fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van Miss Verstand van Astrid Harrewijn

Miss-Verstand-bol-com-dp
Bij de presentatie van haar zevende boek was Astrid Harrewijn het stralende middelpunt in restaurant Wilhelmina-Dok in Amsterdam. Karin van Leeuwen schreef hier al een blog over voor Damespraatjes. We hebben leuk nieuws voor onze lezeressen: we mogen drie gesigneerde exemplaren verloten. Lees onderaan het artikel of je Miss Verstand hebt gewonnen.

Miss Verstand

Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimte in Den Haag, een sociaal leven met leuke vrienden en dan wordt ze ook nog eens gevraagd als deskundige voor een televisieprogramma.
Maar als Iris een groot familiegeheim ontdekt, gaat alles wankelen. Ellende kruist haar pad. Iris lijkt zich er dapper doorheen te slaan, maar als ze ook met de liefde de degens moet kruisen, kan ze niet zonder de hulp van haar beste vriendinnen Lein en Didi.

Miss Verstand is het slotdeel van het drieluik over Didi, Lein en Iris, drie hartsvriendinnen die lief en leed met elkaar delen.

BESTEL MISS VERSTAND OP BOL.COM

Astrid Harrewijn

Astrid Harrewijn heeft rechten gestudeerd en houdt zich nu bezig met vertalen en lesgeven. Zij deed in het voorjaar van 2006 mee aan de Jill Mansell schrijfwedstrijd, georganiseerd door het weekblad Flair en uitgeverij Sijthoff. Uit meer dan honderd inzendingen werd haar werk uitgekozen als de allerbeste en allerleukste roman. Wil je meer weten over Astrid Harrewijn en haar boeken, lees dan het interview dat wij met Astrid hadden. Ook schrijft Astrid zo nu en dan een gastblog voor Damespraatjes.

Winactie

De winnaars van de gesigneerde exemplaren van Miss Verstand zijn:

  • Geerte Huberts
  • Marlies Schoor
  • Helma Koot

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt door de uitgever naar jullie toegestuurd.

Heb je Miss Verstand niet gewonnen, maar wil je het boek wel graag lezen: BESTEL MISS VERSTAND OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

7 reacties

Marlies Schoor -

Hartelijk bedankt Damespraatjes, andere winnaars gefeliciteerd 🙂

irene niec -

Super leuk boek, ik doe graag mee.

Silvia -

Hele mooie actie!

Martina -

Leuke actie!! 🙂

Ineke -

Ik ken de boeken van Astrid Harrewijn niet maar lijkt me leuk om op deze manier kennis te maken met haar boeken! Het boek spreekt mij heel erg aan en zou hem graag winnen 🙂

Jacolien -

Astrid Harrewijn schrijft leuke boeken!

Nell boersma -

Wat leuk weer een nieuwe, miss verstand, lijkt me een heerlijk boek!!

Reageer ook