fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar vrijkaarten voor het vrolijke Happy Spirit Days festival bekend!

Over een paar weken, dan is het zover: op 16, 17 en 18 juni vindt in Blaricum het Happy Spirit Days festival plaats! Leuk, want dit festival draait volledig om positiviteit en met elkaar genieten. Zo kan je verschillende workshops bijwonen, genieten van verschillende lekkernijen en natuurlijk heel veel plezier met elkaar maken. 

Welke workshops kan je bijwonen?

Op Happy Spirit Days komen inspirerende en toonaangevende sprekers die diverse workshops organiseren. Zo geeft Olande Ananda de Inspiratie in Vipassana meditatie workshop,  verzorgt harpiste Leona Leppers een healing-harp-ligconcert, begeleidt Jennifer Ann een mystieke cacao-meditatie met mantra’s en spreekt Andrea Wiegman over trendwatching. Klinkt ons allemaal heel gaaf in de oren. Wil je weten welke sprekers er verder aanwezig zullen zijn? Kijk kan op de sprekers pagina op de website van Happy Spirit Days! Op de website vind je ook het programma, zodat je weet wanneer je welke workshop kunt bijwonen.

Wil je graag één of meerdere van deze workshops bijwonen? Bij een dagkaart van het festival kan je gratis deelnemen aan drie workshops. Koop je een ticket voor twee of drie dagen, ook dan kan je weer elke dag drie workshops bijwonen. Je hoeft er dus niet extra voor te betalen.

Wat staat er verder op het programma?

Heel veel, maar natuurlijk bovenal: genieten! Het festivalterrein bevindt zich op een sfeervolle boerderij. Hier kan je naast het bijwonen van de workshops ook relaxen in de Happy Garden, waar je lekkere bits en bites kunt krijgen, je hand laten lezen en tarokkaarten laten leggen.

Je hoeft na het festival niet met lege handen naar huis, want op Happy Spirit Days vind je ook de Happy Bazaar. Hier kan mooie producten kopen, zoals op maat gemaakte parfums van Carien van Ool’s mini geur-fabriek of een veganistisch body bitter van Skinfoods. En natuurlijk krijg je ook een cadeautje mee naar huis!

Wil je meer weten over de Happy Garden en de Happy Bazaar? Kijk ook hier voor even op de website van Happy Spirit Days!

Hoe kan ik aan tickets komen?

Tickets voor Happy Spirit Days kan je via de website bestellen. Er zijn drie soorten kaarten beschikbaar:

  • 1 dag toegang (inclusief het bijwonen van drie workshops) – € 62,50
  • 2 dagen toegang (inclusief het bijwonen van drie workshops per dag) – € 99
  • 3 dagen toegang (inclusief het bijwonen van drie workshops per dag) – € 135

Op 17 juni vindt er na afloop van het festival een Bourgondisch Vegan Diner, gemaakt door Saskia Roeda, plaats. Wil je deelnemen aan dit diner? Dan kan je online reserveren.

Kijk op www.happyspiritdays.nl voor meer informatie over het festival en het diner.

Winnen!

 

Wij mochten twee kaarten onder onze lezeressen verloten. Gefeliciteerd:

Nancy van Heck

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

36 reacties

Sylvia -

graag zou ik deelnemen aan ‘Faal fitness: fouten-maken-moed’ van Remko van der drift

Linda -

Ik laat me vaak weerhouden door angst dus ik ben heel nieuwsgierig naar de lezing Fouten-maken-moed van Remko van der Drift.

Louise Versfeld -

Hedi de Vree svp

Marijke de Heertjes -

Tijn Touber intrigeert mij wel.

Liesbeth van de Stelt -

Kom graag naar Erica Hooft luisteren (en wat leren natuurlijk).

Corinne Turell -

De aura workshop, zoveel meer tussen hemel en aarde…..

Erica van der Muren -

Pep Degens!!! Geluk in een workshop. Super inspirerend, lijkt mij. Waarschijnlijk ook heel praktisch. Als ik met mijn reactie kaartjes win, kan mijn geluk helemaal niet meer op!!!

Brigitte -

Kinderyoga – Patty Jongemaets

Anja Pons -

Heidi de Vree, hoor ik graag spreken (over ademhalen).

Petra Braber -

Bourgondisch en Veganistisch, lijkt mij in tegenspraak….. probeer de workshop graag uit!

Eva Hartmans -

Inzicht met Tarotkaarten, het lijkt mij te mooi om waar te zijn dus wil graag eens kijken wat Charissa erover te vertellen heeft.

Paula Sonneveld -

Ayurveda trekt mij het meeste nadat ik het programma heb bekeken.

