fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar heerlijke Perfect Brownie Post Box bekend!

Win een heerlijke Perfect Brownie Post Box!

Iemand zich speciaal, geliefd en gezien doen voelen; dat is best lastig in deze gekke tijd. Toch is het in tijden van het coronavirus en lockdowns juist heel belangrijk om je omgeving te laten weten dat je aan ze denkt. Maar hoe doe je dat, als  je niet fysiek aanwezig mag zijn op de momenten waarop daar wel behoefte aan is? Dan kan je voor een lief gebaar op afstand kiezen! Zo verstuurde ik tijdens de feestdagen brownies naar onze familie, om te laten weten dat wij aan ze denken. Een groot succes, iedereen was er super blij mee!

Verstuur heerlijke brownies

De verjaardag van je beste vriendin, op kraamvisite bij je nichtje en op ziekenbezoek bij je moeder: dingen die een jaar geleden heel gewoon waren, maar inmiddels niet meer zomaar kunnen. Dat is vervelend, want dit zijn de momenten waarop mensen wel wat liefde, steun en gezelligheid kunnen gebruiken. Brownies per post toesturen is wat ons betreft één van de leukste manieren om jouw betrokkenheid op afstand te tonen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brownies & Co (@browniesenco)

Stevig van buiten en zacht van binnen

Brownies & Co stuurt hun Perfect Brownie Post Box naar mensen thuis. ” Deze zijn stevig aan de buitenkant en romig en zacht van binnen, met knapperige stukjes chocolade die smelten op je tong. We gebruiken alleen Fairtrade Callebaut chocolade van de allerhoogste kwaliteit”, zegt Brownies & Co. De box bestaat uit acht heerlijke brownies, die gewoon door de brievenbus bezorgd kunnen worden. Bij elke Perfect Brownie Post Box kan je een persoonlijke boodschap toevoegen, die voor verzending door Brownies & Co. met de hand op de doos wordt geschreven. Dat zijn pas leuke verrassingen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brownies & Co (@browniesenco)

Winnen!

Omdat wij het idee van brownies bestellen en laten bezorgen zo onwijs tof vinden, mochten wij een Perfect Brownie Post Box onder onze lezeressen verloten. Je kon er voor kiezen om de brownies naar jezelf te sturen, maar ze mochten natuurlijk ook naar iemand anders verzonden worden!

We hebben een winnaar gekozen. Gefeliciteerd:

Debby Koeman

Wij wensen je veel plezier toe met je prijs. Er zal hierover per mail contact met je worden opgenomen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

179 reacties

shana -

Lekker . Voor te delen met mijn vriend.

Eric Meyers -

Deze Perfect Brownie Post Box zou ik geven aan mijn vriendin voor valentijn. Zij is zot van brownies !

Marijke Boulet -

Ik zou de Perfect Brownie Post Box sturen naar mijn tante. Vorig jaar was echt een rampjaar voor haar. Door een val heeft zij een tijdje in het ziekenhuis gelegen in december. Zij is aan het revalideren van een gebroken arm en een scheur in haar heup. Ik wil haar graag een hart onder de riem steken. Zij houdt van brownies en ik wil haar graag verrassen

Janneke -

Deze box zou naar oma gaan! Oma heeft het heel moeilijk in deze tijd en is erg eenzaam. Ze houdt van zoetigheid, dus dit zou ze heel erg leuk vinden.

Patrick Mertens -

Zonder twijfel naar mijn vrouwtje die is er gek op en ondertussen kan ik er ook van meesmullen

Simone -

Verslaafd… dus naar mezelf 😉

Marian -

Naar mijn buurvrouw, die voelt zich angstig…

Irma van der Waarde -

Ik zou het naar mijn dochter willen sturen omdat zij altijd voor iedereen klaarstaat!
Maar………..ze is aan het lijnen en ik niet, dus stuur die lekkere brownie´s maar naar mij, dan kunnen mijn man en ik er volop van genieten!!!

Lotte -

Ik zou ‘m absoluut naar mijn moeder willen sturen! Ik woon zelf nog tot maart thuis; daarna ga ik mijn eigen vleugels uitslaan. Door dit lekkers naar mama te sturen, kan ik er dus zelf ook nog even stiekem van genieten. Ons dagelijkse koffiemomentje wordt zo extra fijn!

Steffi Onderbeek -

Naar mezelf om mezelf iedere dag te belonen na een zware werkdag als zelfstandige in deze moeilijke tijden.

Vranken linda -

Ik zou hem naar mezelf sturen en er gezellig van genieten met mijn samen gesteld gezinnetje.

Annemie Cornelis -

Ik zou hem naar mezelf sturen, zo lekker maar wel delen met mijn huisgenoten, dubbel plezier

lieve kindts -

Ik zou hem naar mezelf sturen en samen delen met manlief, de kinderen en kleinkinderen!! Hmm met een kopje koffie ……dat is een geluksmomentje om naar uit te kijken!!

Feyaerts Christel -

Ik zou deze laten opsturen naar het verzorgend personeel van het rusthuis waar mijn schoonmoeder verblijft.

de boever nancy -

voor onszelf samen met onze bubbel

Katrien Adams -

zo origineel! ik wil dit wel testen

A. -

Naar mijn ouders omdat ik ze mis en toch aan ze denk mis ik de praatjes terwijl ik aan ze denk. 😉

co -

naar mezelf, want ik ben een echte chocoholik

Bert -

Ik zou de Brownies naar mijn dochter laten sturen. Zij bakt geregeld brownies om ons ermee te verrassen, het zou leuk zijn om haar een keer met brownies te verwennen.

Simone -

Ik zou dit heerlijke cadeau naar mijn zwangere zusje sturen, die moet tenslotte voor 2 eten 😉

M. van Meegen -

Naar mijn vriend, omdat we samenwonen en ik dan gewoon mee kan snoepen.

janneke -

Naar mijn oma die zich door corona steeds eenzamer voelt en nu helemaal nu ze nog maar 1 persoon boven de 13 per dag mag ontvangen

AnnaB -

Ik zou ze naar mijn ouders sturen, wat troost omdat ze de kinderen en kleinkinderen niet zo vaak kunnen zien momenteel

Eline -

Naar mezelf, maar wél om anderen een plezier te doen! Als het enigszins kan, nodig ik mijn vriendinnen uit voor een housewarming, brownies zijn dan top! (Dus eigenlijk bestel ik ze voor mijn vriendinnen). Helaas duurt dat nog even, maar feestelijk mijn nieuwe huisje (na een relatiebreuk en ingewikkelde verkoop van ons gezamenlijke huis en ziekteperiode) breekt er een nieuwe periode voor me aan! Inclusief brownies?

Gonny -

Als ik win, dan verras ik natuurlijk mijn lieve mams, die net als ik dol is op een brownie bij de koffie

Evelien Reijnders -

Ik zou ze graag opsturen naar mijn moeder die altijd voor ons klaar staat! En dan kom ik natuurlijk langs voor een kopje koffie en……. om een stukje brownie te proeven natuurlijk haha!

Larissa -

OEFF! Wat heerlijk. Ik zou het pakketje naar een collega willen sturen in Utrecht, we werken samen als verpleegkundigen en volgende week is mijn laatste week. Hoe leuk als ik haar hiermee kan verrassen.

Coby -

Omdat we nu maar één bezoeker mogen ontvangen thuis, vraag ik onze oudere, alleenstaande buurvrouwen per dag op de koffie bij ons. Dan zou het leuk zijn als we kunnen trakteren op zo’n heerlijke brownie.

Fien -

Eerlijk? Ik zou hem lekker (heb je hem? ;-)) zelf houden. Wel delen met m’n partner, bij een lekker tasje thee of koffie, onder een dekentje, filmpje kijken…
Ik kijk er alvast naar uit!

Els Timmers -

Gaaf! Ik zou het naar mezelf zenden en dan lekker delen met mijn man en zoontje. Wij zijn echte zoetekauwen en dat wordt smullen

Amanda -

Ik zou hem naar mijzelf laten sturen en dan een vriendin uitnodigen om er samen van te genieten.

Jacqueline -

Daar kan ik dagen naar uitkijken, een cadeautje krijgen is al geweldig leuk en als het dan ook nog gemaakt is van chocolade kan mijn geluk niet op…….ik zet de koffie alvast klaar!

Esther Potters -

Aan mezelf graag, oh echt heerlijk, met een kop thee erbij!
Om mezelf te verwennen in deze (te lange) lockdown-tijd.

sandra -

Heerlijk brownies! Leuk om te proeven.
Als het bevalt stel ik het voor op mijn werk als idee, om naar mijn collega’s een pakketje te bezorgen.

Loes -

Ik ben gek op brownies! Die at ik regelmatig met mijn vriendinnen. Hoewel ik het heel moeilijk zou vinden er vanaf te blijven, zou ik ze toch naar mijn beste vriendin sturen. Dan kunnen we ze toch nog soort van samen delen.

gerrie -

ik zou hem zelf houden en mijn kinderen ermee belonen. Ik vind het een prestatie dat schoolwerken online

Jor -

Ik zou deze brownies als hart onder de riem naar een oud-collega sturen. Na een pittig en intens jaar, woont ze nu alleen op een mooie plek. Door de maatregelen is het lastig om langs te gaan, dus ik zou dit haar graag toesturen!

Ria Van Gerven -

Naar ons ma, ze wordt zaterdag 90 jaar ! En aangezien ik een chocofiel (in hart en ziel !) ben, ga ik haar natuurlijk bezoeken er dan toch zeker eentje proeven !!!!

Marloes F -

Lekker! Ik zou ze naar mijn moeder sturen. Een echte brownie-fan en ze zit al zolang binnen. Ik doe alles om haar een beetje op te vrolijken.

