fb

WINNAAR BEKEND: Win 2 flessen Möller’s Omega-3 in smaken naar keuze

Misschien hebben jullie al wel gezien dat wij helemaal fan zijn van Möller’s Omega-3! Dit vloeibare wondermiddel zit bomvol goede vetten en belangrijke vitaminen. We schreven er dan ook al twee artikelen over: een review van de producten en een artikel waarin Mara beschrijft waarom het zo belangrijk is voor haar. Wij kunnen ons goed voorstellen dat jullie ook erg benieuwd zijn geworden naar Möller’s Omega-3 en dus hebben we iets leuks: we mogen een pakket met 2 flessen Möller’s Omega-3 in smaken naar keuze weggegeven!

Gezond blijven

Om in deze gekke tijd gezond te blijven, is het heel erg belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dat is het natuurlijk altijd al, maar met een pandemie die de wereld in zijn greep houdt, nog net ietsjes meer. Het is daarom belangrijk om gezond te eten, dagelijks te bewegen, voldoende te slapen en gebruik te maken van supplementen.

Alles in één theelepel

Vitamine D is zo’n supplement wat erg belangrijk is. Vooral tijdens de donkere maanden! Ook goede omega-3 vetten, vitamine A en E zijn essentieel voor ons brein en lichaam! Maar hoe weet je nou zeker dat je hier voldoende van binnenkrijgt. Dat is best lastig als je niet de hele dag verpakkingen wilt lezen. Om deze reden zijn wij dus zo dol op Möller’s Omega-3, want hier zitten al deze genoemde essentials in. Het enige wat jij hoeft te doen is het elke dag één dessertlepel te nemen. Dit kan je in een keer opeten, maar het ook door een smoothie of in de yoghurt mengen.

Kinderen vanaf drie jaar kunnen het gebruiken. Ook voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven wordt het aanbevolen. Zo bijzonder hoe één theelepel van iets je zo veel goeds kan geven. We kunnen het jullie allemaal aanbevelen.

Winnen!

Wij mochten een pakket met 2 flessen Möller’s Omega-3 in smaken naar keuze onder onze lezeressen verloten. Gefeliciteerd:

Anita Wilmsen

Lees onze review van Möller’s Omega-3 zuivere visolie. Wat spreekt jou zo aan in dit product?

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

68 reacties

elisabeth maria martina -

hiermee hoop ik mijn man na zijn chemo behandeling weer te laten opknappen

Annelies -

Wat mij aanspreekt aan dit product is dat je Omega 3 op een makkelijke manier binnen kan krijgen. Mijn weerstand is op dit moment niet ideaal, ik zou dit graag willen proberen. Ook ik herinner me levertraan, ben benieuwd naar de smaak. 😀

Larissa -

Dit zou ik enorm graag testen! Als 90% vegan sinds 2018 ben ik nog nooit zo gefocust geweest op mijn lichaam en hoe ik me voel. Hoe kan ik mijn lichaam voeden met de beste producten. Plantaardig, eating the rainbow & staying healthy.

Imke -

om gezond in 2021 te blijven en te kunnen bijven werken in de zorg

Dory Jager -

Buiten dat dat het gezond is, ben ik benieuwd of het echt beter smaakt dan de levertraan die ik vroeger kreeg.

rita -

alles in een en makkelijk in te nemen

Will Langenberg -

Ik ben 75 jaar met een onderliggende ziekte en aangezien ik al bijna 10 maanden binnen zit, omdat ik in de zeer risicovolle groep zit om ziek te worden door de coronavirus, kan ik wel een steuntje in de rug gebruiken.
Heel graag doe ik mee.

Petra -

Pillen is voor mij een probleem om te slikken. Dit drankje zou een uitkomst zijn en is van harte welkom! Zowel mijn weerstand als mijn brein zou er enorm van opknappen. Fingers crossed 🙂

fokje bakkernes -

om mijn weerstand te verhogen

Marieke -

Een goede weerstand is in deze druilerige periode met Corona erg belangrijk. En de vitamine D schijnen voorlopig niet met de zon naar beneden helaas.

Jeannine pos -

Dan kan ik weer met vol energie met 2021 beginnen.😊

Claudia de Kok -

Mooie aanvulling op het natuurlijke afweersysteem voor mijn gezin!

jody -

veel goede vitamines.

Geer Jonker -

Omega 3 en Vitamine D,noodzaak en zeker in deze Corona tijd!

