En hoe leuk is het om onszelf dan zo’n leuk Libelle-uitje te gunnen. Ik zou mijn moeder graag meenemen: een powervrouw en een geweldig voorbeeld voor haar kinderen.

Cora van der Bijl -

Het mag nooit vergeten worden wat wij vrouwen allemaal doen he

Cindy -

Achter iedere sterke man staat een sterke vrouw!

Anouk -

Daar waar in mijn idee de vrouwen niet minder zijn dan de mannen. Helaas gebeurd het nog steeds dat hier onderscheidt in gemaakt wordt. Deze dag is dus belangrijk voor de vrouw!

cbdkl -

Waar is de maatschappij zonder vrouw, de meeste mannen kunnen niet zonder vrouwen.

Rosemary van Duinen -

Ik geloof in gelijkheid in alle opzichten.. In waardering en rechten over de hele wereld, en in alle lagen van de bevolking. Het is goed dat er aandacht aan gegeven wordt.

Nel Aanhane -

Mannen en vrouwen hebben elkaar nodig op een gelijkwaardige basis. Zijn beide belangrijk en respect voor elkaar is een goede basis. Vrouwen zijn op alle fronten sterk, al wordt dat nog altijd goed belicht.

B.Beldman -

Ik vind het nog steeds belangrijk, omdat het nog steeds nodig is! Vrouwen zijn de meest ondergewaardeerde mensensoort, als je het mij vraagt! Alhoewel ik het Nederland nog mee vind vallen, is dat vooral in derde wereldlanden heel ernstig!

An -

Vrouwen zijn zowiezo superbelangrijk als zij er niet waren ,waren er ook geen mannen!

Caroline pelders -

Een vrouw doet dezelfde werkzaamheden als een man werkt net zo hard en net zoveel hoort ook net zoveel te verdienen in deze tijd van emancipatie !
Er zijn ook vrouwen die kostwinner zijn zij verdienen gelijke rechten in deze moderne maatschappij!

Dian -

Juist op deze dag laten vrouwen zich HOREN…ik vind dat heel goed en ook heel belangrijk . Elk jaar wordt het toch meer en meer dat er aandacht aan wordt besteed. Mede ook door de social Media

Wendy -

Vrouwen staan tegenwoordig net zo keihard aan de top als mannen, alleen worden wij er nog steeds minder voor beloond! Alleen daarom al verdienen we een vrouwendag.. En dan kom je na je werk thuis, boodschappen doen, koken, afwassen, je huis, evt je kinderen, ga maar door… Vrouwen hebben áltijd meerdere banen haha

Reageer ook