Naomi -

Ik zou het pakket sturen naar de tante van mijn vriend. Ze staat altijd voor ons klaar, maar zit nu al bijna 3 weken thuis door corona, waarvan 2 ze al 2 weken doorbrengt met koorts. Ze is echt dol op brownies, dus ik hoop dat ze snel beter is en kan genieten van zo’n pakket!

Sonneke van den Beemd -

Ik zou het naar mijn moeder sturen.
Omdat ik haar al maanden niet heb kunnen zien door corona.
mijn moeder is superbang en ik kan haar daardoor niet bezoeken. dit zou haar heel goed doen.

Angela -

Normaal zou ik zoiets lekkers naar iemand anders willen sturen, maar voor nu kies ik mezelf. Net voor de kerstdagen heb ik de diagnose borstkanker gekregen. De chemo is inmiddels gestart en in de derde week na elke kuur voel ik me weer wat beter en verwen ik mezelf graag met een lekkere brownie. Lekker smullen samen met mijn dochtertje.

Cobi -

Voor mn man en kids na 4 ziekenhuisopnames in 2020 waarbij ze altijd hebben klaargestaan verdienen ze wel wat lekkers

Jill -

Naar mezelf! Quarantaine met 3 kleine bengels zorgt ervoor dat ik ze zeker wil, mijn onspanningsmomentje. Ik zal ze misschien stiekem moeten opeten in het tuinhuis 😀

Miranda -

Naar mijn schoonvader. Die kan wel wat positiviteit gebruiken na het verlies van mijn schoonmoeder.

Elizabeth -

Naar mezelf, omdat ik weet hoe lekker ze zijn 😉

Gea -

Ik zou ze naar mijn zus opsturen, omdat ik haar door de Coronacrisis al een hele tijd niet heb kunnen bezoeken. We hebben allebei een vitaal beroep en zijn extra voorzichtig met het brengen van bezoekjes aan anderen.

chantal -

Ik zou het naar mijn lieve vriend sturen. Die werkt op de corona afdeling in het ziekenhuis en verdient het ontzettend om verwend te worden met lekkere brownies. Natuurlijk ook een beetje eigenbelang want ik weet zeker dat hij dat lekkers met mij zal delen 😉

Coralien -

Mijn eerlijke antwoord is dat ik het toch naar mijzelf zou verzenden. En als ik dan heel enthousiast ben (oftewel; de brownies zijn suuuuuper lekker), ga ik zelf een keer bestellen voor iemand anders!

Eline -

Brownies, chocolade dat is wat ik nodig heb na Blue Monday. Wat een geweldig concept, ik zou het naar mezelf opsturen. Een genietmoment voor bij de koffie/thee. Ben benieuwd hoe dit smaakt en hoe zoiets nu op de deurmat valt.

Charlotte -

Mijn zus heeft gelukkig een nieuwe baan gevonden!!! En dat in de Corona tijd, ben zó enorm blij voor haar 😀 Zat haar al lange tijd tegen, veel teleurstelling en onzekerheid. Thuiszitten was nooit ideaal, maar met lockdown en zonder werk helemaal eindeloze verveling en het gevoel van falen, zei ze tegen me. Zus begint in Februari, oh wat is dit geweldig fijn!!! En dat moet gevierd worden, toch?!!! Zou haar héél graag verrassen met deze heerlijke brownie post 🙂

Marian Zw -

Ik zou het naar mijn ouders sturen. Als 70 plussers is hun wereld erg klein geworden. Eenzaamheid ligt op de loer. Dagen zijn soms lang, dan zetten we maar weer een kop thee of koffie. Ik zou het zo leuk vinden om ze te verrassen met zoiets lekkers bij de koffie

Lisanne Bons -

Ik zou het naar mijn vriendin sturen. Net als zzp’er voor zichzelf begonnen en toen kwam corona. Familie in Engeland waar ze niet naar toe kan. Kortom, die verdiend wel een lekkere verrassing. En chocola is nog altijd goedkoper dan therapie.

Danielle -

Naar een vriendinnetje die naast thuiswerken ook nog thuisonderwijs geeft. Een lekkere verwennerij is wel op zijn plaats. 🙂

Lottie -

Naar mijn zusje die na jaren te hebben gestudeerd EINDELIJK is afgestudeerd!

Evie -

Ik zou ze zeker naar iemand anders sturen, hoe lekker ik ’t zelf ook vind. Ik zit op een low-carb dieet en deze lekkernijen passen daar niet in.

Mark -

Heel erg verleidelijk om ze naar mezelf te sturen, maar ik ga dan toch voor mijn moeder! Zij is in deze lastige Corona-thuis-tijd gestopt met roken en verdient dit extraatje in haar brievenbus!

