fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winacties, deals en inspiratie: Doe jij al mee met de Fashionchick Fantastic Week?

I love fashion! Doordeweeks op kantoor is mijn stijl vrij ‘basic’, maar gaan wij er in het weekend op uit? Dan ga ik graag in ‘full glam’ de deur uit. Hoge hakken, vrolijke jurkjes, een mooie tas, uitgesproken sieraden én natuurlijk een fijn make-upje. Heerlijk vind ik het om op die dagen er extra sprankelend uit te zien. Want laten we eerlijk zijn: waarom zou je niet af en toe gewoon eens heel erg je best doen voor jezelf? Mijn mode-inspiratie doe ik het liefste op bij Fashionchick. En toevallig hebben ze daar deze week iets leuks: de Fashionchick Fantastic Week.

Exclusieve deals

Gedurende de Fashionchick Fantastic Week, die loopt van 25 september tot en met 1 oktober, komen er heel wat geweldige hoogtepunten voorbij. Je  ontdekt de meest bijzondere items van de gaafste merken van Fashionchick, profiteert van exclusieve deals en kunt mooie prijzen winnen. Love it!

Nieuwsbrief

Om mee te doen aan de Fashionchick Fantastic Week hoef jij je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief van Fashionchick. Op deze manier word je gedurende de hele week op de hoogte gehouden van alle gave acties die dan lopen. Een absolute aanrader voor iedereen die dol is op mode, de leukste merkjes en er op je mooist uitzien.

Mijn plannen

Volgend weekend heb ik weer heel wat leuke dingen in de planning. Zo ga ik met een van mijn beste vrienden dineren in Amsterdam en staat er voor zondag een netwerklunch in het Conservatorium Hotel op het programma. Dan kan ik mij weer heerlijk uitdossen!

Wat zijn de momenten waarop jij je graag extra mooi kleedt? En waar doe jij inspiratie op hiervoor? Kijk je weleens op Fashionchick en vind je het leuk om mee te doen aan de Fashionchick Fantastic Week? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook