fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winactie: Bruid van Argentinië van Pam Lewis

In 1912 reist de vijftienjarige Minke van Enkhuizen naar Amsterdam om de vrouw van de zakenman Sander DeVries op haar sterfbed te verplegen. Enkele uren na haar dood vraagt Sander Minke ten huwelijk. Ze accepteert zijn aanzoek en daarna varen ze naar Zuid-Amerika, waar Sander in de olievelden zijn fortuin hoopt te maken.

In het Argentijnse stadje Comodoro gutst de olie door de straten en wordt er zwaar gegokt en gedronken. Maar Minke is verliefd, de ruige omgeving deert haar niet. Tot ze zwanger raakt en ontdekt dat haar echtgenoot verre van perfect is. Hun eens zo rooskleurige toekomst verandert in een nachtmerrie. Maar Minke is niet voor niets in Enkhuizen opgegroeid…

Het boek Bruid van Argentinië van Pam Lewis is nog maar net verschenen. Damespraatjes mag drie exemplaren weggeven van dit schitterende boek. Lees onderaan dit artikel of je een van de winnaars bent.

Pam Lewis

Pam Lewis schreef eerder de thrillers Spreek zacht en Perfecte familie, eveneens verschenen bij The House of Books, die enthousiast werden ontvangen door de pers. Ook werd Pam geprezen om haar korte verhalen, die verschenen in The New Yorker en andere literaire tijdschriften. Pam Lewis woont met haar man in Connecticut.

Kijk voor mee informatie ook eens op www.pamlewisonline.com

Prijsvraag

De winnaars van het boek zijn:

Amy Boogaard, Gerda van Drunen en Tanja van Hattum

Binnenkort krijgen jullie het boek via de Uitgever thuisgestuurd.

Niet gewonnen, maar wil je het boek wel lezen?

Bestel dit boek bij Bol.com

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Gerda -

O,wat leuk!! Bedankt voor dit mooie boek!:)

Reageer ook