Herman -

IK GUN HET MIJN LIEVE VROUWTJE…..
Alhoewel ik gek ben op Brownies en dus de box het liefste zelf in een uurtje naar binnen zou werken ben ik ook weer niet bepaald een egoist en gun de box aan mijn lieve vrouwtje.
En nog iets…..
ze mag ze zelf allemaal opeten. Nou als dat geen ware liefde is!

maaike -

Oeh, deze zou ik stiekem wel naar mezelf willen versturen! Ik ben zzper en maak taart, cupcakes, brownies etc in opdracht. Hierdoor maak ik eigenlijk bijna nooit wat voor onszelf. Met deze box kan ik een keer genieten zonder dat ik zelf eerst de keuken in moet, èn tegelijkertijd mijn dochters en man erg blij maken ;)!

Leanne -

Yum!! Ik zou wel een doosje naar mijn lieve ouders willen sturen, die komen 1x per week een ontzettend eind rijden om op te passen zodat ik een middag zonder dreumes op schoot kan werken. Zo fijn!

Imina Jaarsma -

Ik zou ze naar mijn zusje sturen. Die werkt momenteel hard als alleenstaande ouder met een veeleisende baas en een jongetje van 1,5 jaar om zich heen. Maarre.. ik zou dan wel lekker bij haar op bezoek gaan om ook mijn deel van de brownies mee te smullen, want ze zien er super lekker uit ;-)!

Femke -

Naar mijzelf; zit midden in scheiding en choco en koffie houden mij op de been. Brownies zijn mijn favo choco ding voor bij de koffie. Kom maar op dus!

Janine -

Om mijn lieve moeder te verrassen!

Elke -

Ik zou de brownies naar mijn zus sturen in Maastricht, omdat ze dit jaar daar naartoe verhuisd is en we daardoor elkaar veel minder zien.

Claudia de Kok -

Ik zou de brownies naar mijn twee dochters sturen omdat zij het met al dat thuisschoolwerk wel wat extra verwennerij verdienen!

Nanda -

Goedendag, Damespraatjes,

Deze prachtige ,lekkers Perfecte Brownie Post Box, zal ik versturen naar een oud klasgenoot.
Zij heeft voor mij een ,toepasselijk , omslagdoek gehaakt. Als beloning en voor de moeite gun ik haar dit lekkers. Wat zal ze op kijken dat dit in haar brievenbus beland.
Wat een geweldig idee.

Anja -

Naar een vriendin, omdat ik haar dus al maanden niet heb kunnen opzoeken

Thijsje -

Naar mijn schoonzus, die is een echt snoepkont.

Christel -

Ik zou het graag naar mijn brownie “verslaafde” zoon sturen, omdat hij zo goed zijn best doet met online thuisles en omdat hij echt dol is op brownies

Ricky -

Ik zou hem naar mijn dochter sturen. Die zo ongelooflijk haar best doet tijdens de onlinelessen in deze toch moeilijke tijd. Hopelijk mag ik ook een hapje proeven dan.

Karin -

Naar mijzelf omdat ik dol ben op alles wat met chocolade te maken heeft en dat dus echt niet kan weerstaan.

petra -

heerlijk!!! ik zou het naar mijn vriendin laten sturen die gek is op brownies

Melissa Van Stipdonk -

naar mijn lieve ouders; ze helpen me zoveel in deze tijd en daar ben ik ze zo dankbaar voor. een leuk en lekker bedankje via de post is echt een leuk idee!

Suus -

Ooooh, ik ben gek op brownies en loot graag mee! Ik zou ze naar mezelf laten sturen om te delen met mijn moeder en vriend.

kyara -

Ik zou het naar mijn opa en oma laten sturen, afgelopen jaar is bij mijn opa alzheimer vastgesteld en daardoor is het jaar voor hun beide nog moeilijker geweest. Ze houden beide erg van chocola en brownies en ik zou hun dit graag cadeau willen doen! 🙂

Peggy -

Zo lekker! Naar mezelf, maar ik deel natuurlijk wel! 🙂

inge -

De Perfect Brownie Post doos
is voor mijn moeder als brownie-liefhebber echt een schot in de roos.
Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
en daarom verdient zij een verwengebaar.
Met een Perfect Brownie Post pakket
wordt mijn moeder echt in het zonnetje gezet
en beleeft zij veel smulpret!

Johannes Henderikus -

Voor mijn lieve vrouw. Zonder haar aan mijn zijde had ik niet voor de tweede keer kanker kunnen verslaan ♥

Sien van Biessum -

Verras graag mijn lieve dochter die net bevallen is van een prachtig ventje! ♥

Josien Hillebrands -

Ik ben net gescheiden en kan wel wat vrolijks gebruiken ♥

Angelique -

Ik zou het mijn ouders willen sturen m’n vader was vroeger banketbakker deE zal hij graag willen proeven

Eden -

Mijn zus is gek van brownies, ik zal het aan haar geven

Renilda -

Verslavend. Ik zou ze naar mezelf sturen. En natuurlijk delen met het gezin

Sandra -

Naar een ander. Hoe overheerlijk ze er ook uitzien…ik heb al genoeg coronakilo’s gespaard.

Iris -

Graag versturen naar mijn mama♥️ she loves it! En ze verdient het!