Johannes Henderikus -

Heel welkom,om in 2021 ook sterk en gezond te blijven! Er is weinig belangrijker dan vitamine D !

Sien van Biessum -

Voor een goede weerstand,zeker in deze Corona tijd

Josien Hillebrands -

Ik gun mijn vader deze krachtpatser,hij is voor de tweede keer kanker aan het verslaan

Angela -

In voorbereiding op de komende chemo kuren probeer ik mijn lijf zo gezond mogelijk te krijgen en houden. Zodat ik het straks aan kan. Hoop ik…….

Naomi -

Denkt dat iedereen wel een extra boots gezondheid kan gebruiken! Een product vol goede vetten is altijd welkom, zo fijn om energie en zo goed voor je hersenen. Ik doe graaaag mee!

Yvette -

Omdat ik heel graag 2021 gezond wil blijven. Mollers gaat me daar door alle gezonde vitamines goed bij helpen!

Nency -

Heel graag. Een extra boost is zeker welkom en deze tijd van het jaar.

Sandra -

Juist in deze tijd waarin nogal wat virussen (ik noem geen namen… 😉 ) op de loer liggen is een weerstand opbouwen geen luxe!

Aida -

Voor mijn lieve mama, om haar meer kracht te geven voor alle uitdagingen die komen.

Noortje -

Wat top dat dit voor de kinderen zo makkelijk te ‘verstoppen’ is in de yoghurt!

SophiaG -

Ik kan wel wat extra energie gebruiken.

Nienke -

Gezondheid is altijd belangrijk, maar in deze tijd nog belangrijker. Ik werk met mensen met een verstandelijke beperking en zou graag gezond willen blijven om hen de ondersteuning te kunnen blijven geven die ze nodig hebben. Ondanks dat ze zelf heel veel kunnen, hebben ze ook veel aan stabiliteit, dus dat het bekende team er staat en geen invallers. Daarnaast heb ik een gezin die ik ook heel graag gezond wil houden, dus kom maar op met deze flessen!

Sonneke -

Ik doe heel graag mee omdat het goed is voor hart en vaten. en de weerstand verhoogd.

Anneliese de Waal -

Ik doe erg graag mee, is er goed voor de weerstand 😊😊 Groetjes Anneliese

Fenny -

Dit product spreekt mij erg aan, zeker ook omdat je op deze manier voldoende Omega’s 3 binnen krijgt, deze zijn voor mij als hartpatiënte erg belangrijk..

Liefs Fenny

Wessel -

Dit is een goede start van het jaar! Omega-3 is een belangrijk goed voor de gezondheid. Top dat dit product gebruikt kan worden door ons hele gezin, zodat we niet op allemaal verschillende verpakkingen hoeven te letten!

Ivana -

omega-3 vetten, vitamine A en E zijn essentieel voor ons brein en lichaam

Nicole elisabeth -

Lijkt me een makkelijke manier om omega3 binnen te krijgen. Erg benieuwd naar de smaken!

Yvonne W. -

Ik vind Omega-3 een essentiële stof voor mijn kinderen, dit lijkt mij een fijn product, dat gemakkelijk in te nemen is door kinderen.

Jessie -

Veel soorten visolie staan me tegen door de smaak. Ik ben erg benieuwd naar de smaken van dit merk.

Marjanne -

Goede weerstand is zó ontzettend belangrijk voor mij als MS-patiënt. Doe dan ook heel graag mee!

Katrijn -

leuk ik wil graag winnen

Mark -

Wat fijn dat dit vloeibaar is; één dessertlepel volstaat! Klinkt als appeltje eitje!

Hilde VE (ribbeke) -

Ik zie de vlag van Noorwegen en vermits ik mijn hart daar verloren ben vind ik misschien een beetje Noorwegen in dit product terug!

Angelique Gijsbertse -

Op een smakelijke manier weerstand opbouwen en gemakkelijker kan niet. Een eetlepel bouwstoffen die ik anders regelmatig in alle drukte vergeet. Met zo een fles altijd bij de les.

Anita te Gussinklo -

Ik eet te weinig vis, dus dit is een ideale aanvulling.

Lotte -

Wat fijn dat dit product te gebruiken is vanaf 3 jaar, zodat ook de kinderen ervan kunnen profiteren!

Cb.dkl -

Super dat je met 1 lepel zoveel goeds in kan nemen. Makkelijk en gezond. Super voor mij!

