fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaarten voor de film Gambit bekend

Gambit
Op 20 juni ging de film Gambit in Nederland in premiere met in de hoofdrollen niemand minder dan Colin Firth, Cameron Diaz en Rick Alman. Damespraatjes mag 3 * 2 vrijkaartjes weggeven voor deze heerlijke film. Lees onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Gambit

Er ontbreekt nog één belangrijke pion in Harry Deane’s meesterplan om een bijzonder waardevol schilderij te stelen van één van de rijkste mannen ter wereld: een prachtige vrouw die als afleidingsmanoeuvre kan dienen. Wanneer hij de extraverte cowgirl PZ Puznowski ontmoet, lijkt dit een ideale match.

Maar wanneer Harry merkt dat hij zich steeds meer tot haar aangetrokken voelt, zorgt dit al snel voor problemen en lijkt zijn briljante plan compleet in duigen te vallen.

GAMBIT is een ‘misdadig’ leuke komedie, naar een scenario van de Coen Brothers (No Country for Old Men), en hoofdrollen voor Colin Firth, Cameron Diaz en Alan Rickman.

Winactie

De volgende personen hebben 2 vrijkaartjes voor Gambit gewonnen:

  • Lidy Friskes
  • Claudia van Waas
  • Jeannie Bertens

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

roos -

Lijkt me een heerlijke film, en wie weet wie er naast me komt te zitten.
Kunnen we samen hartelijk lachen.

Maria -

Een van de vele lieve vriendinnen die ik heb. En voor of na de film nog even een hi tea pakken om gezellig bij te kletsen.

Queenie -

Lekker met mijn vriendin/buurvrouw even ontspannen een film kijken zonder de kinderen ons storen. We zijn er zo aan toe!!

Stephan -

Super cool!

jacqueline -

Lijkt me geweldig zo leuk!

Reageer ook