Danielle van de Donk -

Ik zou hem naar mezelf en mijn gezin sturen omdat we dol zijn op Brownies.

Monica -

Naar mijn fysiotherapeut, omdat hij in deze Corona tijd doorwerkt en zo mensen op de been houdt.

Debby Koeman -

Ik zal de brownies naar mijn vriendin Louise sturen. Het is traditie om elkaar ieder jaar met onze verjaardagen iets lekkers over de post te sturen. En omdat ik haar vanwege Corona al zo lang niet heb gezien, wil ik haar dit jaar extra verwennen met deze lekkere Perfect Brownie Post Box.

Yvonne D. -

Ik doe graag mee voor mezelf, omdat ik gewoon dol ben op brownies! Maar nu ik van dit bedrijf af weet, houd ik het zeker in gedachten om mijn vriendinnen en familie eens mee te kunnen verblijden!

Nency -

Naar mezelf maar dan nodig ik mijn kleinkinderen uitnodigen en samen delen.

Carolien -

Naar mijn neefje en nichtje! Heerlijk voor tussen het leren thuis door nu ze door corona niet naar school mogen.

Petra -

wauw wat lekker , zou het naar vrienden sturen die ik lang niet heb gezien

Marjan zuid -

Ik stuur ze naar mijn vriendin. Als een dagje gaan shoppen nemen we altijd wat lekkers bij de koffie en helemaal als er een bijenkorf is dan gaan we daar zeker een Brownie halen. Kunnen we via Skype even een gezellig momentje houden.

Joyce Scheffer - Haverkamp -

Naar mijzelf, omdat ik de allergrootste chocoladefreak ben van de hele wereld! Delen? Misschien, maar zo kan ik zelf kiezen met wie en weet ik zeker dat ik toch wat zelf heb 😉

Elise Rutten -

Wat ziet dat er heerlijk uit!

Ivana -

Ik zou het naar mijn familie sturen, dus we hebben een perfect dessert na de lunch op zaterdag!

Marielle -

Ik zou ze graag naar mijn oudste zoon en zijn vriendin sturen. Zijn vriendin werkt in het ziekenhuis en is twee weken geleden positief op corona getest. Ze is er flink ziek van en beiden zitten dus al 14 dagen in quarantaine. Twee dagen geleden is ze opnieuw getest en ze is nog altijd positief. Pas als zij negatief is, kan ook mijn zoon getest worden en pas als beiden negatief zijn, dan mogen ze weer naar buiten en kunnen we elkaar hopelijk weer even zien. Ik weet dat ze het er moeilijk mee hebben, ik mis hen ook..

Priscilla -

Naar mezelf en dan vriendinnen uitnodigen om het samen op te eten 🙂

Heleen van der Velde -

Ik zou ze naar mezelf laten opsturen om er van te genieten en daarna zelf uitvogelen hoe ik een ander kant genieten door een doosje op te sturen naar iemand die ziek is of die ik heel erg mis (of allebei)

Mara -

Wat een super lieve actie! Ik zou ze graag naar mijn kleinkinderen sturen waar ik nog steeds niet heen kan en dat duurt nu wel heel erg lang! Ze zijn er verdrietig door en ik ook! Even heel blij zijn zou geweldig zijn!

Esther -

Oei, gewetensvraag. Ik vind ze zelf wel heel lekker, dus ik ga stiekem gewoon voor mijn eigen brievenbus.

m chen -

Ik zal deze Perfect Brownie Post Box graag naar mijzelf willen laten toesturen omdat ik heel erg van chocolade en smuige cake houd en omdat iemand mij eens moet verwennen maar ik gun deze heerlijkheid mijn zus meer omdat ze er altijd voor mij is en nu zelf aandacht verdient!

Lisa -

Ik zou de Perfect Brownie Post Box naar mezelf toesturen om lekker samen met mijn gezin te smullen. Toevallig hebben wij van de week brownies gemaakt, maar die waren ingezakt :(. Lijkt me heerlijk deze!

Goldie de Wit -

Er is maar 1 ding dat ik liever doe dan post versturen…en dat is brownies eten 😄 Ik heb laatst een om-je-vingers-bij-af-te-likken recept ontdekt, dat ik zelf wel goed zit in de brownies (iets te goed als ik mijn weegschaal mag geloven 🤭) DUS! Gaat dit leuke doosje met lekkers absoluut naar een dierbare (maar ik kan niet beloven dat een zeker iemand geen hapje geproefd heeft 🙄)

Maria -

Naar mijn zus, die vanaf 1 februari geen baan meer heeft. na 35 jaar werken ontslag!

fokje bakkernes -

Ik zou dit pakket naar mijn ouders van 83 en 85 jaar sturen omdat ze zich nu eenzaam voelen en chocolade troost

Ling -

Voor mijn moeder die lekkers verdient nu ze veel binnen zit. Ze is dol op brownies en hier maak ik haar zeker blij mee