Angelique Bogaard -

Goed voor de leerprestaties voor onze dochter die in het examenjaar zit

Marga beugels -

Gezond blijven vooral omdat ik eigen
Bedrijf heb zonder personeel

Jan -

Het is een verrassend product door zijn diverse smaken.

maria -

Dit lijkt me handig om in te nemen, en extra weerstand kunnen we in deze rare tijd wel gebruiken.

Marina -

Een goede weerstand is cruciaal zeker in deze gekke tijden, dus dit is zeker welkom zodat ik hard door kan blijven werken in de zorg!

co -

ik heb een hoge bloeddruk en een lage hartslag; met 55+ wordt ook het geheugen wel een beetje minder… allemaal dingen waar het goed voor zou zijn. maar het grootste voordeel vind ik wel dat het verkrijgbaar is in lekkere smaakjes. we zouden het graag testen.

Monica -

Voor mijn dochter; zij is in 1 jaar tijd zo enorm hard gegroeid dat haar weerstand daar toch in is achtergebleven. Zij is een bonenstaak geworden; Omega 3 voor meer weerstand en energie is broodnodig (en door dit artikel heb ik nu ook een goede tip gekregen).

Pascale -

Extra weerstand is zeer welkom!!

Marian B -

In deze tijd van het jaar kan mijn weerstand wel een beetje extra’s gebruiken. Ik zou het graag proberen. Hopelijk voel ik me dan ook energieker.

Ilse -

Dit lijkt me ideaal voor mijn moeder, die wel wat extra energie kan gebruiken. Het zou dus een cadeautje worden!

Maaike -

Helaas zijn wij allergisch voor vis,-en schaaldieren waar belangrijke en essentiële voedingsstoffen en vitaminen in zitten die wij dus niet op natuurlijke wijze binnen krijgen. Een goede weerstand en gezondheid is uiteraard belangrijk voor ons allemaal. Het niet hoeven slikken van grote pillen maar gewoon een theelepeltje door de yoghurt of kwark in de ochtend maakt het nog eens extra gemakkelijk. Helemaal perfect voor de mannen en mij 🙂

Marit -

Altijd goed voor je

sunny -

Wij doen er alles aan om een goede weerstand te behouden. Man in risicogroep en beiden 60+…… wat me in dit product aanspreekt is uiteraard de samenstelling, maar ook het gemak van 1 dessertlepel per dag. Pilletjes slikken moeten we al genoeg, vloeibaar is zeer prettig…..

W. Nijssen -

Dit product laat me denken aan de levertraan die ik vroeger als kind van mijn moeder moest nemen, die smaak en geur was vreselijk! Ik lees smaken naar keuze dat maakt het een stuk aantrekkelijker, ik loot heel graag mee en ben heel benieuwd!

wilmsen anita -

Na operatie moet ik weer aansterken, mijn weerstand is nu laag

Esther -

Door een dubbele chronische ziekte is mijn gezondheid niet alleen nu maar altijd iets waar ik extra zuinig op ben. Extra hulp van buitenaf is altijd welkom.

anja -

Goede weerstand .
goed voor je zelf zorgen is altijd belangrijk

Angelique -

Door een enorm lage weerstand, moet ik al diverse aanvullende vitamines etc. nemen op advies van arts, dus wat is nu mooier om alles in 1 te mogen gebruiken. Ik heb die boost echt nodig, dus ik zou graag winnen.

Willem de Wal -

Omdat ik mijn hobby wielrennen het hele jaar door beoefen, kan ik in deze tijd wel wat extra weerstand gebruiken, en zou het ook graag eens willen uitproberen om te kijken wat het met mijn conditie doet.

stef -

Extra weerstand in de winter. Zeker in deze tijd. En Omega 3 zit in vette vis maar dat eten we eigenlijk te weinig.

Jacqueline de Waal -

De juiste keuzes maken in deze rare tijd is zo belangrijk voor je weerstand

Kim -

Ivm astma kan ik een aanvulling voor mijn weerstand altijd goed gebruiken. En deze Omega 3 zit vol essentials.

Monique Stoppels -

Goede weerstand, altijd belangrijk en zeker nu!!

Emma -

Tijdens mijn zwangerschap kan ik wel wat extra weerstand gebruiken.
En dan ga ik graag voor de beste Omega 3 die er te vinden is, bomvol goede vetten en belangrijke vitaminen.

elisabeth maria martina -

65+ bijzonder welkom in deze corona tijd

Claudia -

Dat ik er energie door krijg.

Reageer ook