Floor Couprie -

Het is zondag 18 juni en ik word wakker. Bijna maak ik de fout mijn verkeerde been uit bed te slingeren maar gelukkig herstel ik me. Mijn goede been belandt met een plof op de slaapkamervloer. Ik glimlach, zelf met dat verkeerde been was het nog een ontzettend mooie dag geworden. De zon schijnt door het raam recht op mijn gezicht, en ik herinner me dat ik vandaag iets ontzettend leuks ga doen; ik ga naar het Happy Spirit Days festival in Blaricum!
Ik ga met mijn beste vriendin en wanneer ik op mijn telefoon kijk zie ik dat ze me heeft verslagen in het vroeg opstaan en helemaal hyper zijn. Er staat al een rij whatsapp berichtjes te wachten op me en ze tintelen allemaal van levenslust en goede zin. Ze moet maar even op me wachten want voor ik weer in het digitale sociale media wereldje wil ik me eerst toeleggen op meer aardse zaken zoals mijn ochtend yoga routine en het vullen van mijn maag met brandstof voor deze fijne dag. Daarna een douche en een sprong in mijn kledingkast; hopelijk blijft er dan wat kleurige zomerkleding kleven want naakt in de trein zitten is ook zo iets..
Wanneer ik mijn huis verlaat en richting het station fiets laat ik nog even de drukke stad op me inwerken. Op deze mooie nog-net-voorjaarsochtend is er al veel bedrijvigheid. Ik houd van de stad maar kijk toch wel ontzettend uit naar wat sereniteit en rust. Zeker naar weer eens zo’n drukke werkweek. Vlak voordat ik de trein instap bedenk ik me dat ik het meeste uitkijk naar de Osho Kandalini meditatie. Of uitkijk.. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten tot ik me in de stiltetent bevind. Om daar heerlijk af te reizen naar die plek in mezelf waar ik zo graag ben, zo nu en dan. Omringd door gelijkgestemden en liefde. Namasté.

Saskia -

In deze tijd waarin zoveel mogelijk is en keuzestress een serieus gegeven is (.) lijkt mij Mindfullness een prima keuze.

Chris -

Zo veel keuze zeg, helemaal top. Ik ga dan voor de Aura workshop.

Nathalie -

Ayurveda, daar hoor je zoveel over maar wat het nu precies inhoudt weet ik eigenlijk niet.

Nina Egli -

Goedemorgen, ben zelf nogal van eten dus ‘bourgondisch en veganistisch’ is geknipt voor mij.

Flos de Boer -

Mindfulness volgens Marnix, altijd goed om alles weer eens op een rijtje te krijgen.

Robin -

Aura workshops lijken me zeer interessant

Marianne Bitter -

Feng Shui: sacred space for a happy spirit omdat ik altijd het gevoel heb dat er in huis een onrust is.

lisanne bons -

Ik werk met kinderen en heb samen met mijn vriend 4 kinderen. Ik zou graag mbt mijn werk en mijn eigen kinderen graag de workshop kinderyoga en tekenen op intuÏtie willen volgen. Weet namelijk zeker dat ik hier dingen leer oppik en leer die ik verder kan gebruiken.
Voor mezelf zou ik de Vipassana meditatie workshop echt heel interresant vinden.

Nancy van Heck -

Ik zou graag de workshop Tekenen vanuit je intuïtie willen doen. Ik heb vroeger wel vaak getekend vooral dingen na getekend maar nooit vanuit mijn intuïtie getekend en dat is dan een hele mooie aparte nieuwe ervaring voor mij.

Lottie -

Mindfullness lijkt mij heel erg leerzaam!

Elizabeth -

Ik ga graag naar de mindfulness

Nicky -

Feng Shui lijkt me echt zooo leuk!

Chanel -

Ik vind alle workshops superinteressant klinken en er zijn veel onderwerpen waar ik me meer in zou willen verdiepen! Het ‘geluk in een workshop’ workshop lijkt me een goede, omdat geluk is waar het uiteindelijk om gaat. Ik ben ook erg bezig met veganistisch eten, dus de workshop veganistisch&bourgondisch lijkt me ook interessant!

Matanga -

The best of meditatie met Tijn Touber

Karin -

Na een scheiding wil ik rust, het liefst in mijn hoofd, dus alles wat met Mindfulness te maken heeft spreekt mij aan.

Merel Schoofs -

Mij lijkt ‘bourgondisch en veganistisch’ erg interessant.

Monique Alys -

Wat lijkt me dit een onwijs leuk festival, ik had er niet eerder van gehoord. Ik zou heel graag het lig-concert van harpiste Leona Leppers bijwonen. Nog nooit naar een ligconcert geweest, en ik ben zo gek op harp-muziek. Ja lijkt me geweldig.

-

Ben ook benieuwd naar de workshop over je aura, zou er graag aan deelnemen op dit festival!

Diane -

Heel graag de workshop over Feng Shui van Nina Elshof. Ik heb hele mooie ontwerpen van haar gezien! Echt top!

Yolanda -

Ayurveda: de workshop van Jeroen Mei.

Anita H. -

Nou…. dat zijn er nogal wat. Om er dan eentje uit te lichten: Ayurveda; het natuurlijke gezondheidssysteem uit India.

Marja Engelsman -

Ik zou graag de ayurveda workshop/spreker willen volgen

Ellen van der Ster -

Ik zou Erica Hooft haar workshop Wat is nu je aura eigenlijk? niet wllen missen. Lijkt me heel interessant en ik weet er nog niet zoveel van af.

Reageer ook