Jacqueline Pallett -

Mocht ik een gelukkige winnaar zijn, dan zou ik ze naar mijn moeder laten sturen. Zij wordt in mei 100 jaar en zit al 11 maanden in quarantaine in het verzorgingshuis waar zij verblijft. En niet vanwege corona, maar omdat zij een bacterie bij zich draagt die niet schadelijk is voor haarzelf, maar wel voor kwetsbare anderen. Dus ze mag ook totaal geen contact hebben met haar medebewoners. Ikzelf mag er ook niet heen vanwege mijn behandeling tegen kanker. Haar wereld is dus echt heel erg klein geworden. Deze brownies zouden dus heel goed terecht komen, heeft ze weer iets om van te genieten.

pascale -

Naar mezelf dan kunnen mijn kinderen er lekker van smikkelen!! Die zijn dol op brownies!!

Grietje -

Leuk om te sturen

Ruben -

Ik zou het naar mijn vriendin sturen omdat zij in de zorg werkt en het verdient om eens verwend te worden in deze tijd!

Marjan -

Mijn lieve bonusdochter en haar schatten van bonuskleinkinderen zijn gek op brownies dus daar zou ik ze naar toe sture n. Ze zullen heerlijk genieten

Anneliese de Waal -

Ik zou het naar mijn neefje sturen, hij is gek op brownies. Erg leuk om hem hiermee te verrassen 😀😀 Groetjes Anneliese de Waal

Fenny -

Ik denk dat anderen er ook héél blij van worden, maar na deze zin: ” Deze zijn stevig aan de buitenkant en romig en zacht van binnen, met knapperige stukjes chocolade die smelten op je tong. ” zou ik ze zelf ook wel SUPER graag proeven, dus toch maar naar mijzelf sturen haha ^-^

<3 Veel Liefs Fenny <3

Annemarieke Bos -

Voor mijn lieve nichtjes, die kunnen wel wat chocolade gebruiken na een bewogen week.

miranda -

Naar de woning waar ik vrijwilliger ben maar door corona nog steeds niet kom
Ik mis ze en weet dat ze dol op snoepen zijn

Lia -

Naar ons eigen adres, en dan wachten tot onze dochter thuiskomt die ” thuis studeert ” in Groningen, en dan met koffie erbij lekker genieten

Pam Maas -

ik zou dit zeker naar iemand opsturen , wat een leuk idee tegenover dat je alleen een kaartje stuurt

Willemijn -

Wat leuk! En een origineel cadeautje per post is toch leuker dan alleen een kaartje of appje.
Deze brownies zou ik aan iemand opsturen.

Isabelle -

Mezelf en mijn partner belonen omdat we afgelopen jaar zoveel goede ontwikkelingen hebben doorgemaakt samen. Eéntje daarvan is dat we samen dagelijks minstens 7 km zijn gaan wandelen (mede ter bestrijding van zijn hernia). Naast dat zijn rug hersteld is en we een goede conditie ontwikkeld hebben, zijn we ook ettelijke kilo’s kwijtgeraakt. Dat terwijl we ondertussen gewoon konden blijven genieten van al het lekkers dat we voorheen ook aten. Als dat geen geweldige reden is om onze smaakpapillen te prikkelen en te verwennen!

Frank -

Ik zou het naar mijn vrouw sturen. Ze is zot van brownies en werkende in de zorgsector kan ze wel een opsteker gebruiken.

Diny Frijters -

Mooie actie! Ik zou het naar mijn beste vriendin sturen. Niet alleen is ze dol op brownies, ze wacht op een operatie die nu door Covid uitgesteld is en zo’n box is een fijn hart onder de riem.

Elvi -

Ik zou deze Perfect Brownie Post Box graag willen sturen naar Dirk Brouwer aangezien hij zeker na 10 maanden thuis zitten zeker wel dit lekkers kan gebruiken. Hij heeft al zoveel door moeten maken.

Ria H. -

Ik zou ze aan mijn dochter geven, zodat zij ze mee kan nemen naar school en kan uitdelen aan haar collega’s. Ze verdienen dit omdat er heel veel wordt geroepen dat de ouders het lastig hebben, maar er mag ook wel eens aan het onderwijzend personeel gedacht worden, die een dubbele taak uitvoeren (online les geven en op school inmiddels al heel veel kinderen opvangen en les geven!)

Inge -

Ik zou ze naar mijzelf laten sturen, zodat ik ze mee kan nemen naar mijn werk op de basisschool, om uit te delen aan collega’s tijdens de crisisopvang.

Marina -

Ik zou ze naar mijn beste vriendinnetje sturen die echt een mega brownie fan is!

Stefanie -

Ik zou willen zeggen dat ik ze aan iemadn anders geef, maar ze zien er zo lekker uit dat ik ze gewoon zelf wil! 😂😋

Gé Geurtsen -

Deze zijn echt lekker, ik heb ze zelf voor mijn verjaardag gehad. Heb er nu alweer zin in 😉

Marijke -

Leuk! Ik zou ze naar mezelf laten sturen zodat ik uit kan delen!!

Jan -

Heerlijk om in volle gezelligheid samen te genieten bij de koffie of thee van een heerlijke brownie .

Tamara -

Naar mijn beste vriendin, omdat we elkaar al zo lang niet hebben gezien, verlang naar een high tea met elkaar. Tot die tijd, wat gezelligheid via de brievenbus

Willem de Wal -

Ik zou graag mijn nieuwe buren willen verrassen met deze overheerlijke brownies, zij verrasten mij vorige week met zelfgemaakte koekjes en op deze manier kan ik iets leuks terug doen.

Mar -

Ik zou ze naar mijn zwager en schoonzus willen sturen.
Ze vechten nu tegen een vreselijke ziekte en bezoek is heel beperkt mogelijk. Ze verdienen dus zeker wat lekkers!

Marian B -

Een moeilijke keuze. Ik verras graag mensen, maar we hebben hier thuis een zwak voor brownies. Dit keer kies ik voor mezelf, ik deel het dan natuurlijk wel met mijn gezin, Mjammie. In deze tijd van thuisonderwijs verdienen we wel wat extra’s!

Astrid -

Geen betere troost dan chocola…

Daniël -

Ik zou ze naar mijn vriendin sturen omdat die gek is op brownies.

Irma -

Heerlijk! Wat een mooi en goed idee.
Mijn ouders kunnen zo’n overheerlijk cadeau goed gebruiken.

geertje -

Hoogzwanger en heel veel zin in brownies. Dus ik stuur het gewoon lekker naar mijzelf 😀

Inge Bergsma-Kiezebrink -

Ik zou de brownies naar mijn ouders laten sturen. Omdat ze altijd voor ons klaarstaan, en onze kinderen opvangen en begeleiden met hun schoolwerk als mijn man ik ik beiden moeten werken.

Marja Legius -

Zeker weten naar een ander. Namelijk mijn hardwerkende dochter die in de zorg werkt en die ik helaas daarom niet zie

Katrijn -

ik wil graag winnen

Nelly -

Die gaat naar mijn dochter, ze is er erg gek op.

Hilde VE (ribbeke) -

Hallo, ik zou deze toch naar mezelf sturen omdat ik een echt lekkerbekje ben!

Ans -

Liever naar iemand anders. Als alleenstaande ga je in deze tijd steeds meer snoepen. En deze overheerlijke brownies zijn dan binnen een dag op.

Wendy -

Deze brownies zou ik heel graag naar mijn ouders versturen. In deze corona-Tijd- lockdown staan ze klaar voor de medemens in hun gemeente welke hulp nodig heeft. Ondanks hun eigen gezondheidproblemen helpen ze andere waar mogelijk is op een verantwoorde manier.

MariellaM -

Ik wil heel erg graag een doosje brownies naar mijn 92 jarige oma zorgen, want ze is sinds februari vorig jaar nog niet de deur uit geweest en ze is erg eenzaam.

w.brugge -

naar mijn dochter die heel veel voor mij doet nu ik met mijn arm in het gips zit. Dit doet ze naast haar baan van 32 uur en een kleintje van 9 maanden

rita -

die gaat naar mijn dochter, ze zit in een behoorlijke dip en door de corona kan ik haar nu alleen via de telefoon bijstaan, dus geen stevige knuffel die oh zo goed zou zijn. Kleine troost als dan via de post wat leuks krijgt

karin de graaf -

mijn lieve moeder die gun ik wat liefs nu ze het zo moeilijk heeft met haar gezondheid

Siebel -

Ik zou heel graag winnen voor mijn lieve moeder

Will Langenberg -

Ik zou mijn kleinkinderen graag verrassen met een lekkere brownie, zodra ze weer aan de deur komen met een mooie tekening of zelfgebakken cupcakes.
Jammer dat we elkaar nog niet kunnen bezoeken, maar dát zal in de toekomst wel weer kunnen.
Dus verzend de heerlijke brownies maar per post naar mij en ik zorg wel dat ze bij de kinderen terechtkomen.

Karin Matthijsse -

Naar ons schoolteam! Elke dag on-line les geven en onze schatten van kinderen echt blijven zien is een uitdaging ! (Die we graag aangaan!,)

Danijela -

Mijn zoon is komende week jarig. Hij heeft zeer moeilijk start in eerste schooljaar die nog niet fijn is. Ik wil hem met heerlijke brownies verrassen.

Kaar 🙃 -

Well helloooo dames van Damespraatjes 👋Een heerlijke verrassing voor mijn allerALLERliefste choco❤je die binnenkort 16 wordt 🥳
Wie wordt er nu niet blij van zalige brownies als cadeau?
Nou ik weet het zeker….mijn SWEETHEART wel 🤩 🎉 🙆‍♀️
Wat zal ze opkijken …..

Jo V. -

Vindt dat mijn man en ik
deze brievenbus BOX BROWNIES ons zelf zou willen sturen/schenken, in deze Covid 😷 tijd hebben wij wel een Opkikkertje nodig!!🙌

Frans -

Zou het geven aan mijn dochter om haar te bemoedigen en haar blij te maken met iets wat zij echt heel erg lekker vindt! Valt allemaal niet mee voor haar dus dit lijkt mij een lief en vooral lekker gebaar, deze Perfect Brownie Post Box.

Nicolle Asma -

Deze brownies zou ik aan mijn vriend willen geven. Hij heeft zo’n shitjaar gehad. Vader ernstig ziek geweest en moeder overleden. Dus hij verdient wel wat lekkers. En hij houdt van chocolade.

Anita te Gussinklo -

Ik zou hier graag mijn moeder mee verrassen.
Dit zou ze heerlijk vinden, een echte verassing in deze nare tijd.

Marina -

Ik zou de box graag naar mijn collega sturen. We zijn 33 jaar collega’s en eindelijk, eindelijk is ze gestopt met roken. Niet de makkelijkste periode om te doen. Wij collega’s zijn trots op haar!

Linda -

Naar mezelf, om wat geluk te proeven komende tijd!

Cora Meijer -

De Perfect Brownie Post Box is dan bestemd voor mijn zus. Omdat ze altijd voor me klaar staat.

Lotte -

Ik zou deze browniebox heel erg graag naar mijn lieve oma van 97 willen sturen! Zij hecht nog maar weinig waarde aan zoetigheden, maar voor de perfecte brownie kun je haar wakker maken! 🍀

dejongh marleen -

Ik wil de brownies aanvragen voor mijn kleinkinderen. Ik zie ze binnenkort weer na een lange periode nu in coronatijd en ze zijn er verlekkerd op!

Wies van Beers -

Ik vraag m aan voor mezelf. Als ie lekker genoeg is, ga ik exemplaren bestellen om te versturen.
Het lijkt me een superoppepper in deze na-Kerst-dip gecombineerd met corona en (eindelijk) opstappende kabinet.

cb.dkl -

Onze kinderen zijn dol op brownies maar zou het toch naar een vriendin sturen om haar een hart onder de riem te sturen in een moeilijke tijd.

Angelique Bogaard -

Aan onze dochter die dol is op brownies
En dan mag ik vast ook wel eentje proeven

Tineke -

Ik zou hem naar mijn vriendin sturen. Haar moeder is ernstig ziek en gaat steeds beetje bij beetje achteruit. Om haar een hart onder de riem te steken. Dat wij aan haar denken. Nu we niet samen mogen komen, toch een lekkernij.

Rosemary van Duinen -

Heerlijk naar mezelf, lekker genieten . Of toch maar verzenden naar mijn dochter, als ik daar ben kunnen we samen genieten.

Ineke -

Gave actie van Brownies & Co. Ik zou ze naar mezelf sturen en samen delen met mijn dochter.

Wilma Daemen -

naar mijzelf! Want ik ben altijd aan de bak en zou het heerlijk vonden om te proeven. En als ik ze dan voorgeproefd heb, ja dan wil ik ze wel uitdelen.

Elvira Lindner -

Oehhh die lijken me zo lekker. Ik zou ze best aan mijn moeder willen geven, maar die heeft niet zoveel met brownies. Dus ik doe graag mee voor mezelf. Ik ben er gek op. Een keer wat anders dan een koekje.

Christina -

Jaaaa, super leuk! Nu we nergens heen kunnen voor koffie met wat lekkers is dit wel een heel leuk alternatief!

Amelie -

Ik zou ze naar mn dochtertje van een maand sturen. Ze kan de post nog niet lezen en mag nog geen brownies eten.. Dan offer ik me wel op 😅🙈 Ik zal wel een stukje doneren aan mn vriend..als ie geluk heeft..😉

Monique Somberg -

Dan laat ik ze naar mezelf sturen maar neem ze dan wel mee naar mijn werk, zodat ik ze samen met mijn collega’s kan proeven.

Jolanda -

Ik zou hem naar mezelf sturen en dan m’n zusje uitnodigen en dan samen lekker oppeuzelen onder het genot van een overheerlijke cappuccino uit m’n nieuwe koffiemachine

Jacqueline van de Manakker -

Ik zou hem naar mezelf sturen en samen delen met manlief, de kinderen en kleinkinderen

elisabeth maria martina -

wat een hartverwarmend gebaar, verras mijn moeder Agnes maar met dit verrukkelijke exemplaar, met haar 93 jaar is dit een hele angstige en eenzame tijd voor haar, maak haar maar blij met deze heerlijke verwennerij en doe haar de groetjes van mij

Anna Wienen -

Ik doe heeeeel graag mee voor mijn vriend Sunny, doe houdt er wel van en ik weet zeker dat hij met mij zal delen 😁

Brigitte -

Ja dit zou ik zeker naar iemand verzenden.
Veel leuker dan een kaartje en nog lekker ook!

Reageer ook